Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (24 tema)

QUOTE(Armana @ 2009 04 03, 11:47)
Makiažą pasidarė  biggrin.gif Maniškis irgi visokių zbitkų prisigalvoja tongue.gif

doh.gif jo kiek ji pridirba kol as kazka kiota darau lotuliukas.gif

QUOTE(jolitana @ 2009 04 03, 11:48)
gal ISO labai uzkeltas, o gal tiesiai i saule fotkinta? perfotkink, nesmedis idomus, suku galva kas per vinas jis... g.gif   gal koks sligliuotis.... g.gif

nu kad nei tas nei tas saule buvo labai stipri bet ne tiesiai sviete zodziu eisiu i kiema dukryte beveik miega cool.gif o kas per medis nzn jei galima ji pavadint medziu hihihi.gif jo aukstis max metras biggrin.gif

QUOTE(lamella @ 2009 04 03, 12:05)
Bandžiau su šviesa žaisti...Ką manot? g.gif Čia prieš Foto atostogas paskutinę dedu sutaršymui... lotuliukas.gif

bigsmile.gif man tai labai labai liuks tik gal noreciau aiskesniu kuno liniju unsure.gif

peperoni jei mano 4akys neapgauna tai trecioj foto i remeli ar stikla fokusas pirmoj as matau gal kepurytes ale pakausi unsure.gif vidurinej tiktai kapisone bet man tinka tokios serijos wub.gif kazkaip nesu bandzius ax.gif nes nemoku koliazo su gimpu padaryt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edeva: 03 balandžio 2009 - 15:01
Peperoni, baik tu bajerius su depresijom! grazus koliazas mirksiukas.gif man kazkaip sviesiau dar truputi norisi blush2.gif siaip visos sitos vaiku kepures,tai vaivaivai doh.gif jau taip fokusa vagia,kaip magnetas ! doh.gif sunku is tikro . as vakar saviske fotkinau su ranksluosciu ant galvos,tai irgi doh.gif ,o ir vaikas gi juda,dar galva nuleides... zodziu man tikrai auto buvo lengviau,nei saviske normaliai nufotografuot blush2.gif

Lamellos mergaite kedeje thumbup.gif ,kabintis galima,bet nebutina biggrin.gif niekas per daug netrukdo

Stiklines mergaite su kamuoliu man kazkaip ... nzn... turbut del to,kad tas sviestuvas baltos sp. ir kazkaip optiskai taip gaunasi,kad tas kamuolys yra arciau ziurovo ... nemoku paaiskinti... zodziu -negroja vaizdas kazkaip ...
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 04 03, 14:42)
Lamella, man labai patinka siluetas ir formos  wub.gif bet norėtųsi, kad nebūtų užuolaidų raukšlių 

Ačiū 4u.gif Reiks pabandyt ir be raukšlių... g.gif

QUOTE(JulieTa @ 2009 04 03, 14:54)
laabai labai patiko. cia tu pati? auto?  g.gif kazkas nuostabaus. ir kaip taip galima su sviesom pazaist?  kazkas nuostabaus...

Aha blush2.gif
Žaidi ir žaidžiasi biggrin.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 04 03, 14:58)
bigsmile.gif kaip fainai, o kede kokia  gal tu neik tu atostogu

blush2.gif biggrin.gif

QUOTE(vugi @ 2009 04 03, 15:09)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
suzaveta, apzaveta.. , gal galetum papasakoti kaip darei? 

Pasistačiau kėdę ir fotkinau, paskui su PS jb padariau smile.gif

QUOTE(Loreli @ 2009 04 03, 15:27)
Lamella, patiko foto, truputį dar padirbėti ir išvis bus gerai

Dėkui smile.gif

QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 03, 15:33)
Lamella, noretusi matyti "svaru" profili toje kedeje, kad netrukdytu plaukai, kad galima butu matyti kiekviena kojos linki, uzuolaida nekliuna, tik remo (?) fragmentas kliuna. Bendrai paemus  thumbup.gif  tikrai atostogu nereikia, kai toks potencialas

Ačiū, tai kad to rėmo neišimsi niekaip, nebent langą visą išlupt biggrin.gif

QUOTE(Baccardi @ 2009 04 03, 15:39)
Lamella,

Puikus kadras. Nematau prie ko čia kabintis reiktų. Niekas čia nemaišo ir labai su tam tikra nuotaika žiūrisi. Tokį ir ant sienos drąsiai pas save kabinčiau.

