Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (24 tema)

Spanguole, man labai patiko sitas tavo auto smile.gif, ko gero tu cia naturaliausiai isejus smile.gif

o del ND, man rodos uzduotis sudetinga labai...
Atsakyti
O aš vėl su savo triptikais lotuliukas.gif įmetu... tikiuosi kurį laiką nesirodyt daugiau su jais doh.gif bet šiaip noriu nuomonių, ar čia labai baisu g.gif

user posted image

Čia didesnė: http://farm4.static....7201a864a_b.jpg

O Ninin medelis patiko...spalvos gražios smile.gif
Atsakyti
Stikline, labai gražus, ryškus. Tik man ta šviesa blaško. g.gif
Atsakyti
Stikline, super! Kokybiska ir stipru.
Man truputi geda vis kabinetis prie tavo foto, nes jos tikrai yra virs pradinuku lygio, bet kabinuosi tik todel, kad manau, kad tu tikiesi kritikos, o jei su ja ir nesutinki, galbut tau ji vis tiek bus naudinga pamastymui... blush2.gif
Tai vat, su tokia mintim as izuliai prisipabinsiu prie pernelyg dideles simetrijos. Ji sukelia nuoboduli. Tikslu, idealiai subalansuota ir tvarkinga. Kaip kazkada sake Mamontovas - grozis yra paklaidoje, o ne tikslume tongue.gif

Almante, taip, uzduotis nerealiai sunki! thumbup.gif C-girl, aciu uz nauja issuki!

O man zinokit visai patiko keli ND vienu metu. Pvz, as nenorejau dalyvauti koliazuose, nes tingejau mokytis, kaip juos daryti. Man pirma reikia paprastesnius dalykus su PS ismokti. Mat kur reikia ka nors staigiai padaryti (pvz, isokti i deze biggrin.gif ) - tai man be problemu, bet kur reikia kantrybes ir kruopstumo - tai jau visai ne mano sritis... biggrin.gif Tai as nedariau koliazo, bet dalyvavau auto. Man patiko pasirinkimo galimybe. Sutikciau, kad taip ir toliau iskas butu organizuota.
Atsakyti
ka reiskia triptikas? blush2.gif

Stikline,liuks thumbup.gif tu puikiai save fotografuoji 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 04, 19:57)
ka reiskia triptikas? blush2.gif

Stikline,liuks thumbup.gif  tu puikiai save fotografuoji 4u.gif

Triptikas - kai trys vaizdeliai apjungti i viena kurini. tongue.gif
Manau, kad cia ne pati Stikline. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 04 04, 18:34)
o del ND, man rodos uzduotis sudetinga labai...

Kazkodel man atrodo, kad jus issivaizduojat xxx tema(?)... biggrin.gif Jokiu budu ne biggrin.gif Nera tokia ir sunki tema , juk viskas kas zmogaus kune tinka- kudikio pedutes, seno zmogaus rankos(man be galo grazu ir jausminga) ir t.t. Tikiuosi aiskiau ax.gif

sea, gal gali imest savo rudens moters foto? blush2.gif Butu grazus pavyzdys rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 04, 11:03)
Triptikas - kai trys vaizdeliai apjungti i viena kurini.  tongue.gif
Manau, kad cia ne pati Stikline.  smile.gif

blush2.gif

Cgirl 4u.gif
user posted image

Atsakyti
labas vakaras 4u.gif

nu del meeto man labai geeda blush2.gif bet as tik katik namo parvaziavau , o ryte buvau leisgyve, vakar buvo toks nenumatytas baliukas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 04, 19:07)

Be galo gražu wub.gif (mačiau šią nuostabią moterį kūdroje) ir vis ją prisimenu. Sea, jei ne paslaptis, o kaip gi čia padaryta?

Stikline, man labai gražus tavo triptikas wub.gif Jeigu kritikuočiau, tai tik tas baltas dėmes nuo apšvietimo. O šiaip tai viskas liuks, man labai patinka tavo nuotraukyčių švarumas wub.gif

C-gir, pavyzdys wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 04 balandžio 2009 - 19:19
QUOTE(Sadi @ 2009 04 04, 18:46)
ar ne taip supratau, ar tos nuotraukos su vaiku išlaikymas 1/8s?  g.gif

aha1/8 per mažas, ane? t.y. per ilgas išlaikymas doh.gif .

QUOTE(almantė_k @ 2009 04 04, 19:34)
Spanguole, man labai patiko sitas tavo auto smile.gif, ko gero tu cia naturaliausiai isejus smile.gif

drinks_cheers.gif tikrai panašiausia į save. Čia tokia gera nuotaika buvo, grįžom iš teatro su vaikais, paskui kavinukėj pavalgėm, tokia graži sau buvau blush2.gif , tai ir nusipleškinau biggrin.gif.

C-girl, idomus ND thumbup.gif , bet tikrai ne lengvi doh.gif .

Stiline, idomus triptikas, tik man dešinė foto nepatinka, bet nemoku paaiškinti kas nepatinka, gal kiek kitokios pozos norėčiau (bet čia tik mano neišmanėlės nuomonė biggrin.gif).

Buitinis "žmogus voras" linksmas toks bigsmile.gif .

Matau "geras" meetas buvo Vilniuj hihihi.gif.

O šita, jeigu darau visokius nustatymus ir F mirksi, tai kažkas ne taip? g.gif Ir mistika kažkokia kaip diafragmą atverti iki 3,5, niekada dar nepavyko wacko.gif .

Va šita sea rudens moteris, man nelabai, būtų gražiau be tų visų lapų blush2.gif ( bet čia tik mano nuomone, kuri su daugumos nesutampa biggrin.gif ) .

Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 04, 19:50)
Stikline, super! Kokybiska ir stipru.
Man truputi geda vis kabinetis prie tavo foto, nes jos tikrai yra virs pradinuku lygio, bet kabinuosi tik todel, kad manau, kad tu tikiesi kritikos, o jei su ja ir nesutinki, galbut tau ji vis tiek bus naudinga pamastymui...  blush2.gif
Tai vat, su tokia mintim as izuliai prisipabinsiu prie pernelyg dideles simetrijos. Ji sukelia nuoboduli. Tikslu, idealiai subalansuota ir tvarkinga. Kaip kazkada sake Mamontovas - grozis yra paklaidoje, o ne tikslume  tongue.gif

lotuliukas.gif Nikke, vieną dieną tu mane pribaigsi (juokauju) biggrin.gif tavo komentarai tikrai turi didelės reikšmės man smile.gif ir kiekvieną kartą aš susiparinu, kai mane "sudoroji" (negražus čia žodis gavosi), bet manau, kad kritika daro mus stipresniais, tai aš labai džiaugiuosi ir laukiu jos iš tavęs biggrin.gif nžn kas bus, kai ateis ta diena, kai tu pasakysi idealu...turbūt nukrisiu nuo kėdės lotuliukas.gif iš tiesų va čia ta simetrija yra specialiai sukurta.. wink.gif gal ir dirbtinai atrodo, bet šiuo atveju man tai patinka smile.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 04 04, 19:57)
Stikline,liuks thumbup.gif  tu puikiai save fotografuoji 4u.gif

Šį kartą čia ne aš smile.gif aš ne tokia graži blush2.gif
Atsakyti