Peledike, čia ne mano kokybė, čia objektyvo
O kaip tu pirmąją nuotrauką darei??? Abi
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 04, 20:24)
ir kiekvieną kartą aš susiparinu, kai mane "sudoroji"
Tu nesiparink, o geriau atsikersyk, mano foto sudirbdama. Nors, aisku, as neturiu tiek rodomu foto, kiek tu, taip kad tavo padetis komplikuota...
Sakai, reikia pavadinimo? Gal "Niezai"? Arba "Out-of-bluse thinking"? Ar kokia "Suvarzyta", "Nerami" ar pan.?
Peledike, labai zavi tavo kurybiskumas!
Ir prasom ideti savo foto susipazinimui.
C-Girl, bijau, kad Peperino tave privers tiksliau suformuluoti uzduoti, kad galima butu irasyti i albuma.
Sea, tavo foto kokybe ir spalvingumas tai kaip visada, fantastika! O ta tapyba aplinkui... Turbut skonio reikalas, man nelabai... Ypac paliejimas prie berniuko kojos...
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 04, 21:00)
Tu nesiparink, o geriau atsikersyk, mano foto sudirbdama. Nors, aisku, as neturiu tiek rodomu foto, kiek tu, taip kad tavo padetis komplikuota...
Sakai, reikia pavadinimo? Gal "Niezai"? Arba "Out-of-bluse thinking"? Ar kokia "Suvarzyta", "Nerami" ar pan.?
Aha, teks dabar tau fotkint ir rodyt, rodyt, rodyt
Niežai "Out-of-bluse thinking" šitas gerulis
Papildyta:
QUOTE(Peledike @ 2009 04 04, 20:46)
Kokybė abiejų man tinka. Spyglius biški man lyg tamsokas antra geresnė nei pirmoji, bet iš esmės tu gali geriau
Sveikos merginos
Daugiau kaip savaite (jei ne visas dvi ) nebuvau prisijungusi, o cia tiek daug visko ivyko pas jus O as savo sunu kasdien i Vilniu veziojau i gydomosios terapijos uzsiemimus, tai vakarais tokia pavargus budavau, kad net rankos nekildavo kompo isijungti, o kur dar kasdienine namu ruosa...
Pirmiausia tai sveikinu visas nugaletojas
Taip pat dekoju ir uz man skirtus balsus, tik gaila, kad negaliu perskaityti komentaru, nes niekaip neprisijungiu ( gal kartais slaptazodi pakeitet?)
As turbut vienintele likau neprisistaciusi Todel prisipazinsiu cia, kad mano nuotrauka buvo "Nespalvota nelaisve"
Bukit geros, atsiuskit kuri nors man prisijungimo duomenis, nes labai norisi visas pamatyti
Daugiau kaip savaite (jei ne visas dvi ) nebuvau prisijungusi, o cia tiek daug visko ivyko pas jus O as savo sunu kasdien i Vilniu veziojau i gydomosios terapijos uzsiemimus, tai vakarais tokia pavargus budavau, kad net rankos nekildavo kompo isijungti, o kur dar kasdienine namu ruosa...
Pirmiausia tai sveikinu visas nugaletojas
Taip pat dekoju ir uz man skirtus balsus, tik gaila, kad negaliu perskaityti komentaru, nes niekaip neprisijungiu ( gal kartais slaptazodi pakeitet?)
As turbut vienintele likau neprisistaciusi Todel prisipazinsiu cia, kad mano nuotrauka buvo "Nespalvota nelaisve"
Bukit geros, atsiuskit kuri nors man prisijungimo duomenis, nes labai norisi visas pamatyti
Armana, Tavo žmogus voras liuks Aš banžiau savo auto tokį padaryti, bet dėja prisiplojau prie žemės ir nusibrozdinau ranką, gerai, kad gyva likau Bet dar sakiau pakartosiu
Vaikiuko su knyga foto taip pat patiko, spalvos
Labai gera tema ND, labai labai patinka
Stikline, na Tavo foto kaip man patinka, kiekviena turi stiprią emociją, labai
Sea, man gražu Tik paliejimas nelabai
Vaikiuko su knyga foto taip pat patiko, spalvos
Labai gera tema ND, labai labai patinka
Stikline, na Tavo foto kaip man patinka, kiekviena turi stiprią emociją, labai
Sea, man gražu Tik paliejimas nelabai
Ačiū už komentarus ir už actionus kaip tik bandau juos
Peledike - eglė super tikrai, kaip išgavai tamsų foną?
