Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (24 tema)

Sadi praleidau medzius. Virsutinis labai nuotaikingas. Primena atvirkscia kulverti daranti zmogu. thumbup.gif biggrin.gif
O apatine lyg ir pasiliejusi?

Rasytces gulbei ryskesnes galvos reik. Dar del nukirpto atspindzio - gali buti ir taip. Bet dabar, kaip Sadi sake, akcentas i uodega.

Atsisiunciau cia rodyta actiona. Pamenat, sakiau, kad man aname actione viena naktini efekta subruksniuoja? Pasirodo, sitas actionas bruksniuoja taip pat. verysad.gif Ko gero, paciame fotosope kazkas yra. Arba kompe... g.gif

Taigi, ant savo Dviese uzdejau viena is siandieniniu actionu. Kuri geriau?

user posted image

Atsakyti
ačiū už komentarus mano nuotraukoms 4u.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 04 04, 19:50)
labai pajuokinai lotuliukas.gif  Ne mano ten moteris, turi ji vyra lotuliukas.gif

biggrin.gif man ji vistiek yra tavo tongue.gif

Ninin, Sadi, labai paprastai tas tamsus fonas man pasidarė - fotografuodama kadrą sukomponavau taip, kad visur fone būtų eglės šakų, neliko šviesių vietų, šakos pasiblurino, action'ą tokį kur kraštus patamsina uždėjau. ir viskas ax.gif

Sadi, man daugiarankiui trūksta erdvės. ir turbūt jos labiausiai norisi apačioj. rimtai reikia vyrus siųsti, kad krūmus ten prapjautų, nes neįmanoma medžių normaliai nufotkinti doh.gif

Linole, varnų daugiabučiai - geras pastebėjimas thumbup.gif tik kairiam viršutiniam krašte neaiškios šakelės išlindę. gimtinės laukais labai patinka wub.gif dviese - perdaug detalių ir su kreivumais neaiškumų kyla. miško linija kreiva, upės kranto tiesi. nežinau, kaip turi būti iš tiesų, man norisi ištiesinti mišką, bet tada vietovės reljefas labai nelygus pasidaro unsure.gif paskutinėj irgi man perdaug visko.

Rasytce, graži tavo gulbė bigsmile.gif merginos jau pasakė apie tamsumus, apšvietimus ir pan. man norisi jai horizontalaus kadravimo, geriau jau žvilgsniui daugiau erdvės nei viršuj ax.gif o kalbant apie atspindžius tai net nežinau ar jo čia reiktų viso. kažkada kažkur skaičiau, kad nereiktų nuotraukoje stengtis sutalpinti viso šešėlio, tai manyčiau tas pats galioja ir atspindžiams. ten kalba lyg apie simetrijas ėjo, bet konkrečiau nelabai atsimenu.

QUOTE(Nikkė @ 2009 04 04, 20:00)
Ir prasom ideti savo foto susipazinimui.  ax.gif

auto su veidu artimiausiu metu tikrai nepadarysiu, nes nauja tema labai gera thumbup.gif bandysiu rasti kokią archyvuose ir įmesiu į albumą ax.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 04, 20:08)
Kokybė abiejų man tinka. Spyglius biški man lyg tamsokas  g.gif  antra geresnė nei pirmoji, bet iš esmės tu gali geriau wink.gif

sakai biggrin.gif aš žinau, kad ateityje galėsiu geriau, bet dabar, deja...
Atsakyti
sveikos, kaip visada priraset doh.gif
o nuotrauku thumbup.gif
labai norejau i meet'a, bet pagalvojau, kad viena busiu tai atsitempiau visa semyna ir dar draugu doh.gif nezinau ar galejo taip buti, bet lyg maciau Armana g.gif
Pabandziau leliuku ir naktine fotografija. Is ryto bus aiskesni rezultatai.
Atsakyti
Sveikos, ojei kiek grozybiu pridejot bigsmile.gif komentuot negaliu verysad.gif nes spalvos nzn ar teisingos pas mane unsure.gif kazkaip itarinai paryskintos doh.gif
C -girl, minejo,kad pirko kompa Costco,norejau paklausti ar kartais ne Sony all in one? blush2.gif g.gif

rodau savo avatara cool.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 04 balandžio 2009 - 23:42
QUOTE(ediper @ 2009 04 04, 23:39)
C -girl, minejo,kad pirko kompa Costco,norejau paklausti ar kartais ne Sony all in one? blush2.gif  g.gif

O kur jus gyvenat? g.gif As maniau, kad costco tik amerikej yra... g.gif
Ne, ne sony...musu HP kompas ir monitorius HP w2408h. Monitoriui kalibruoti pirkau "vora", tai dabar spalvos ok. O kai nusipirke isijungem as galvojau infarkta gausiu kokios "pagerintos" spalvytes buvo cool.gif Tik reikia issiaiskinti ka padaryti, kad visur tokias pats spalvas matyciau... doh.gif O tai dabar monitoriui vienokios(itariu tikros, tai ka gauciau spausdindama), canon raw konveratavimo programoj kitokios ir PS dar kitokios....ot grazu doh.gif Ai dar i neta ikelus "graziai" rausvai visos nusispalvina cool.gif Laptopa turejau vargo neturejau, va bobute uzsimane parsiuko tai varga isitaise lotuliukas.gif

Grazi avatarine nuotrauka wub.gif Labai grazi moteris esi wub.gif
Atsakyti
Labas rytas,

