kiek cia graziu nuotraukyciu Saunuoles
QUOTE(Valetta @ 2009 04 05, 11:12)
visus privalomus namu darbus esu padariusi... seniai seniai
QUOTE(Armana @ 2009 04 05, 07:53)
Aš pati taip nebandžiau laipioti (net į galvą nebūtų atėję), o vat sūnus tai laipo kiekvieną dieną po n kartų Ir užlipa iki pat lubų
Ai man tai ateina į galvą visokių minčių Truputį prie meno esu tai žinai Dar galvoje sukasi viena ekstremali idėja, tikiuosi pavyks įgyvendint
Ediper, labai gražus auto
Rasyte, graži gulbė tokia ryški, tik kaip jau minėjo trūksta atspindžio ir veidelio atsisukusio
kazkaip neina su gimpu susidraugaut bandziau triptika/koliaza daryt tai kazkaip nesamone va pasakykit kodel man virsui liko baltos vietos
as nieko nedariau
as nieko nedariau
Sveikos... na ir groziu idejote per dvi dienas
Bandziau fotkinti vaziuojancias masinas, bet pagalvojau kad kodel gi nepabandzius ant savo vaiko Ar vykes dandymas?
Bandziau fotkinti vaziuojancias masinas, bet pagalvojau kad kodel gi nepabandzius ant savo vaiko Ar vykes dandymas?
QUOTE(inesaS @ 2009 04 05, 14:08)
As papildomai dar apkerpu kai su PS darau
tai va kad sitam pc tik gimp yra o su juo net kirpt nemoku ir kazkaip idomiai idejau foto poto kita tai tos anos nebeduoda pataisyt
Ir dar tuo paciu idedu skola kaip sakant, jei Pitagoras neina prie kalno, tai kalnas.... Paliko matyt vaikai iki musu poilsiavietej
rankinis
auto[/b]
pusiau
na kaip?
rankinis
auto[/b]
pusiau
na kaip?
QUOTE(Rico @ 2009 04 04, 12:29)
O sitos dvi tai nezinau
man sita patiko
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 04, 19:07)
grazuuu
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 04, 19:59)
tavo vaikai laabai jau fotogeniski
QUOTE(ediper @ 2009 04 04, 23:39)
gelyte nukirsta, bet siaip
nauja tema su kuno dalim man labai patinka
Ju.Ju - man atrodo viskas ok
Vakar bandžiau gaudyti šviesą
O čia į medžių temą
O čia į medžių temą
Sveikos nu va, pridariau ir prifotosopinau (neturejau ka veikt tai atradau visokiu nesamoniu tai visa ir sukroviau i fotkes ) truputi nuotrauku, bet ne is arklines temos, bo drauge susirgo tai nevarem bet Trakuose fotkinau, kritikai turiu nuotraukeliu
Eisiu skaityt ka priraset
Sita didele nieko atrodo, cia kai mazyte tai belenkaip
Eisiu skaityt ka priraset
Sita didele nieko atrodo, cia kai mazyte tai belenkaip
Zitlali suzavejo tilto nuotrauka, ir spalvota "šnaresys" Man labai patinka O man niekaip nesigavo sian remelio uzdet. Na niekaip su PS susidraugaut negaliu :