Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (24 tema)

QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 02, 20:18)
parodyk, pasakysim  biggrin.gif

pirma pasitaikius buitine foto blush2.gif

user posted image

pakeiciau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukė: 02 balandžio 2009 - 20:23
user posted image

Nu žinokit supykau. Kai tą nuotrauką įkeliu į imageshack, pakeičia spalvas. doh.gif
Įkelsiu po to į efoto, duosiu nuorodą, gal ten tikros spalvos bus.
O čia dar viena iš tos pačios serijos. : )
neper tamsi? ;D

Bet žinokit tikrai nesitikėjau, kad per auto surinksiu tiek balsų. bigsmile.gif
Ačiū labai. 4u.gif

P.S. o kaip šituose nuotrauke fonas? Blurint bandžiau. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikinu visas ir visus su konkurso pabaiga! Saulnuoliai! Ar nors vienas isdrisot pries konkursa nors slapta pagalvoti, kad rezultatai bus tooooooooookie? thumbup.gif

Aciu Peperoni uz ideja ir spaudimo atlaikyma! biggrin.gif

Taip pat labai dekoju visiems komentuotojams! Komentavimas siaip yra tikrai nelengvas darbas, bet jis labai padeda eiti i prieki. O as asmeniskai tai is viso tirpau is laimes nuo komentaru savo auto. Kol fotografavau senuoju stiklu, visi mano sulaukti komentarai buvo "truksta ryskumo"... verysad.gif O dabar - vienam patinka tas, kitam nepatinka tas, komentarai ivairiapusiski, lieciantys ir kokybe, ir pateikima, ir ideja, nu vienzo, nezinau kaip ir pasakyti, kaip esu jums dekinga. aciuks.gif

Atskirai padekoti dar priklauso pazengusioms, kurios taip geranoriskai visa laika mums padeda eiti i prieki. aciuks.gif Ir labai smagu, kad ir savo nuotraukyciu mums parodot. 4u.gif

Sadi, itariu, kad tau teks deti dar ir pasine nuotrauka, nes is tu triju foto nelabai suprantu, tai kaip tu visgi atrodai. lotuliukas.gif

Baccardi, nustebinai su ta Kleopatra. biggrin.gif As ja pasiziurejus pagalvojau - lupos kaip Baccardi, bet tikrai nepagalvojau, kad cia ir visa tu... biggrin.gif

Apie drugelius tai taip ir galvojau, kad Peperoni - pamirsau tada parasyti, kai speliojau. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 02 balandžio 2009 - 20:31
QUOTE(Edeva @ 2009 04 02, 18:44)
dar vienas klausimas  blush2.gif  ar 50mm dazniausiai buna MF? g.gif

Man atrodo, kad šiuo metu dažniausiai būna su AF . Nebent pačiame fotoaparato korpuse nėra varikliuko kad tą objektyvą sukiotų.

Sveikinimai nugalėtojoms !!!! ploja.gif ploja.gif ploja.gif

Smagu, kad mane atpažinot biggrin.gif

Ir dar klausimėlis, kurioje vietoje Vingio parke yra toji kavinė ? Čia gal nusileidus nuo kalno po dešine ?
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 02, 20:51)
Linole visai kitaip isisvaizdavau...  bigsmile.gif tik nzn kaip... biggrin.gif

Na, vis vien idomu, kaip isivaizdavai? blush2.gif

Na, tuose auto gal labiausia nepanasi i realia save esu. Bet norejau "graziu" savo foto... blush2.gif
Turejau minti pavaizduoti save tikraja - na, labai panasia i Katia is "Bjauriojo anciuko". Bet tie remontai sujauke visus planus... Jei bus kazkas tokio, kaip gimtadieniu auto ar pan., pabandysiu atkartoti Katiusa.

Mane labiausiai nustebino Kaktuke. Na, niekaip nepamanyciau... Kazkodel isivaizdavau solidzia metuose moteri. blush2.gif

Valetta, taves irgi nepazistu, nors kazkoks matytas veidas... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 02 balandžio 2009 - 20:32
Puke,labai graziai aprengus M. wub.gif Lupas tavo turi ar ne?
Atsakyti
Puke - tave kazkas apgavo... biggrin.gif panasi i mama mergina, tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 04 02, 21:00)
pasirodysiu su visa seimyna  blush2.gif

nu žinok auto tave tik pagal antakius pažint eina. Labai gerai save nufotkinai thumbup.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 04 02, 21:12)
as ten kiekviena diena bunu biggrin.gif

čia "namiokas" bigsmile.gif reik jaučiu susitikt kada vežimus ir medžius pafotkint mirksiukas.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 04 02, 21:14)
mano vaikai visiskai i mane nepanasus biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir mano tas pats thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(olo @ 2009 04 02, 20:23)
Man atrodo, kad šiuo metu dažniausiai būna su AF . Nebent pačiame fotoaparato korpuse nėra varikliuko kad tą objektyvą sukiotų.
Sveikinimai nugalėtojoms !!!!    ploja.gif  ploja.gif  ploja.gif

Smagu, kad mane atpažinot  biggrin.gif
Ir dar klausimėlis, kurioje vietoje Vingio parke yra toji kavinė ? Čia gal nusileidus nuo kalno po dešine ?

nea ten "zilvinas" berods .. sita apie kuria mes kalbam prie estrados labiau , ten kur karuseles vaikams vasara buna pastatytos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(olo @ 2009 04 02, 20:23)
Smagu, kad mane atpažinot   biggrin.gif

lotuliukas.gif

Sea, zinok sergu Gapu, Gymboree blush2.gif doh.gif aha, lupos mano pas Migle rolleyes.gif

Peperoni, o kad liudesio drugeliai tavo, nustebau blush2.gif

kas pirmoj vietoj? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukė: 02 balandžio 2009 - 20:40
Kaktuke as irgi kitaip kazkaip isivaizdavau... ax.gif Linole - konkreciai nepasakysiu - nzn kaip - bet kitaip tave savo vaizduotej turejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 02, 20:25)
Puke - tave kazkas apgavo...  biggrin.gif  panasi i mama mergina, tikrai  mirksiukas.gif

biggrin.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 04 02, 20:26)
čia "namiokas"  bigsmile.gif reik jaučiu susitikt kada vežimus ir medžius pafotkint  mirksiukas.gif

laisvai mirksiukas.gif va, su Rasytce jau sutariau pasimatyma, ir mes galim susimatyt, kita savaite mirksiukas.gif
Atsakyti