Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (24 tema)

Peledike, čia ne mano kokybė, čia objektyvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O kaip tu pirmąją nuotrauką darei??? Abi thumbup.gif
Atsakyti

Parodysiu savo bandymus 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 04, 20:24)
ir kiekvieną kartą aš susiparinu, kai mane "sudoroji"

Tu nesiparink, o geriau atsikersyk, mano foto sudirbdama. biggrin.gif Nors, aisku, as neturiu tiek rodomu foto, kiek tu, taip kad tavo padetis komplikuota... biggrin.gif

Sakai, reikia pavadinimo? Gal "Niezai"? lotuliukas.gif Arba "Out-of-bluse thinking"? lotuliukas.gif Ar kokia "Suvarzyta", "Nerami" ar pan.? g.gif

Peledike, labai zavi tavo kurybiskumas! thumbup.gif
Ir prasom ideti savo foto susipazinimui. ax.gif

C-Girl, bijau, kad Peperino tave privers tiksliau suformuluoti uzduoti, kad galima butu irasyti i albuma. tongue.gif

Sea, tavo foto kokybe ir spalvingumas tai kaip visada, fantastika! O ta tapyba aplinkui... Turbut skonio reikalas, man nelabai... Ypac paliejimas prie berniuko kojos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 04 balandžio 2009 - 20:05
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 04, 21:00)
Tu nesiparink, o geriau atsikersyk, mano foto sudirbdama.  biggrin.gif Nors, aisku, as neturiu tiek rodomu foto, kiek tu, taip kad tavo padetis komplikuota...  biggrin.gif

Sakai, reikia pavadinimo? Gal "Niezai"?  lotuliukas.gif Arba "Out-of-bluse thinking"?  lotuliukas.gif Ar kokia "Suvarzyta", "Nerami" ar pan.?  g.gif

Aha, teks dabar tau fotkint ir rodyt, rodyt, rodyt biggrin.gif

Niežai lotuliukas.gif thumbup.gif "Out-of-bluse thinking" šitas gerulis thumbup.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Peledike @ 2009 04 04, 20:46)
eglė

ir gyvatvorė

Kokybė abiejų man tinka. Spyglius biški man lyg tamsokas g.gif antra geresnė nei pirmoji, bet iš esmės tu gali geriau wink.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Daugiau kaip savaite (jei ne visas dvi doh.gif ) nebuvau prisijungusi, o cia tiek daug visko ivyko pas jus blink.gif O as savo sunu kasdien i Vilniu veziojau i gydomosios terapijos uzsiemimus, tai vakarais tokia pavargus budavau, kad net rankos nekildavo kompo isijungti, o kur dar kasdienine namu ruosa... doh.gif
Pirmiausia tai sveikinu visas nugaletojas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Taip pat dekoju ir uz man skirtus balsus, tik gaila, kad negaliu perskaityti komentaru, nes niekaip neprisijungiu ( gal kartais slaptazodi pakeitet?)
As turbut vienintele likau neprisistaciusi blush2.gif Todel prisipazinsiu cia, kad mano nuotrauka buvo "Nespalvota nelaisve"
Bukit geros, atsiuskit kuri nors man prisijungimo duomenis, nes labai norisi visas pamatyti ax.gif
Atsakyti
Armana, Tavo žmogus voras liuks thumbup.gif Aš banžiau savo auto tokį padaryti, bet dėja prisiplojau prie žemės ir nusibrozdinau ranką, gerai, kad gyva likau lotuliukas.gif Bet dar sakiau pakartosiu biggrin.gif

Vaikiuko su knyga foto taip pat patiko, spalvos wub.gif

Labai gera tema ND, labai labai patinka thumbup.gif

Stikline, na Tavo foto kaip man patinka, kiekviena turi stiprią emociją, labai wub.gif
Sea, man gražu wub.gif Tik paliejimas nelabai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 04 balandžio 2009 - 20:40
Ačiū už komentarus 4u.gif ir už actionus wink.gif kaip tik bandau juos biggrin.gif
Atsakyti
Peledike - eglė super thumbup.gif tikrai, kaip išgavai tamsų foną?

Sea vaikai man visai gerai įsipaišo į tą tapytą faktūrą wub.gif

Su medžiais man sunku doh.gif nu nieko doro nerandu verysad.gif

Daugiarankis
user posted image

Šitas medis visai man patiktų,bet tas fonas...., doh.gif
user posted image
Atsakyti
Ech, gera diena buvo...

Lamella, man labai patiko moteris kedeje. Tamsumas tinka. Man jis netrukdo.

