Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (24 tema)

QUOTE(spaNguolė @ 2009 04 04, 14:47)
tuoj bliausiu kad nepavyksta man ryškiai fotkinti cry.gif

ar ne taip supratau, ar tos nuotraukos su vaiku išlaikymas 1/8s? g.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 04, 16:13)
P.S. Klausykit, o ko jus cia visos medzius fotkinant g.gif  Kazka praleidau blush2.gif

čia savarankiškam mokymuisi, kas netingi fotografuoja medžius ir rodo čia smile.gif

QUOTE(Ninin @ 2009 04 04, 17:26)
O aš iš gausaus meet'o  lotuliukas.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Aš ir Olo, bet fainai pasėdėjom  drinks_cheers.gif , objektyvus pasibandėm, Olo kaip instrukcija buvo - daug ką pamokinoir paaiškino  blush2.gif

pasakok čia, dalinkis išmintim smile.gif

Aš šiandien irgi visai netikėtai su Peledike susipažinau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(c-girl @ 2009 04 04, 17:31)
Labai atsiprasau, nes man siandien dingtelejo i galva kad turbut neatlikau dar man patiketo darbo- paskelbti nauja tema? blush2.gif  Kaip cia pas jus? Laimetojas skelbia??

nu kaip ir taip smile.gif skelbk bigsmile.gif

QUOTE(Nikkė @ 2009 04 04, 18:24)
Atnesu siandienos buitiako... 

labai labai wub.gif
Atsakyti
Nikke ar gali pasidalint actionu, nes turbūt tokio neturiu g.gif arba nežinau, kad turiu biggrin.gif o foto tai thumbup.gif gaila knygutės ir kojytės tik...
Papildyta:
QUOTE(Armana @ 2009 04 04, 18:44)
Aš irgi įdėsiu iš kasdieninio 'buitiako' (pasiskolinau žodį  hihihi.gif ) Mano žmogus voras  cool.gif

Visai man fainai, tik kojytė kairėj taip keistai atrodo...netikroviškai biggrin.gif
Atsakyti
Stikline, čia tas action'as

ČIA
Atsakyti
C-girl, nu ir temele... blink.gif biggrin.gif Su jumis tai kuo toliau i miska - tuo daugiau partizanu... biggrin.gif

Peperoni, ir vel be taves mes cia niekaip neissiversim. aciuks.gif Kaip cia dabar su tom naujom temom, nuo kada iki kada? Prasom priburti, geroji feja.

Armana, ispudingas buitiakas. Kaip as kazkada sakiau MB - gristi zmogus is darbo, o cia vaikai ant galvos nuo lubu griuna. lotuliukas.gif Stai ka reiskia auginti berniuka. biggrin.gif

C-girl, Sadi, Stikline, aciu uz komentarus. aciuks.gif
Action
(cia ne tas, kur Armana nurode, bet saltinis tas pats) ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 04 balandžio 2009 - 18:03
Vakarykščiai medžių ieškojimai:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninin: 04 balandžio 2009 - 18:24
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 04, 18:01)
Action
(cia ne tas, kur Armana nurode, bet saltinis tas pats)  ax.gif

As tik ilindau i deviant art site ir man virusas ivare... unsure.gif arba sutapimas, bet man ne pirma karta jau unsure.gif

O jei tema per sunki, tai sakykit... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 04 04, 16:43)
"Kunas"- fragmentai, formos, linijos...

bigsmile.gif wau kokia idomi tikiuosi si karta kazko doro galesiu parodyt blush2.gif bet cia gaunasi kaip ir auto g.gif

QUOTE(Armana @ 2009 04 04, 16:44)
Aš irgi įdėsiu iš kasdieninio 'buitiako' (pasiskolinau žodį  hihihi.gif ) Mano žmogus voras  cool.gif

bigsmile.gif va cia tai gerule doh.gif thumbup.gif saunuolis berniukas wub.gif

QUOTE(Ninin @ 2009 04 04, 17:13)
Vakarykščiai medžių ieškojimai:

unsure.gif as noreciau kad visas medis butu ryskus blush2.gif kompozicija patinka bet va nematau kur medis veda blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edeva: 04 balandžio 2009 - 18:21
QUOTE(c-girl @ 2009 04 04, 18:16)
As tik ilindau i deviant art site ir man virusas ivare... unsure.gif  arba sutapimas, bet man ne pirma karta jau unsure.gif
O jei tema per sunki, tai sakykit... biggrin.gif

O gal galima pavyzdziu...? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 04 04, 18:20)
bigsmile.gif wau kokia idomi tikiuosi si karta kazko doro galesiu parodyt  blush2.gif bet cia gaunasi kaip ir auto  g.gif

Nebutinai ax.gif Gali ir modeliuko kuna fotografuot...jei salia nei vaiko, nei vyro, nei drauges, nera, tada save mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 04 04, 18:23)
Nebutinai ax.gif  Gali ir modeliuko kuna fotografuot...jei salia nei vaiko, nei vyro, nei drauges,  nera, tada save mirksiukas.gif  biggrin.gif

Aaaaa,viskas aisku bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 04 04, 18:22)
O gal galima pavyzdziu...? blush2.gif

user posted image

user posted image

Cia is praeitu ND...nedrasu kazkaip, bet aiii blush2.gif ilgai nelaikysiu blush2.gif
Kokybe nikokia ISO cia turbut 1600
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 04 balandžio 2009 - 18:28
QUOTE(c-girl @ 2009 04 04, 18:28)

Cia is praeitu ND...nedrasu kazkaip, bet aiii blush2.gif  ilgai nelaikysiu blush2.gif
Kokybe nikokia ISO cia turbut 1600

O kodel nedrasu?Labai faini pavyzdziai thumbup.gif
Atsakyti