Sea vaikai man visai gerai įsipaišo į tą tapytą faktūrą
Su medžiais man sunku nu nieko doro nerandu
Daugiarankis
Šitas medis visai man patiktų,bet tas fonas....,
Sea vaikai man visai gerai įsipaišo į tą tapytą faktūrą
Su medžiais man sunku nu nieko doro nerandu
Daugiarankis
Šitas medis visai man patiktų,bet tas fonas....,
Ech, gera diena buvo...
Lamella, man labai patiko moteris kedeje. Tamsumas tinka. Man jis netrukdo.
Stiklines nestuke man ir patinka, ir nepatinka... Patinka actionas - jis labai tinka. O ir tai, del ko buvai fotografuoti - tikra nestuke. Bet kazko toje nuotraukoje truksta, net nezinau ko.
O triptikus tai idealiai ivaldei. Gera pavadinima dave merginos. Frustracija labiau tinka. Niezams-per rimta foto.
Rico man virsutine nuotrauka-su medziais pries saule fotografuota patiko. Tokia silta.
Inesos astuonkojis primine vaikystes megrta filma apie tokius stebuklingus du astuonkojukus, kuriuos seima parsiveze is pajurio tolimos salies.
Spanguole tobuleja. Tikrai dziugu ziureti i progresa.
Nikkes buitiaka isimylejau. Na, super. Tikrai nera ko kibti. Man nekliuna nukirstas knygos lapas.
Ninin, medis tai puikus... Man patiko kompozicija, siaura ryskumo zona, kuri tinkamoje vietoje. Ir spalvos tokios svelnios, pastelines... Gal siek tiek siek tiek, kokio milimetro desines noretusi. Bet visumoje -
C-girl oho kokia uzduoti uzraite... Menesiui ji? Ka gi, bandysim.. Jei pries auto purkstavom, o tada toks azartas sueme. Apie rezultatus jau nekalbu, tai gal ir su sita uzduotimi susitvarkysim?
JOooo, optimiste as siandien i vakara.
Atsimenu ta Sea foto -moteri su lapais. Ir turbut niekada nepamirsiu...
Peledike, Tavo gyvatvore - Labai tinka actionas. Siaip jau tiek menine prasme, tiek kokybe egle geresne. Bet sutirpstu pries pauksteliu nuotraukas, tai apie jokius trukumus net galvoti nenoriu.
Apie tuos virusus is devian art Jus kalbate. Blyn, mano kazkokia neaiski antivirusine beveik niekada neranda jokiu virusu. Tai jauciu, tiek as ju turiu...
As siandien irgi gal 10 km sukoriau. Kazko fotikas uzstrigo vienu metu. Jauciu, ateina jam galas.
Taigi, mano
Varnu daugiabuciai
Gimtines laukais
Dviese.
Ir dar viena kritikai: ar labai bjauriai tokios spalvos atrodo. Ir as ta tvora apacioje labai maiso?
Brrr... eilini karta istampiau puslapi...
Lamella, man labai patiko moteris kedeje. Tamsumas tinka. Man jis netrukdo.
Stiklines nestuke man ir patinka, ir nepatinka... Patinka actionas - jis labai tinka. O ir tai, del ko buvai fotografuoti - tikra nestuke. Bet kazko toje nuotraukoje truksta, net nezinau ko.
O triptikus tai idealiai ivaldei. Gera pavadinima dave merginos. Frustracija labiau tinka. Niezams-per rimta foto.
