Hai !
taip kaip siandien del meet-o ! susibegam ?
as jau viska susiplanavau kad siandiena daug keliausime ir meete sudalyvausime, bet mano dukryte taip pat siandiena nakti susirgo, o vyras isvykes,nera kam priziureti...
perdaug prisisvajojau....
perdaug prisisvajojau....
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 03, 19:38)
Metu dar vieną nėštukės foto, tvarkau kaip tik, neįsivaizduoju ar čia tas actionas normaliai žiūrisi, ar ne...man pačiai tai patinka alia, kaip su kompozicija pas mane netvarkoj, tai ir su spalvom gali būt dėl kokybės labai nekritikuokit, ji žiauri
Man gražios spalvos Tik norėtusi, kad plaukai būtų visi už nugaros
QUOTE(liamuna @ 2009 04 03, 20:21)
Labai labai, tik.... man kliuna pakojis einantis stora linija i apacia, kazkaip sudaro "slydu" ispudi, gal bandyciau paklonuot, kad butu plonesnis, gal lengviau atrodytu (na reik gi peisikabint)
Ačiū
Ninin medelis tai nuotaiką pakėlė
Labukas
O jau oras siandien fantastiskas Gaila negaliu is namu istrukt, didzioji apsirgus
lamella, man labai grazu tokia gracinga foto
Grazu , bet man noretusi, kad vos daugiau veidas butu apsvietas, nes dabar labai isryskeja apsviesta akis
As ir nematau
Stiklinė, o jei foto su nestuke pakirpus , desines puses nurezus su lyg sienos kampu pabandziau
O jau oras siandien fantastiskas Gaila negaliu is namu istrukt, didzioji apsirgus
QUOTE(lamella @ 2009 04 03, 14:05)
Bandžiau su šviesa žaisti...Ką manot? Čia prieš Foto atostogas paskutinę dedu sutaršymui...
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 03, 14:21)
Įkelsiu ir aš vieną iš savo "svaičiojimų" buvau kėlus kažkada į komentarų albumą, paskui apsigalvojau ir panaikinau laukiu sutaršymo
Grazu , bet man noretusi, kad vos daugiau veidas butu apsvietas, nes dabar labai isryskeja apsviesta akis
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 03, 17:30)
Nesupratau kodėl aš nematau Peperonės foto
As ir nematau
Stiklinė, o jei foto su nestuke pakirpus , desines puses nurezus su lyg sienos kampu pabandziau
ND pratesimas 3 daiktai
Ir medziu pirmos 2 man patinka
O sitos dvi tai nezinau
Bandziau ivairius kampus, bet kazkaip nesiziuri
Suprantu, kad su siom nuotraukom mushu temos lygi, bet gi mokausi
Ir medziu pirmos 2 man patinka
O sitos dvi tai nezinau
Bandziau ivairius kampus, bet kazkaip nesiziuri
Suprantu, kad su siom nuotraukom mushu temos lygi, bet gi mokausi
Rico, man tai 3 foto medžių geriausia
O ND lyg ir gerai mano manymu, nežinau kaip kiti mano
Vasaraite, kai apkirpai tai labai jau suspausta gavosi, dabar norisi daugiau erdvės ten kur žvilgsnis eina
Papildyta:
Dėkui
O ND lyg ir gerai mano manymu, nežinau kaip kiti mano
Vasaraite, kai apkirpai tai labai jau suspausta gavosi, dabar norisi daugiau erdvės ten kur žvilgsnis eina
Papildyta:
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 04, 13:11)
Dėkui
Rico, ND gerai, bent man atrodo O medziai mane trecia kabina, kitos nelabai
lamella,
lamella,
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 04, 13:11)
Oho kiek komentarų sulaukiau ačiū
Taip kirpta geriau žiūrisi dešinė pusė, alia dabar foto tokia susiaurinta atrodo....
Labai gaila kad negaliu ateiti iki Vingio net ir iš namų neišeinu niekur, dičkė vis dar kosėja, antibus geriam, o ir mažius pradėjo "loti" o man tai stogą rauna nuo sėdėjimo namie tokiu oru ir nuo vaikų ligų, sorry, čia off topic biški .Rico aš ne specas, bet man paskutinis medis nepatinka , toks tiesiog stulpas atrodo ND lyg normaliai, tik pirmoj nedėkingas objektas, nesuprantu kur fokusas , lyg ir į žemę? Bet aš galiu klysti.
Man nėštuke graži, tik kairė pusė irgi nelabai ir lango rėmai ir siena, daug linijų kažkaip .