Dėkui 4u.gif

Peperoni, man tai patinka mergaitės nuotaika ir sudeliojimas koliažo, tik gaila fokusas pabėgiojęs mirksiukas.gif
O akiniai tai wub.gif
Atsakyti
Stikline, puiku! Labai grazios formos, idomus apsvietimas. Nu bet ir kantrybes turi tokiems bandymams... Kabinciausi gal tik prie formato - nelabai man cia tas kubas, o jame ir neypac gerai susikomponuoja. Manyciau, komponuoti reikia lempa, nes ji labiausiai traukia aki. O cia lempa nei per viduri, nei kur kitur... g.gif Mano negudriu vertinimu, nukirpus kazkiek desines ir pridejus virsaus, kompozicija sustipretu. g.gif

Peperoni, neliudek! 4u.gif Bet ka pradejus daryti (pvz, mokytis uzsienio kalbos), is pradziu augama labai greitai, o kuo toliau - tuo vis leciau, nes jau kalba pradeda eiti apie subtilumus. O tu cia jau daug ka visa galva praaugus, taip kad nereikia noreti kosminio kilimo. tongue.gif Nors as aiskiai matau tavo progresa. drinks_cheers.gif

Del tavo koliazo - grazus darbelis, mielas akiai. Neesmine pastaba tokia - desinioji mergaite man pasirode lyg ir pernelyg uzspausta, juolab kad centre dar yra vietos... tongue.gif Esmine pastaba - mano neigudus akis nemato, kokia sio triptiko prasme. Geras triptiko pvz yra Stiklines auto - trim nuotraukom siekta parodyti blaskymasi. O kam cia reikalingas triptikas? Kad parodyt akinius is skirtingu pusiu? Tai kam tada reikalinga mergaite? biggrin.gif Savo maza galvele nesuvokiu, kuo sitos nuotraukos papildo viena kita. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 03 balandžio 2009 - 15:18
QUOTE(lamella @ 2009 04 03, 14:13)
blush2.gif
Aš tai paspaudžiu su pele ant actiono du kartus ir atsidaro PS tada eini dešnėj pusėj į actions susirandi tą actioną ir spaudi trikampiuką ir jis "užsideda" biggrin.gif

Ačiū už paaiškinimus, bet aš kažko aiškiai nedaspaudžiu, nes vienąkart leido man uždėt action'ą, o ant kitos foto jau nebeleidžia. Ką ne taip darau?
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 04 03, 16:01)
peperoni jei mano 4akys neapgauna tai trecioj foto i remeli ar stikla fokusas pirmoj as matau gal kepurytes ale pakausi  vidurinej tiktai kapisone bet man tinka tokios serijos  kazkaip nesu bandzius  nes nemoku koliazo su gimpu padaryt 

nu panasiai ir as matau smile.gif cia su gimpu ir darytas wink.gif

QUOTE(ediper @ 2009 04 03, 16:07)
Peperoni, baik tu bajerius su depresijom! grazus koliazas   man kazkaip sviesiau dar truputi norisi  siaip visos sitos vaiku kepures,tai vaivaivai jau taip fokusa vagia,kaip magnetas !   sunku is tikro . as vakar saviske fotkinau su ranksluosciu ant galvos,tai irgi  ,o ir vaikas gi juda,dar galva nuleides... zodziu man tikrai auto buvo lengviau,nei saviske normaliai nufotografuot 

ai - del sviesumo tai jo - nesviesinau - isvis nieko nadariau - tik sudejau i viena... norejau kad matytumet "tikra" vaizdiali... biggrin.gif pas save dar paskui pasviesinsiu... ir siaip dar ka nors pazaisiu... ax.gif seimyniniam albumui vis gi irnesakyk.gif

o del kepuriu ir kt ryskiu daiktu - tai......... doh.gif Sea_ - ka tu darai, kad fokuso nieks nevogtu? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 03, 16:16)
Nors as aiskiai matau tavo progresa.  drinks_cheers.gif

