Armana, cia dvi foto sudetos. Viena lapu nuotrauka, kita moters. Paskui sujungus zaidziau, dabar jei reiketu, nebepakartociau
p.s Cgirl, labai grazus tavo pavyzdziai Bet ten vis tiek kakla ir peti matau
Spanguole
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 04, 19:28)
p.s Cgirl, labai grazus tavo pavyzdziai Bet ten vis tiek kakla ir peti matau
Isdykele Net neissivaizduoju kaip tu ten kakla ir peti matai
Tiesa, Armanos zmogus voras labai patiko
QUOTE(Valetta @ 2009 04 04, 20:33)
Ne mytas, o pasimatymas
Beje norėjau Spanguolės auto dar pakomentuot...man tu jame kažkodėl pavargus atrodai
Dėčiau savo triptiką kūdron, alia pavadinimo nesugalvoju keista net, nes paskutiniu metu mintys liejosi laisvai dėl pavadinimų gal kas turit kokių minčių?
Stikline, tavo triptikas puiki kokybe ir vertimas i j/b, bet as kol kas dar bandau suvirskinti kodel ji ta bliuska tampo
QUOTE(c-girl @ 2009 04 04, 20:39)
Stikline, tavo triptikas puiki kokybe ir vertimas i j/b, bet as kol kas dar bandau suvirskinti kodel ji ta bliuska tampo
Tai matyt nori nusivilkt ir nelabai išeina
Vi net ir pavadinimą sugalvojau...noras išsilaisvint
QUOTE(spaNguolė @ 2009 04 04, 20:19)
aha1/8 per mažas, ane? t.y. per ilgas išlaikymas .
na su tokiu išlaikymu, laikydama fotiką rankoj tikrai negausi ryškumo. Reik daug trumpesnio. sakė kažkas kad su judančiais vaikais reikia minimum 1/125.
ninin medis visai patiko pati šiandien tokį panašų fotkinau
Stiklinės triptikas gražus, bet aš nesuprantu jo. man būtų gražus dekoratyvinis elementas
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 04, 19:40)
Tai matyt nori nusivilkt ir nelabai išeina
Tada pavadinimas tiktu "Frustration" (negaliu surast tinkamo atitikimo lietuviskai )
QUOTE(c-girl @ 2009 04 04, 20:42)
Tada pavadinimas tiktu "Frustration" (negaliu surast tinkamo atitikimo lietuviskai )
Frustracija
Sadi, matai, kad ir aš nelabai suprantu...jei suprasčiau pavadinimą seniausiai būč jau davus alia šiaip vat nžn...traukia mane tokios nesąmonės...nu matyt kvant jau visai esu
Nikke, Armana, jūsų buitiakai
Spanguole, tikrai šitas pats geriausias auto vadinas reikia gerai atsipalaiduoti prieš fotografavimą
Ninin, patinka man tavo fotkių kokybė. ir medis gražiai pavaizduotas
c-girl, labai gera tema tavo nuotraukoj aš irgi iš pradžių kaklą ir petį mačiau, tik paskui susivokiau kas ir kaip
Stikline, man, kaip ir Armanai, kliūna apšvietimo ratai. jei tai būtų pavienės nuotraukos, nesikabinčiau. bet triptike nuobodokai atrodo.
Sea_, tavo moteris
malonu buvo gyvai pasimatyti
rodau ką aš šiandien suradau aš medžių temai.
eglė
ir gyvatvorė
Spanguole, tikrai šitas pats geriausias auto vadinas reikia gerai atsipalaiduoti prieš fotografavimą
Ninin, patinka man tavo fotkių kokybė. ir medis gražiai pavaizduotas
c-girl, labai gera tema tavo nuotraukoj aš irgi iš pradžių kaklą ir petį mačiau, tik paskui susivokiau kas ir kaip
Stikline, man, kaip ir Armanai, kliūna apšvietimo ratai. jei tai būtų pavienės nuotraukos, nesikabinčiau. bet triptike nuobodokai atrodo.
Sea_, tavo moteris
QUOTE(Sadi @ 2009 04 04, 17:46)
Aš šiandien irgi visai netikėtai su Peledike susipažinau
malonu buvo gyvai pasimatyti
rodau ką aš šiandien suradau aš medžių temai.
eglė
ir gyvatvorė
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 04, 20:43)
Sadi, matai, kad ir aš nelabai suprantu...jei suprasčiau pavadinimą seniausiai būč jau davus alia šiaip vat nžn...traukia mane tokios nesąmonės...nu matyt kvant jau visai esu
patinka ir man, bet kaip dekoro elementas, ne kaip nuotrauka
QUOTE(Peledike @ 2009 04 04, 11:46)
labai pajuokinai Ne mano ten moteris, turi ji vyra