Spanguole, man labai patiko sitas tavo auto , ko gero tu cia naturaliausiai isejus
o del ND, man rodos uzduotis sudetinga labai...
O aš vėl su savo triptikais įmetu... tikiuosi kurį laiką nesirodyt daugiau su jais bet šiaip noriu nuomonių, ar čia labai baisu
Čia didesnė: http://farm4.static....7201a864a_b.jpg
O Ninin medelis patiko...spalvos gražios
Čia didesnė: http://farm4.static....7201a864a_b.jpg
O Ninin medelis patiko...spalvos gražios
Stikline, labai gražus, ryškus. Tik man ta šviesa blaško.
Stikline, super! Kokybiska ir stipru.
Man truputi geda vis kabinetis prie tavo foto, nes jos tikrai yra virs pradinuku lygio, bet kabinuosi tik todel, kad manau, kad tu tikiesi kritikos, o jei su ja ir nesutinki, galbut tau ji vis tiek bus naudinga pamastymui...
Tai vat, su tokia mintim as izuliai prisipabinsiu prie pernelyg dideles simetrijos. Ji sukelia nuoboduli. Tikslu, idealiai subalansuota ir tvarkinga. Kaip kazkada sake Mamontovas - grozis yra paklaidoje, o ne tikslume
Almante, taip, uzduotis nerealiai sunki! C-girl, aciu uz nauja issuki!
O man zinokit visai patiko keli ND vienu metu. Pvz, as nenorejau dalyvauti koliazuose, nes tingejau mokytis, kaip juos daryti. Man pirma reikia paprastesnius dalykus su PS ismokti. Mat kur reikia ka nors staigiai padaryti (pvz, isokti i deze ) - tai man be problemu, bet kur reikia kantrybes ir kruopstumo - tai jau visai ne mano sritis... Tai as nedariau koliazo, bet dalyvavau auto. Man patiko pasirinkimo galimybe. Sutikciau, kad taip ir toliau iskas butu organizuota.
Man truputi geda vis kabinetis prie tavo foto, nes jos tikrai yra virs pradinuku lygio, bet kabinuosi tik todel, kad manau, kad tu tikiesi kritikos, o jei su ja ir nesutinki, galbut tau ji vis tiek bus naudinga pamastymui...
Tai vat, su tokia mintim as izuliai prisipabinsiu prie pernelyg dideles simetrijos. Ji sukelia nuoboduli. Tikslu, idealiai subalansuota ir tvarkinga. Kaip kazkada sake Mamontovas - grozis yra paklaidoje, o ne tikslume
Almante, taip, uzduotis nerealiai sunki! C-girl, aciu uz nauja issuki!
O man zinokit visai patiko keli ND vienu metu. Pvz, as nenorejau dalyvauti koliazuose, nes tingejau mokytis, kaip juos daryti. Man pirma reikia paprastesnius dalykus su PS ismokti. Mat kur reikia ka nors staigiai padaryti (pvz, isokti i deze ) - tai man be problemu, bet kur reikia kantrybes ir kruopstumo - tai jau visai ne mano sritis... Tai as nedariau koliazo, bet dalyvavau auto. Man patiko pasirinkimo galimybe. Sutikciau, kad taip ir toliau iskas butu organizuota.
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 04, 19:57)
Triptikas - kai trys vaizdeliai apjungti i viena kurini.
Manau, kad cia ne pati Stikline.
QUOTE(almantė_k @ 2009 04 04, 18:34)
o del ND, man rodos uzduotis sudetinga labai...
Kazkodel man atrodo, kad jus issivaizduojat xxx tema(?)... Jokiu budu ne Nera tokia ir sunki tema , juk viskas kas zmogaus kune tinka- kudikio pedutes, seno zmogaus rankos(man be galo grazu ir jausminga) ir t.t. Tikiuosi aiskiau
sea, gal gali imest savo rudens moters foto? Butu grazus pavyzdys
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 04, 11:03)
Triptikas - kai trys vaizdeliai apjungti i viena kurini.
Cgirl
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 04, 19:07)
Be galo gražu (mačiau šią nuostabią moterį kūdroje) ir vis ją prisimenu. Sea, jei ne paslaptis, o kaip gi čia padaryta?
Stikline, man labai gražus tavo triptikas Jeigu kritikuočiau, tai tik tas baltas dėmes nuo apšvietimo. O šiaip tai viskas liuks, man labai patinka tavo nuotraukyčių švarumas
C-gir, pavyzdys
QUOTE(Sadi @ 2009 04 04, 18:46)
ar ne taip supratau, ar tos nuotraukos su vaiku išlaikymas 1/8s?
aha1/8 per mažas, ane? t.y. per ilgas išlaikymas .
QUOTE(almantė_k @ 2009 04 04, 19:34)
Spanguole, man labai patiko sitas tavo auto , ko gero tu cia naturaliausiai isejus
tikrai panašiausia į save. Čia tokia gera nuotaika buvo, grįžom iš teatro su vaikais, paskui kavinukėj pavalgėm, tokia graži sau buvau , tai ir nusipleškinau .
C-girl, idomus ND , bet tikrai ne lengvi .
Stiline, idomus triptikas, tik man dešinė foto nepatinka, bet nemoku paaiškinti kas nepatinka, gal kiek kitokios pozos norėčiau (bet čia tik mano neišmanėlės nuomonė ).
Buitinis "žmogus voras" linksmas toks .
Matau "geras" meetas buvo Vilniuj .
O šita, jeigu darau visokius nustatymus ir F mirksi, tai kažkas ne taip? Ir mistika kažkokia kaip diafragmą atverti iki 3,5, niekada dar nepavyko .
Va šita sea rudens moteris, man nelabai, būtų gražiau be tų visų lapų ( bet čia tik mano nuomone, kuri su daugumos nesutampa ) .
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 04, 19:50)
Stikline, super! Kokybiska ir stipru.
Nikke, vieną dieną tu mane pribaigsi (juokauju) tavo komentarai tikrai turi didelės reikšmės man ir kiekvieną kartą aš susiparinu, kai mane "sudoroji" (negražus čia žodis gavosi), bet manau, kad kritika daro mus stipresniais, tai aš labai džiaugiuosi ir laukiu jos iš tavęs nžn kas bus, kai ateis ta diena, kai tu pasakysi idealu...turbūt nukrisiu nuo kėdės iš tiesų va čia ta simetrija yra specialiai sukurta.. gal ir dirbtinai atrodo, bet šiuo atveju man tai patinka
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 04, 19:57)
Stikline,liuks tu puikiai save fotografuoji
Šį kartą čia ne aš aš ne tokia graži