Klausimukas, ar poliarizacinis stiklas pagerintų foto kokybę, ryškumą? Naujo objektyvo šiuo metu neturiu galimybės nusipirkti, kažin gal tas stiklas mane kiek išgelbėtų . Ir iš ebay pirkti pigiau nei pas mus, ane? (tik nė karto ten nepirkau, jeigu sugalvočiau, išsirinkčiau ką nors, tai jau prašyčiau jūsų konsultacijų ir pagalbos).
Produktyvaus visoms savaigalio , gerų kadrų .
Man nėštuke graži, tik kairė pusė irgi nelabai ir lango rėmai ir siena, daug linijų kažkaip .
Klausimukas, ar poliarizacinis stiklas pagerintų foto kokybę, ryškumą? Naujo objektyvo šiuo metu neturiu galimybės nusipirkti, kažin gal tas stiklas mane kiek išgelbėtų . Ir iš ebay pirkti pigiau nei pas mus, ane? (tik nė karto ten nepirkau, jeigu sugalvočiau, išsirinkčiau ką nors, tai jau prašyčiau jūsų konsultacijų ir pagalbos).
Produktyvaus visoms savaigalio , gerų kadrų .
Vasairaite, nemalonios problemos, bet ir tai praeis. Laikykites
Lamella, man patiko tave nuotrauka
Stiklines nuotrauka tamsoje..nzn... viskas kaip ir nieko, bet man kazkokia nepatogi merginos poza atrodo kad ikaustyta i kadra.
Nestukes nuotrauka grazi. Tokia su emocija. Tikiu, kad paciai nestukei ji labai miela
Peperoni ryskiai PMS. Praeis, nesinervuok pamenu, ana men. minejai apie pms panasiu laiku kaip ir man
Nuotraukos ir as nematau
Sveika prisijungus
Labai liudnas sis medis, kaip jo laidotuves atrodo
Lamella, man patiko tave nuotrauka
Stiklines nuotrauka tamsoje..nzn... viskas kaip ir nieko, bet man kazkokia nepatogi merginos poza atrodo kad ikaustyta i kadra.
Nestukes nuotrauka grazi. Tokia su emocija. Tikiu, kad paciai nestukei ji labai miela
Peperoni ryskiai PMS. Praeis, nesinervuok pamenu, ana men. minejai apie pms panasiu laiku kaip ir man
Nuotraukos ir as nematau
QUOTE(almara @ 2009 04 03, 15:48)
Sveikos panelės
Sveika prisijungus
QUOTE(Ninin @ 2009 04 03, 22:27)
Labai liudnas sis medis, kaip jo laidotuves atrodo
Aš vakar bandžiau savo vaikus fotkinti, aišku labai nesėkmingai , viena serganti, stiklinėm akim, o kitas tai iš vis - va kas gavosi geriausia , kokybės ir ryškumo tai labai trūksta kur fokusas dingo net neįsivaizduoju, apie MF net nesvajoju, net AF nepavyksta tuoj bliausiu kad nepavyksta man ryškiai fotkinti
Bet... bandžiau ir jpg ir raw, fotike kažkokio skirtumo nemačiau, tačiau sukėlus į kompą pasimatė visas gėris- jpg foto lyg ir ryškesnės, tačiau raw spalvos tikresnės , gaila photobucketas ir fotki neleidžia įkelti raw formato (pas mane rodo pef formatą ) , parodyčiau skirtumą. Na žodžiu, man patiko .
Inesa, koks gražus medis , bet jis svyra į dešinę .
Na šiandien pati su savim pasišnekėsiu, nes dauguma tai lauke tikriausiai pyškinat .
Čia bandžiau žaisti tamsoje , su vaikišku "sukučiu-vilkeliu"
O čia tai dar iš auto bandymų , nuotrauka vos apkirpta ir šiek tiek paryškinta, daugiau nieko
Bet... bandžiau ir jpg ir raw, fotike kažkokio skirtumo nemačiau, tačiau sukėlus į kompą pasimatė visas gėris- jpg foto lyg ir ryškesnės, tačiau raw spalvos tikresnės , gaila photobucketas ir fotki neleidžia įkelti raw formato (pas mane rodo pef formatą ) , parodyčiau skirtumą. Na žodžiu, man patiko .
Inesa, koks gražus medis , bet jis svyra į dešinę .
Na šiandien pati su savim pasišnekėsiu, nes dauguma tai lauke tikriausiai pyškinat .
Čia bandžiau žaisti tamsoje , su vaikišku "sukučiu-vilkeliu"
O čia tai dar iš auto bandymų , nuotrauka vos apkirpta ir šiek tiek paryškinta, daugiau nieko