Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (24 tema)

QUOTE(ediper @ 2009 04 03, 17:42)
kur nematai?  g.gif

Nematau čia kur buvo įdėjus
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 03, 17:59)

g.gif keistai - as tai matau smile.gif

Edeva - atsidarau visas norimas sudet foto, mazdaug pasiskaiciuoju kokio dydzio reiks lapo - atsidarau balta nauja lapa ir copy/paste principu delioju tas foto smile.gif

o remeliams turiu specialu plug'ina smile.gif man rodos sitas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 03, 17:59)

g.gif as matau smile.gif
Atsakyti
as nematau Peperoni tiptiko unsure.gif

patiko su kede mergina smile.gif Stiklinei reikia veidrodzio biggrin.gif

Ediper, parodyk savo avatara didesni wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 03, 14:48)
Daisy eyes smile.gif

user posted image

bigsmile.gif kokia grazuolyte
ryskumo noretusi daugiau rolleyes.gif prisiziurejus Pukes ir Ninin nuotrauku
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 03, 19:06)

Stiklinei reikia veidrodzio biggrin.gif

Šiandien aš nesusipratus, taigi prašom paaiškint biggrin.gif

Metu dar vieną nėštukės foto, tvarkau kaip tik, neįsivaizduoju ar čia tas actionas normaliai žiūrisi, ar ne...man pačiai tai patinka biggrin.gif alia, kaip su kompozicija pas mane netvarkoj, tai ir su spalvom gali būt biggrin.gif dėl kokybės labai nekritikuokit, ji žiauri doh.gif

user posted image
Atsakyti
Stikline,
kazkaip nestabiliai ta nestuke atrodo... biggrin.gif Ar jos visos taip ir stovi - priminkit, visai pamirsau, jau visi metai kaip nebesu nescia biggrin.gif
Aha, siena irgi svyra - patiesink, gal ir nestuke pastabiles.
Del spalvu tai tikrai nieko negaliu pasakyti, pati visiskai nieko nesuprantu. Gal prisikabinsiu prie kompozicijos - mano akimis, prastokai atrodo vertikalusis lango remas per viduri nuotraukos. Geriau ji i trecdali - t.y., arba is kaires dar kirpti, arba daugiau lango rodyti.
Tai tiek izuliu priekabiu. O nuotrauka labai grazi ir svajinga.

Beja, man Peperoni nuotraukos irgi nerode, o kai paspaudziau "Atsakyti" - tada apacioje parode. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 03, 19:51)
Stikline,
kazkaip nestabiliai ta nestuke atrodo...

Matai kaip čia įdomiai yra...jei tiesinu langą, svyra siena, jei sieną - langas biggrin.gif tai aš pasirinkau langą lotuliukas.gif o stovi taip todėl, kad atsirėmus į sieną...kai aš žinau, tai man kažkaip atrodo visai stabiliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 04 03, 14:05)
Bandžiau su šviesa žaisti...Ką manot? g.gif Čia prieš Foto atostogas paskutinę dedu sutaršymui... lotuliukas.gif

Labai labai, tik.... man kliuna pakojis einantis stora linija i apacia, kazkaip sudaro "slydu" ispudi, gal bandyciau paklonuot, kad butu plonesnis, gal lengviau atrodytu g.gif (na reik gi peisikabint) tongue.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 03, 19:38)
Metu dar vieną nėštukės foto, tvarkau kaip tik, neįsivaizduoju ar čia tas actionas normaliai žiūrisi, ar ne...man pačiai tai patinka biggrin.gif alia, kaip su kompozicija pas mane netvarkoj, tai ir su spalvom gali būt biggrin.gif dėl kokybės labai nekritikuokit, ji žiauri  doh.gif

del kokybes jau pati asakei, tik kazkaip man nepatinka tie nukirpti plaukai, o jei pabandzius kirpt nuotrauka iki sienos mazdaug is desines g.gif
arba ... na net nezinau, gal daugiau erdves gal noreciau. blush2.gif

P.S. Peperoni nuotraukos ir man nerodo. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liamuna: 03 balandžio 2009 - 19:22
Metu dar vieną nėštukės foto, tvarkau kaip tik, neįsivaizduoju ar čia tas actionas normaliai žiūrisi, ar ne...man pačiai tai patinka biggrin.gif alia, kaip su kompozicija pas mane netvarkoj, tai ir su spalvom gali būt biggrin.gif dėl kokybės labai nekritikuokit, ji žiauri  doh.gif

Man norėtųsi daugiau erdvės, daugiau kairės pusės, daugiau lango. Kas dėl spalvų, tai gal išdegimai (arba ten gal sniegas) akį patraukia.
Atsakyti
Šiandien aš nesusipratus, taigi prašom paaiškint biggrin.gif

na man tai patinka tavo matymo kampas, ir pateikimas , ziuredama i ja as net nepastebejau pasvirusios sienos ar lango,,, nes kazkokia ramuma, zvilgsnis nueinantis ten kur ziuri ji...turbut darausi tavo darbu gerbeja, jei galima taip issireiksti
Atsakyti
Stikline jeigu ne spalvos, tai man fotke siaip sau.. nlb ziuris smile.gif man be emocijos... ir nestuke tokia sustingusi 'be veido'... bet cia tik man 4u.gif

Man minciu badas, ryt tikiuosi zirgeliu pafotografuosiu o per savaitgali ir ND atliksiu... ax.gif

Gero vakaro 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 03 balandžio 2009 - 20:24