Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (24 tema)

QUOTE(Zitlali @ 2009 04 03, 20:18)

Man minciu badas, ryt tikiuosi zirgeliu pafotografuosiu o per savaitgali ir ND atliksiu...  ax.gif

Gero vakaro  4u.gif

Tik ziurek,kad su arkliukai nebutu kaip su ND-rytoj,rytoj,tikrai rytoj lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Juokauju mirksiukas.gif Labai lauksiu nuotrauku wub.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif.. as trumpam si vakareli.. tiesiog po ilgos pertraukeles pavyko istrukt pasivaiskciot ir stai rezultatas.. man paciai dangus gal padeges.. bet labai norejosi ta vingiavima apsviesta saulytes
user posted image
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 04 03, 21:36)
Tik ziurek,kad su arkliukai nebutu kaip su ND-rytoj,rytoj,tikrai rytoj lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Juokauju mirksiukas.gif Labai lauksiu nuotrauku wub.gif

juokis juokis... tongue.gif

Vugi thumbup.gif tik lb tamsi foto... ax.gif bet gal taip turi but? user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 03 balandžio 2009 - 21:10
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 03, 19:38)
Metu dar vieną nėštukės foto, tvarkau kaip tik, neįsivaizduoju ar čia tas actionas normaliai žiūrisi, ar ne...man pačiai tai patinka biggrin.gif alia, kaip su kompozicija pas mane netvarkoj, tai ir su spalvom gali būt biggrin.gif dėl kokybės labai nekritikuokit, ji žiauri  doh.gif

O man trukdo tas kampas (langas, sienos kampas)... Kažkaip schmoll.gif

Šios dienos foto medžio tema lotuliukas.gif
Pasipuošiau...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninin: 03 balandžio 2009 - 22:42
QUOTE(Pukė @ 2009 04 03, 19:06)

Ediper, parodyk savo avatara didesni wub.gif

pirmad.parodysiu blush2.gif nusipirkom nauja kompa,tai dabar reiks viska instaliuot per nauja rolleyes.gif ir is vis taip keista i foto ziuret ,kazkaip truputi kitaip atrodo g.gif
Atsakyti
Ninin supppper thumbup.gif neturiu prie ko prikibt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 03, 18:38)
Metu dar vieną nėštukės foto, tvarkau kaip tik, neįsivaizduoju ar čia tas actionas normaliai žiūrisi, ar ne...man pačiai tai patinka biggrin.gif alia, kaip su kompozicija pas mane netvarkoj, tai ir su spalvom gali būt biggrin.gif dėl kokybės labai nekritikuokit, ji žiauri  doh.gif

user posted image

Labai graži foto wub.gif , jaučiasi laukimas, tik norėtųsi, kad iš dešinėje pusėje vietos būtų daugiau, kad plaukai būtų nenukirsti. O šiaip tai emocija man patinka rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 04 balandžio 2009 - 07:04
Labas rytas,
idomu ateis kas i Vingi siandien g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 04, 08:52)
idomu ateis kas i Vingi siandien  g.gif

man irgi idomu g.gif tik mano planai pasikeite ir negaliu ateiti. geros jum popietes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JulieTa: 04 balandžio 2009 - 08:35
Stikline, man tavo nestuke patiko, jauciasi ir emocija, bet tiesinciau kiek smile.gif o cia karpyta foto ar ne?

ir Ninin medis thumbup.gif tik fangus isdeges, ar ne? man dega dangus, kai lauke fotkinu su atvira diafragma doh.gif reik poliarizacinio filtro - sekantis pirkinys ax.gif

o Vingio parke ir as siandien busiu biggrin.gif bet vakarop ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Aš šiandien irgi nebūsiu, nes dukrytė serga ir ilgam manęs iš namų nepaleidžia, nes irzli labai. Gal kitą kartą pavyks susibėgti ax.gif
Atsakyti
4u.gif Aš planavau būti... AR BUS DAR KAS (kad vienai nebūti)??? Mano mob. 8 617 37860
Atsakyti