Rico man virsutine nuotrauka-su medziais pries saule fotografuota patiko. Tokia silta.
Inesos astuonkojis primine vaikystes megrta filma apie tokius stebuklingus du astuonkojukus, kuriuos seima parsiveze is pajurio tolimos salies.
Spanguole tobuleja. Tikrai dziugu ziureti i progresa.
Nikkes buitiaka isimylejau. Na, super. Tikrai nera ko kibti. Man nekliuna nukirstas knygos lapas.
Ninin, medis tai puikus... Man patiko kompozicija, siaura ryskumo zona, kuri tinkamoje vietoje. Ir spalvos tokios svelnios, pastelines... Gal siek tiek siek tiek, kokio milimetro desines noretusi. Bet visumoje -
C-girl oho kokia uzduoti uzraite... Menesiui ji? Ka gi, bandysim.. Jei pries auto purkstavom, o tada toks azartas sueme. Apie rezultatus jau nekalbu, tai gal ir su sita uzduotimi susitvarkysim?
JOooo, optimiste as siandien i vakara.
Atsimenu ta Sea foto -moteri su lapais. Ir turbut niekada nepamirsiu...
Peledike, Tavo gyvatvore - Labai tinka actionas. Siaip jau tiek menine prasme, tiek kokybe egle geresne. Bet sutirpstu pries pauksteliu nuotraukas, tai apie jokius trukumus net galvoti nenoriu.
Apie tuos virusus is devian art Jus kalbate. Blyn, mano kazkokia neaiski antivirusine beveik niekada neranda jokiu virusu. Tai jauciu, tiek as ju turiu...
As siandien irgi gal 10 km sukoriau. Kazko fotikas uzstrigo vienu metu. Jauciu, ateina jam galas.
Taigi, mano
Varnu daugiabuciai
Gimtines laukais
Dviese.
Ir dar viena kritikai: ar labai bjauriai tokios spalvos atrodo. Ir as ta tvora apacioje labai maiso?
Brrr... eilini karta istampiau puslapi...
Sveiki
nieko nespejau nei perskaityt, nei paziuret dorai, tai be komentaru sy karta.
Buvau gamtoj, tai truputuka paparacinau, nors nelabai dekingos buvo fotkinimui salygos - labai sauleta ir labai daug seseliu
Imetu viena is jau visiems nusibodusios gulbiu temos cia tiesiog bandziau televyka fotke karpyta nemazai, kad isryskint pacia gulbe ir vos vos kazkas pakeista, jau nepamenu kas fotkinta ant raw, tai kai atsidariau, nemaciau nei ka ir taisyt.
nieko nespejau nei perskaityt, nei paziuret dorai, tai be komentaru sy karta.
Buvau gamtoj, tai truputuka paparacinau, nors nelabai dekingos buvo fotkinimui salygos - labai sauleta ir labai daug seseliu
Imetu viena is jau visiems nusibodusios gulbiu temos cia tiesiog bandziau televyka fotke karpyta nemazai, kad isryskint pacia gulbe ir vos vos kazkas pakeista, jau nepamenu kas fotkinta ant raw, tai kai atsidariau, nemaciau nei ka ir taisyt.
QUOTE(linole @ 2009 04 04, 22:11)
varnų daugiabučius gal horizontalią daryčiau? bet pavadinimas
Gimtinės laukais tai labai labai nu kaip man patinka tokis vieniši medžiai
o paskutinė tai biški perdaug visko, neaišku kas akcentuota.
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 04, 22:26)
labai ryški gulbė tik galva šešėlyje ir atrodo jog esmė užpakalis ir atspindys netilpo
QUOTE(Sadi @ 2009 04 04, 22:36)
labai ryški gulbė tik galva šešėlyje ir atrodo jog esmė užpakalis ir atspindys netilpo
del tu seseliu uztat tokia tik geriausia ir turiu ir tai su uzpakaliu atspindys tai taip, gaila, kad netilpo, butu jeginis, nes labai jau graziai ima objektyvas