Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (24 tema)

Armana, cia dvi foto sudetos. Viena lapu nuotrauka, kita moters. Paskui sujungus zaidziau, dabar jei reiketu, nebepakartociau biggrin.gif

p.s Cgirl, labai grazus tavo pavyzdziai wub.gif Bet ten vis tiek kakla ir peti matau biggrin.gif

Spanguole 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveiki 4u.gif

matau ir mytas ivyko biggrin.gif

Armanos zmogus voras prajuokino thumbup.gif koks didelis tavo sunus 4u.gif

grazu kaip wub.gif Sea, as kazkodel spalvota sia rudens moters foto matau rolleyes.gif

Stikline, man labai dailus tavo triptikas wub.gif

C-girl, nauja tema labai idomi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 04, 19:28)
p.s Cgirl, labai grazus tavo pavyzdziai  wub.gif  Bet ten vis tiek kakla ir peti matau biggrin.gif

Isdykele biggrin.gif Net neissivaizduoju kaip tu ten kakla ir peti matai g.gif lotuliukas.gif

Tiesa, Armanos zmogus voras labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 04 04, 20:33)
matau ir mytas ivyko  biggrin.gif

Ne mytas, o pasimatymas lotuliukas.gif

Beje norėjau Spanguolės auto dar pakomentuot...man tu jame kažkodėl pavargus atrodai ax.gif

Dėčiau savo triptiką kūdron, alia pavadinimo nesugalvoju doh.gif keista net, nes paskutiniu metu mintys liejosi laisvai dėl pavadinimų biggrin.gif gal kas turit kokių minčių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklinė: 04 balandžio 2009 - 19:38
Stikline, tavo triptikas biggrin.gif puiki kokybe ir vertimas i j/b, bet as kol kas dar bandau suvirskinti kodel ji ta bliuska tampo g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 04 04, 20:39)
Stikline, tavo triptikas biggrin.gif  puiki kokybe ir vertimas i j/b, bet as kol kas dar bandau suvirskinti kodel ji ta bliuska tampo g.gif  biggrin.gif

Tai matyt nori nusivilkt ir nelabai išeina lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Vi net ir pavadinimą sugalvojau...noras išsilaisvint lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklinė: 04 balandžio 2009 - 19:42
QUOTE(spaNguolė @ 2009 04 04, 20:19)
aha1/8 per mažas, ane? t.y. per ilgas išlaikymas doh.gif .

na su tokiu išlaikymu, laikydama fotiką rankoj tikrai negausi ryškumo. Reik daug trumpesnio. sakė kažkas kad su judančiais vaikais reikia minimum 1/125.

ninin medis visai patiko thumbup.gif pati šiandien tokį panašų fotkinau smile.gif

Stiklinės triptikas gražus, bet aš nesuprantu jo. man būtų gražus dekoratyvinis elementas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 04, 19:40)
Tai matyt nori nusivilkt ir nelabai išeina  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Tada pavadinimas tiktu "Frustration" (negaliu surast tinkamo atitikimo lietuviskai blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 04 04, 20:42)
lotuliukas.gif
Tada pavadinimas tiktu "Frustration" (negaliu surast tinkamo atitikimo lietuviskai blush2.gif )

Frustracija biggrin.gif thumbup.gif

Sadi, matai, kad ir aš nelabai suprantu...jei suprasčiau pavadinimą seniausiai būč jau davus wink.gif alia šiaip vat nžn...traukia mane tokios nesąmonės...nu matyt kvant jau visai esu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklinė: 04 balandžio 2009 - 19:44
Nikke, Armana, jūsų buitiakai thumbup.gif

Spanguole, tikrai šitas pats geriausias auto thumbup.gif vadinas reikia gerai atsipalaiduoti prieš fotografavimą mirksiukas.gif

Ninin, patinka man tavo fotkių kokybė. ir medis gražiai pavaizduotas mirksiukas.gif

c-girl, labai gera tema thumbup.gif tavo nuotraukoj aš irgi iš pradžių kaklą ir petį mačiau, tik paskui susivokiau kas ir kaip thumbup.gif

Stikline, man, kaip ir Armanai, kliūna apšvietimo ratai. jei tai būtų pavienės nuotraukos, nesikabinčiau. bet triptike nuobodokai atrodo.

Sea_, tavo moteris wub.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 04 04, 17:46)
Aš šiandien irgi visai netikėtai su Peledike susipažinau 

malonu buvo gyvai pasimatyti thumbup.gif
rodau ką aš šiandien suradau aš medžių temai.

eglė
user posted image

ir gyvatvorė
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 04, 20:43)
Sadi, matai, kad ir aš nelabai suprantu...jei suprasčiau pavadinimą seniausiai būč jau davus wink.gif alia šiaip vat nžn...traukia mane tokios nesąmonės...nu matyt kvant jau visai esu smile.gif

patinka ir man, bet kaip dekoro elementas, ne kaip nuotrauka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 04 04, 11:46)

Sea_, tavo moteris  wub.gif 

labai pajuokinai lotuliukas.gif Ne mano ten moteris, turi ji vyra lotuliukas.gif
Atsakyti