Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (24 tema)

Hai !

taip kaip siandien del meet-o ! susibegam ?

Atsakyti
as jau viska susiplanavau kad siandiena daug keliausime ir meete sudalyvausime, bet mano dukryte taip pat siandiena nakti susirgo, o vyras isvykes,nera kam priziureti...
perdaug prisisvajojau....

Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 03, 19:38)
Metu dar vieną nėštukės foto, tvarkau kaip tik, neįsivaizduoju ar čia tas actionas normaliai žiūrisi, ar ne...man pačiai tai patinka biggrin.gif alia, kaip su kompozicija pas mane netvarkoj, tai ir su spalvom gali būt biggrin.gif dėl kokybės labai nekritikuokit, ji žiauri  doh.gif

Man gražios spalvos wub.gif Tik norėtusi, kad plaukai būtų visi už nugaros biggrin.gif

QUOTE(liamuna @ 2009 04 03, 20:21)
Labai labai, tik.... man kliuna pakojis einantis stora linija i apacia, kazkaip sudaro "slydu" ispudi, gal bandyciau paklonuot, kad butu plonesnis, gal lengviau atrodytu  g.gif  (na reik gi peisikabint) tongue.gif

Ačiū smile.gif

Ninin medelis tai nuotaiką pakėlė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 04 balandžio 2009 - 11:04
Labukas
O jau oras siandien fantastiskas bigsmile.gif Gaila negaliu is namu istrukt, didzioji apsirgus verysad.gif
QUOTE(lamella @ 2009 04 03, 14:05)
Bandžiau su šviesa žaisti...Ką manot? g.gif Čia prieš Foto atostogas paskutinę dedu sutaršymui... lotuliukas.gif

lamella, man labai grazu wub.gif tokia gracinga foto ax.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 03, 14:21)
Įkelsiu ir aš vieną iš savo "svaičiojimų"  biggrin.gif  buvau kėlus kažkada į komentarų albumą, paskui apsigalvojau ir panaikinau biggrin.gif laukiu sutaršymo biggrin.gif

Grazu wub.gif , bet man noretusi, kad vos daugiau veidas butu apsvietas, nes dabar labai isryskeja apsviesta akis g.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 03, 17:30)
Nesupratau kodėl aš nematau Peperonės foto  g.gif

As ir nematau unsure.gif

Stiklinė, o jei foto su nestuke pakirpus g.gif , desines puses nurezus su lyg sienos kampu g.gif pabandziau blush2.gif user posted image
Atsakyti
ND pratesimas 3 daiktai
user posted image user posted image user posted image

Ir medziu blush2.gif pirmos 2 man patinka ax.gif
user posted image user posted image

O sitos dvi tai nezinau g.gif
user posted image user posted image

Bandziau ivairius kampus, bet kazkaip nesiziuri unsure.gif
Suprantu, kad su siom nuotraukom mushu temos lygi, bet gi mokausi blush2.gif
Atsakyti
Rico, man tai 3 foto medžių geriausia ax.gif
O ND lyg ir gerai mano manymu, nežinau kaip kiti mano biggrin.gif
Vasaraite, kai apkirpai tai labai jau suspausta gavosi, dabar norisi daugiau erdvės ten kur žvilgsnis eina g.gif
Papildyta:
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 04, 13:11)
lamella, man labai grazu wub.gif  tokia gracinga foto ax.gif

Dėkui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 04 balandžio 2009 - 12:36
Rico, ND gerai, bent man atrodo blush2.gif O medziai g.gif mane trecia kabina, kitos nelabai 4u.gif

lamella, drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 04, 13:11)
Stiklinė, o jei foto su nestuke pakirpus g.gif , desines puses nurezus su lyg sienos kampu g.gif pabandziau blush2.gif

Oho kiek komentarų sulaukiau thumbup.gif ačiū wink.gif

Taip kirpta geriau žiūrisi dešinė pusė, alia dabar foto tokia susiaurinta atrodo.... doh.gif
Atsakyti
Labai gaila kad negaliu ateiti iki Vingio sad.gif net ir iš namų neišeinu niekur, dičkė vis dar kosėja, antibus geriam, o ir mažius pradėjo "loti" o man tai stogą rauna nuo sėdėjimo namie tokiu oru ir nuo vaikų ligų, sorry, čia off topic biški 4u.gif .Rico aš ne specas, bet man paskutinis medis nepatinka , toks tiesiog stulpas atrodo g.gif ND lyg normaliai, tik pirmoj nedėkingas objektas, nesuprantu kur fokusas g.gif , lyg ir į žemę? Bet aš galiu klysti.

