Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (24 tema)

Vsasraite, laikykis 4u.gif

QUOTE(Edeva @ 2009 04 03, 13:42)
cia dar idedu parodyt ka mano princese daro kol mama SM sedi

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(lamella @ 2009 04 03, 14:05)
Bandžiau su šviesa žaisti...Ką manot? g.gif Čia prieš Foto atostogas paskutinę dedu sutaršymui... 

user posted image

suzaveta, apzaveta.. wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif , gal galetum papasakoti kaip darei? ax.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 03, 14:21)

man patiko.. bet kazko truksta.. gal trupuciuka kitokio kadravimo, bet zaidimai su sviesa super smile.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 03, 14:38)

ech... esu nusivylus savim is tikro labai labai... unsure.gif  del to, kad nesigauna padaryt to ko noreciau, kad ir kiek bebandyciau...  verysad.gif  gal del to jau reik atostogu...  g.gif  o gal visai mest sita reikala...  g.gif  zdz biski depresucha, kad stoviu vietoj - ne biskio nejudu i prieki...  unsure.gif

kas cia per krize? g.gif .. tavo darbai ka kita sneka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 03, 14:21)
Įkelsiu ir aš vieną iš savo "svaičiojimų"  biggrin.gif  buvau kėlus kažkada į komentarų albumą, paskui apsigalvojau ir panaikinau biggrin.gif laukiu sutaršymo biggrin.gif

nuotrauka man labai .... tokia su paslaptimi, svelni, kaip kazko tai mistisko palyteta...
man atrodo kad nesuklysiu sakydama kad nuotraukos daug ka pasako apie zmogu, susidarai kazkoki tai portreta savyje to autoriaus... ir kazkodel stikline as isivaizduoju tokia kaip pateikta sioje nuotraukoje, trapi, svelni, nepriekaistinga visame kame, subtili... niekam nieko nenorejau prikisti, tiesiog norejau pasidalinti sava mintimi, ir emocija kuria sukele man sita foto... pazystu viena moteri, kuria turbut sugretinciau su stikline, uztat man taip uzkibo ( zinoma vizkas tik geraja prasme) thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitana @ 2009 04 03, 15:18)
nuotrauka man labai .... tokia su paslaptimi, svelni, kaip kazko tai mistisko palyteta...
man atrodo kad nesuklysiu sakydama kad nuotraukos daug ka pasako apie zmogu, susidarai kazkoki tai portreta savyje to autoriaus... ir kazkodel stikline as isivaizduoju tokia kaip pateikta sioje nuotraukoje, trapi, svelni, nepriekaistinga visame kame, subtili... niekam nieko nenorejau prikisti, tiesiog norejau pasidalinti sava mintimi, ir emocija kuria sukele man sita foto... pazystu viena moteri, kuria turbut sugretinciau su stikline, uztat man taip uzkibo  ( zinoma vizkas tik geraja prasme) thumbup.gif  4u.gif

Labai ačiū, alia čia ne mano auto wink.gif tai tuos visus komplimentus perduosiu savo modeliui biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Peperoni baik...!!! negazdink musu,kajau kalbeti kas tik bando kabintis, tu manau labai isikibusi , o tokiu depresuku kiek zinau buna ooo ir dar kaip daznai... biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 03, 15:20)
Labai ačiū, alia čia ne mano auto wink.gif  tai tuos visus komplimentus perduosiu savo modeliui  biggrin.gif  4u.gif

bet kazkodel as galvoju, kad tu visgi panasi i sia foto, tai gi tu ja fotkinai... mirksiukas.gif
Atsakyti
ai, nu nekreipkit demesio labai... blush2.gif uzeina - pasriubauju pasriubauju - ir vel einu ka nors daryt... irnesakyk.gif zodziu norec but genijus, lotuliukas.gif blush2.gif ale esu tik skruzdele - tai reik baisiai daug dirbt... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 03 balandžio 2009 - 14:30
Vasaraite, užuojauta, kad tenka susidurti su tokiom nesąmonėm. Primink, o kokiam draudime draudėtės?
Lamella, patiko foto, truputį dar padirbėti ir išvis bus gerai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loreli: 03 balandžio 2009 - 14:28
QUOTE(jolitana @ 2009 04 03, 15:22)
bet kazkodel as galvoju, kad tu visgi panasi i sia foto, tai gi tu ja fotkinai... mirksiukas.gif

blush2.gif

Tikrai Peperoni, eik padirbt wink.gif biggrin.gif vėl kokį nerealną kadriuką mums pateiksi wink.gif va matai mano sriūbavimai kokiom foto baigiasi...visi auto dvelkia absoliučia depresija..lietus, šešėliai, blaškymaisi smile.gif
Atsakyti
Stikline, nam tavo nuotrauka labai gera, niekas nekliuna, cia su PGM daryta? Kokybe tai thumbup.gif

Lamella, noretusi matyti "svaru" profili toje kedeje, kad netrukdytu plaukai, kad galima butu matyti kiekviena kojos linki, uzuolaida nekliuna, tik remo (?) fragmentas kliuna. Bendrai paemus thumbup.gif tikrai atostogu nereikia, kai toks potencialas
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 03, 15:33)
Stikline, nam tavo nuotrauka labai gera, niekas nekliuna, cia su PGM daryta? Kokybe tai  thumbup.gif

Jooo, viską fotkinu tik su juo smile.gif wink.gif
Atsakyti
Lamella,

Puikus kadras. Nematau prie ko čia kabintis reiktų. Niekas čia nemaišo ir labai su tam tikra nuotaika žiūrisi. Tokį ir ant sienos drąsiai pas save kabinčiau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 03, 15:30)
blush2.gif
Tikrai Peperoni, eik padirbt wink.gif biggrin.gif vėl kokį nerealną kadriuką mums pateiksi wink.gif va matai mano sriūbavimai kokiom foto baigiasi...visi auto dvelkia absoliučia depresija..lietus, šešėliai, blaškymaisi smile.gif

pioneer.gif biggrin.gif

Seimyninis albumas... ax.gif uzsikreciau nuo kai ko biggrin.gif 50-uko neryskumo manija ax.gif - ir esu abejonese daba.. g.gif ar pakankamai rysku cia? g.gif

Daisy eyes smile.gif

user posted image

Vidurinej tai matau, kad fokusas nusoko i kapisona unsure.gif , pirmoj lyg akinukuose, o trecioj pati nzn... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 03 balandžio 2009 - 14:49
Man tai pirmoje ir trečioje kažkodėl atrodo, kad kepurėj, žinok biggrin.gif nesirg ta pačia liga biggrin.gif nes nuo jos labai negera-iki pykinimo ir net objektyvų metimo pro langą wink.gif

Bet jau akiniai pas Mariją tai nerealūs - užpavydėjau hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baccardi: 03 balandžio 2009 - 14:59