QUOTE(lamella @ 2009 04 04, 20:40)
Armana, Tavo žmogus voras liuks thumbup.gif Aš banžiau savo auto tokį padaryti, bet dėja prisiplojau prie žemės ir nusibrozdinau ranką, gerai, kad gyva likau lotuliukas.gif Bet dar sakiau pakartosiu biggrin.gif

Aš pati taip nebandžiau laipioti (net į galvą nebūtų atėję), o vat sūnus tai laipo kiekvieną dieną po n kartų lotuliukas.gif Ir užlipa iki pat lubų bigsmile.gif

QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 04, 23:19)
sveikos, kaip visada priraset  doh.gif
o nuotrauku  thumbup.gif 
labai norejau i meet'a, bet pagalvojau, kad viena busiu tai atsitempiau visa semyna ir dar draugu  doh.gif   nezinau ar galejo taip buti,  bet lyg maciau Armana  g.gif

Tikriausiai, kad matei. Mes su sūneliu buvom irgi nuėję į parką apie 13 val., bet nieko nemačiau iš albumo, tai galvojau, kad visgi niekas neatėjo biggrin.gif

Pelėdike, Nikke, o tuos action'us kuriuos naudojat, ar panaudojus juos jums leidžia pasireguliuoti opacity , nes man tai neleidžia, nors ir padarau "duplicate layer". O kadangi niekaip negaliu pareguoliuoti to opacity, tai man tie actionai per stipriai pakeičia nuotraukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 05 balandžio 2009 - 07:03
QUOTE(Sadi @ 2009 04 04, 22:04)
Šitas medis visai man patiktų,bet tas fonas....,  doh.gif
user posted image

O man šis įdomus g.gif

Linole, pirmos 2 foto visai nieko (pirmoje gal pats dešnysis medis (viršutiniam kampe) iškrenta iš konteksto, bet gi nepakeisi jo augimo vietos)... O toje paskutinėje nuotraukoje man trvora labai trukdo...

Atsakyti
Armana,

Gali būti, kad uždėjus action`ą jis padaro flatten image ir dėl to neleidžia daugiau koreaguot, bet per history langelį gali grįžti į priekį prieš flatten image (arba merge down) ir tuomet manau, lesi viską reguliuot (jei kalba eina apie ps2).
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

as pasiduodu - nebespeju visiskai su jumis... sad.gif Maciau kruva graziu foto wub.gif

C-girl - sauni tema wub.gif Viena pavyzdi jos turiu savo albume thumbup.gif biggrin.gif kadangi jau esu tai ciupinejus - tai labai dziaugiuos, kad galesiu pratest thumbup.gif

tai darom ta temele vel menesiui iki 04.30 (na, gal cia siek tiek maziau bus... ax.gif )

Medona - panasu, kad mano PMS uzsiteses kazkoks... lotuliukas.gif

Kadangi oras nuodemingas - tai negaliu sedet prie pc - varom i lauka ax.gif

geros dieneles 4u.gif

----------------

ir dar - bukit geros, sudekit visus siulomus actionus ir kita geri kur nors, a ax.gif - nebespeju ju sugaudyt.. doh.gif plius kt sav isvis neturesiu savojo pc (pagaliau atvyko pagalba thumbup.gif ) - tai gali but kad kelias dienas isvis nepasirodysiu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 04 05, 08:55)
Armana,

Gali būti, kad uždėjus action`ą jis padaro flatten image ir dėl to neleidžia daugiau koreaguot, bet per history langelį gali grįžti į priekį prieš flatten image (arba merge down) ir tuomet manau, lesi viską reguliuot (jei kalba eina apie ps2).

Ačiū, Baccardi 4u.gif

Peperoni, lauksim grįžtant 4u.gif
Atsakyti
sveikutes

oras fantastiskas, nesinori sedeti namuose, bet mergina serga...
o gal kas galite slaptazodi atsiusti, nes noriu namu darbuose dalyvauti...

Atsakyti
labas 4u.gif
QUOTE(Peledike @ 2009 04 04, 19:46)

bigsmile.gif labai patinka

QUOTE(Jurate77 @ 2009 04 04, 20:34)
  Todel prisipazinsiu cia, kad mano nuotrauka buvo "Nespalvota nelaisve"
Bukit geros, atsiuskit kuri nors man prisijungimo duomenis, nes labai norisi visas pamatyti  ax.gif

issiusiu mirksiukas.gif
QUOTE(lamella @ 2009 04 04, 20:40)
Armana, Tavo žmogus voras liuks thumbup.gif Aš banžiau savo auto tokį padaryti, bet dėja prisiplojau prie žemės ir nusibrozdinau ranką, gerai, kad gyva likau lotuliukas.gif Bet dar sakiau pakartosiu biggrin.gif

laugh.gif atsargiai unsure.gif

QUOTE(linole @ 2009 04 04, 21:11)
*Apie tuos virusus is devian art Jus kalbate. Blyn, mano kazkokia neaiski antivirusine beveik niekada neranda jokiu virusu. Tai jauciu, tiek as ju turiu...  doh.gif

**As siandien irgi gal 10 km sukoriau. Kazko fotikas uzstrigo vienu metu. Jauciu, ateina jam galas.   thumbup.gif

***Dviese.

****Ir dar viena kritikai: ar labai bjauriai tokios spalvos atrodo. Ir as ta tvora apacioje labai maiso?  4u.gif

*as irgi bijau is ten siustis unsure.gif
**dziaugiesi biggrin.gif
***su actionu geriau man ziurisi wub.gif
****spalvos tai geros, bet ta tvora ir pats kadravimas man nelabai blush2.gif

Jolitana, o anksciau dalyvavai ND unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 05 balandžio 2009 - 10:16