Del tavo koliazo - grazus darbelis, mielas akiai. Neesmine pastaba tokia - desinioji mergaite man pasirode lyg ir pernelyg uzspausta, juolab kad centre dar yra vietos...  tongue.gif  Esmine pastaba - mano neigudus akis nemato, kokia sio triptiko prasme. Geras triptiko pvz yra Stiklines auto - trim nuotraukom siekta parodyti blaskymasi. O kam cia reikalingas triptikas? Kad parodyt akinius is skirtingu pusiu? Tai kam tada reikalinga mergaite?  Savo maza galvele nesuvokiu, kuo sitos nuotraukos papildo viena kita. 

norec ir as pamatyt smile.gif

ogi niekuo biggrin.gif net ir nesistengiau cia kazkokio meno padaryt - suklijavau, kad nereiktu kelt triju foto - ir pagalvojau, kad nepamenu, kaip su gimpu tas daroma - va ir visa esme, prasme ir ispildymas lotuliukas.gif

pasipraktikavau zdz - kadangi jau Stikline sake eit padirbet hihihi.gif pagrindine mintis mano buvo pasiklaust del ryskumo - neieskokit gi cia tos prasmeeeeees biggrin.gif help.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 03 balandžio 2009 - 15:27
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 03, 16:16)

Del tavo koliazo - grazus darbelis, mielas akiai. Neesmine pastaba tokia - desinioji mergaite man pasirode lyg ir pernelyg uzspausta, juolab kad centre dar yra vietos...  tongue.gif  Esmine pastaba - mano neigudus akis nemato, kokia sio triptiko prasme. Geras triptiko pvz yra Stiklines auto - trim nuotraukom siekta parodyti blaskymasi. O kam cia reikalingas triptikas? Kad parodyt akinius is skirtingu pusiu? Tai kam tada reikalinga mergaite?  biggrin.gif Savo maza galvele nesuvokiu, kuo sitos nuotraukos papildo viena kita.  blush2.gif

labai sutinku del koliazu, pas mane tas pats supratimas apie juos blush2.gif bet jei foto eina i seimos albuma,tai pvz.man kazkaip graziau ziurisi,o ir patogiau ir idomiau,kai sudeta kelios tos pacios serijos foto(kaip mini istorija),nei kad eit per kiekviena kadra atskirai(tada pasidaro nebeidomu ir nebepastebi detaliu)
Atsakyti
Sveikos panelės 4u.gif
Antra diena kai turiu canona thumbup.gif bandau atlikti namų darbus doh.gif bet aisku ne kaži kas išeina ax.gif namuose jau nebeliko nė vieno daikto kurio nebūčiau nufotkinus tongue.gif ir aisku iš tos gausybės kadrų nieko gero nėra blush2.gif
Labai jau noriu prisidėt prie jūsų būrelio
Dar norėjau paklaust atliekant ND ant ko geriau nustatyti fotoaparatą ar ant auto,makro ar dar ant ko ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almara: 03 balandžio 2009 - 15:55
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 03, 14:21)
nu panasiai ir as matau smile.gif cia su gimpu ir darytas wink.gif

blush2.gif jei butu nesunku pasakyk kaip gimpe darosi remelis ir koliazas blush2.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(almara @ 2009 04 03, 16:48)
Sveikos panelės 4u.gif
Antra diena kai turiu canona  thumbup.gif bandau atlikti namų darbus  doh.gif bet aisku ne kaži kas išeina  ax.gif namuose jau nebeliko nė vieno daikto kurio nebūčiau nufotkinus tongue.gif ir aisku iš tos gausybės kadrų nieko gero nėra blush2.gif 
Labai jau noriu prisidėt prie jūsų būrelio
Dar norėjau paklaust atliekant ND ant ko geriau nustatyti fotoaparatą  ar ant auto,makro  ar dar ant ko ?

sveika smile.gif
su Av arba M rezimais mirksiukas.gif 3 daigtam galima ir su macro,bet jei noresi keitinet AF taskus,tai turbut macro neleis g.gif

Papildyta:
buvau isejus siandien meziu fotografuot ax.gif permeciau i kompa ir giliai nusivyliau savo sedevrais lotuliukas.gif oioi tikrai ne visos dienos buna produktyvios lotuliukas.gif sunkus objektas tie medziai g.gif
Atsakyti
Nesupratau kodėl aš nematau Peperonės foto g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 03, 17:30)
Nesupratau kodėl aš nematau Peperonės foto  g.gif

kur nematai? g.gif
Atsakyti