Man nėštuke graži, tik kairė pusė irgi nelabai ir lango rėmai ir siena, daug linijų kažkaip g.gif .

Klausimukas, ar poliarizacinis stiklas pagerintų foto kokybę, ryškumą? g.gif Naujo objektyvo šiuo metu neturiu galimybės nusipirkti, kažin gal tas stiklas mane kiek išgelbėtų g.gif . Ir iš ebay pirkti pigiau nei pas mus, ane? (tik nė karto ten nepirkau, jeigu sugalvočiau, išsirinkčiau ką nors, tai jau prašyčiau jūsų konsultacijų ir pagalbos).

Produktyvaus visoms savaigaliouser posted image , gerų kadrų user posted image.
Atsakyti
Vasairaite, nemalonios problemos, bet ir tai praeis. Laikykites 4u.gif

Lamella, man patiko tave nuotrauka wub.gif

Stiklines nuotrauka tamsoje..nzn... viskas kaip ir nieko, bet man kazkokia nepatogi merginos poza unsure.gif atrodo kad ikaustyta i kadra.

Nestukes nuotrauka grazi. Tokia su emocija. Tikiu, kad paciai nestukei ji labai miela wub.gif

Peperoni ryskiai PMS. Praeis, nesinervuok 4u.gif pamenu, ana men. minejai apie pms panasiu laiku kaip ir man biggrin.gif
Nuotraukos ir as nematau unsure.gif

QUOTE(almara @ 2009 04 03, 15:48)
Sveikos panelės 4u.gif

Sveika prisijungus 4u.gif

QUOTE(Ninin @ 2009 04 03, 22:27)
Šios dienos foto medžio tema  lotuliukas.gif 
Pasipuošiau...
user posted image

Labai liudnas sis medis, kaip jo laidotuves atrodo unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medona: 04 balandžio 2009 - 13:21
Dedu ir as savo medi-
Aštunkojis-
user posted image
Papildyta:
QUOTE(lamella @ 2009 04 03, 13:05)
Bandžiau su šviesa žaisti...Ką manot? g.gif Čia prieš Foto atostogas paskutinę dedu sutaršymui... lotuliukas.gif

Tiesiog nuostabu wub.gif Super wub.gif Kaip grazu wub.gif Kokios kojos grazios wub.gif
Atsakyti
Aš vakar bandžiau savo vaikus fotkinti, aišku labai nesėkmingai doh.gif , viena serganti, stiklinėm akim, o kitas tai iš vis - va kas gavosi geriausia doh.gif , kokybės ir ryškumo tai labai trūksta sad.gif kur fokusas dingo net neįsivaizduoju, apie MF net nesvajoju, net AF nepavyksta doh.gif tuoj bliausiu kad nepavyksta man ryškiai fotkinti cry.gif
user posted image

Bet... bandžiau ir jpg ir raw, fotike kažkokio skirtumo nemačiau, tačiau sukėlus į kompą pasimatė visas gėris- jpg foto lyg ir ryškesnės, tačiau raw spalvos tikresnės bigsmile.gif thumbup.gif , gaila photobucketas ir fotki neleidžia įkelti raw formato (pas mane rodo pef formatą g.gif ) , parodyčiau skirtumą. Na žodžiu, man patiko thumbup.gif .

Inesa, koks gražus medis thumbup.gif , bet jis svyra į dešinę unsure.gif .

Na šiandien pati su savim pasišnekėsiu, nes dauguma tai lauke tikriausiai pyškinat rolleyes.gif .

Čia bandžiau žaisti tamsoje , su vaikišku "sukučiu-vilkeliu"
user posted image

O čia tai dar iš auto bandymų blush2.gif , nuotrauka vos apkirpta ir šiek tiek paryškinta, daugiau nieko ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaNguolė: 04 balandžio 2009 - 14:01