Stiklines nestuke man ir patinka, ir nepatinka... karsta.gif Patinka actionas - jis labai tinka. O ir tai, del ko buvai fotografuoti - nestuke.gif tikra nestuke. 4u.gif Bet kazko toje nuotraukoje truksta, net nezinau ko. unsure.gif
O triptikus tai idealiai ivaldei. Gera pavadinima dave merginos. thumbup.gif Frustracija labiau tinka. Niezams-per rimta foto. biggrin.gif

Rico man virsutine nuotrauka-su medziais pries saule fotografuota patiko. Tokia silta. 4u.gif

Inesos astuonkojis thumbup.gif primine vaikystes megrta filma apie tokius stebuklingus du astuonkojukus, kuriuos seima parsiveze is pajurio tolimos salies.

Spanguole tobuleja. 4u.gif Tikrai dziugu ziureti i progresa.

Nikkes buitiaka isimylejau. Na, super. Tikrai nera ko kibti. Man nekliuna nukirstas knygos lapas.

Ninin, medis tai puikus... Man patiko kompozicija, siaura ryskumo zona, kuri tinkamoje vietoje. Ir spalvos tokios svelnios, pastelines... wub.gif Gal siek tiek siek tiek, kokio milimetro desines noretusi. Bet visumoje - thumbup.gif

C-girl oho kokia uzduoti uzraite... doh.gif Menesiui ji? Ka gi, bandysim.. Jei pries auto purkstavom, o tada toks azartas sueme. Apie rezultatus jau nekalbu, tai gal ir su sita uzduotimi susitvarkysim? mirksiukas.gif
JOooo, optimiste as siandien i vakara. biggrin.gif

Atsimenu ta Sea foto -moteri su lapais. Ir turbut niekada nepamirsiu... wub.gif

Peledike, Tavo gyvatvore - wub.gif Labai tinka actionas. Siaip jau tiek menine prasme, tiek kokybe egle geresne. Bet sutirpstu pries pauksteliu nuotraukas, tai apie jokius trukumus net galvoti nenoriu.

Apie tuos virusus is devian art Jus kalbate. Blyn, mano kazkokia neaiski antivirusine beveik niekada neranda jokiu virusu. Tai jauciu, tiek as ju turiu... doh.gif

As siandien irgi gal 10 km sukoriau. Kazko fotikas uzstrigo vienu metu. Jauciu, ateina jam galas. thumbup.gif

Taigi, mano

Varnu daugiabuciai

user posted image

Gimtines laukais

user posted image

Dviese.

user posted image

Ir dar viena kritikai: ar labai bjauriai tokios spalvos atrodo. Ir as ta tvora apacioje labai maiso? 4u.gif

user posted image

Brrr... eilini karta istampiau puslapi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 04 balandžio 2009 - 21:14
Sveiki smile.gif

nieko nespejau nei perskaityt, nei paziuret dorai, tai be komentaru sy karta.

Buvau gamtoj, tai truputuka paparacinau, nors nelabai dekingos buvo fotkinimui salygos - labai sauleta ir labai daug seseliu biggrin.gif

Imetu viena is jau visiems nusibodusios gulbiu temos hihihi.gif cia tiesiog bandziau televyka rolleyes.gif fotke karpyta nemazai, kad isryskint pacia gulbe ir vos vos kazkas pakeista, jau nepamenu kas biggrin.gif fotkinta ant raw, tai kai atsidariau, nemaciau nei ka ir taisyt.

user posted image

Atsakyti
QUOTE(linole @ 2009 04 04, 22:11)
Varnu daugiabuciai

Gimtines laukais

varnų daugiabučius gal horizontalią daryčiau? g.gif bet pavadinimas thumbup.gif lotuliukas.gif

Gimtinės laukais tai labai labai wub.gif nu kaip man patinka tokis vieniši medžiai thumbup.gif

o paskutinė tai biški perdaug visko, neaišku kas akcentuota. g.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 04 04, 22:26)
Imetu viena is jau visiems nusibodusios gulbiu temos hihihi.gif cia tiesiog bandziau televyka  rolleyes.gif fotke karpyta nemazai, kad isryskint pacia gulbe ir vos vos kazkas pakeista, jau nepamenu kas  biggrin.gif fotkinta ant raw, tai kai atsidariau, nemaciau nei ka ir taisyt.

labai ryški gulbė thumbup.gif tik galva šešėlyje ir atrodo jog esmė užpakalis smile.gif ir atspindys netilpo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 04 04, 22:36)
labai ryški gulbė  thumbup.gif tik galva šešėlyje ir atrodo jog esmė užpakalis smile.gif ir atspindys netilpo ax.gif

del tu seseliu uztat tokia tik geriausia ir turiu doh.gif ir tai su uzpakaliu cool.gif atspindys tai taip, gaila, kad netilpo, butu jeginis, nes labai jau graziai ima objektyvas smile.gif
Atsakyti