Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (24 tema)

QUOTE(jolitana @ 2009 04 03, 14:15)
labai viskas thumbup.gif , nei uzuolaidu, ar kas ten bebutu klostes nemaiso, atrodo kaip tik taip tikroviska, tai ta proga kad zadi pailseti nuo forumo, sukurei tokis kadriuka, kaip i desimtuka... thumbup.gif  4u.gif

Ištikrųjų ėjau valgyti ir mintis tokia šovė, paėmiau ir įgyvendinau lotuliukas.gif
Ačiū visom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 03, 14:15)
nžn man tavo stilius lyg ir ne toks galvoje susiformavęs smile.gif bet reikės performuot wink.gif biggrin.gif
Man visiškai ne, net patinka smile.gif

neturiu as savo stiliaus... biggrin.gif blush2.gif tik bardaka ir milijona kadru galvoj, kurie man neiveikiami.... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 03 balandžio 2009 - 13:21
Įkelsiu ir aš vieną iš savo "svaičiojimų" biggrin.gif buvau kėlus kažkada į komentarų albumą, paskui apsigalvojau ir panaikinau biggrin.gif laukiu sutaršymo biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 03, 14:16)
Lamella,
visos giria - tai bent as patarsysiu.  gun_rifle.gif  biggrin.gif
Man truksta sterilumo! J/b plius siluetas - prasyte prasosi svaros. Jei nori pabrezti, kad ji pries langa - tai man noretusi aiskiu tiksliu lango liniju, o ne keliu uzuolaidiniu apvelimu. Kadruote irgi kimba - uz nugaros palikta maziau vietos, nei uz koju, nors nugara sunkesne. kas ten po kojomis darosi irgi kazkaip erzina...  tongue.gif
Nors formos siaip labai grakscios, ir kokybe nuotraukos gera, graziai zaidzia sviesa ant kuno.  thumbup.gif

Man patinka Tavo komentarai thumbup.gif Dėkui 4u.gif
Po kojom kėdės dalis, kojom pasidėti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 03, 14:21)
Įkelsiu ir aš vieną iš savo "svaičiojimų"  biggrin.gif  buvau kėlus kažkada į komentarų albumą, paskui apsigalvojau ir panaikinau biggrin.gif laukiu sutaršymo biggrin.gif

Man patinka, veidas labai gražiai apšviestas wub.gif Tik neįžiūrau kas ten ant rutulio ranka ar koja?
Išvis man patinka nuotraukos su tokiais visokiais apšvietimais biggrin.gif
Atsakyti
Stikline - apie sita jau man rods tau rasiau smile.gif nuostabi jinai man savo formom ir sviesos zaismu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 03, 14:20)
neturiu as savo stiliaus... biggrin.gif  blush2.gif  tik bardaka  ir milijona kadru galvoj, kurie man neiveikiami.... doh.gif

Tai čia jau labai gerai, nes jeigu nebūtų milijono kadrų galvoj, o tik tuštuma...būtų daug blogiau wink.gif biggrin.gif o įveikti manau tikrai galima bet ką...tik reikia daug noro turėt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lamella @ 2009 04 03, 14:24)
Man patinka, veidas labai gražiai apšviestas wub.gif Tik neįžiūrau kas ten ant rutulio ranka ar koja?
Išvis man patinka nuotraukos su tokiais visokiais apšvietimais biggrin.gif

Koja, ten koja biggrin.gif
Atsakyti
As puikiai matau visa merginos kuno kontura ir jis labai plastiskai cia atrodo... zdz labai mistiskai siltas darbelis... gal gali parasyt exif?

-------------
ech... esu nusivylus savim is tikro labai labai... unsure.gif del to, kad nesigauna padaryt to ko noreciau, kad ir kiek bebandyciau... verysad.gif gal del to jau reik atostogu... g.gif o gal visai mest sita reikala... g.gif zdz biski depresucha, kad stoviu vietoj - ne biskio nejudu i prieki... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 04 03, 13:05)
Bandžiau su šviesa žaisti...Ką manot? g.gif Čia prieš Foto atostogas paskutinę dedu sutaršymui... lotuliukas.gif

Lamella, man labai patinka siluetas ir formos wub.gif bet norėtųsi, kad nebūtų užuolaidų raukšlių blush2.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 03, 13:21)
Įkelsiu ir aš vieną iš savo "svaičiojimų"  biggrin.gif  buvau kėlus kažkada į komentarų albumą, paskui apsigalvojau ir panaikinau biggrin.gif laukiu sutaršymo biggrin.gif

Man labai labai wub.gif wub.gif Šiek tiek primena elegantiškąjį kiaušinį smile.gif (na ir palyginau doh.gif )

Peperoni, net negalvok depresuoti nono.gif Tobulėji tu, ir dar kaip tobulėji 4u.gif Jeigu daugybė kadrų galvoje sukasi, tai po truputį ir išeis juos įgyvendinti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 03 balandžio 2009 - 13:50
QUOTE(liamuna @ 2009 04 03, 14:01)
tai aisku.  mirksiukas.gif

dekoju mirksiukas.gif

QUOTE(lamella @ 2009 04 03, 14:05)
Bandžiau su šviesa žaisti...Ką manot? g.gif Čia prieš Foto atostogas paskutinę dedu sutaršymui... lotuliukas.gif

laabai labai patiko. cia tu pati? auto? g.gif kazkas nuostabaus. ir kaip taip galima su sviesom pazaist? g.gif kazkas nuostabaus... wub.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 03, 14:21)
Įkelsiu ir aš vieną iš savo "svaičiojimų"  biggrin.gif  laukiu sutaršymo biggrin.gif

man kazkaip patiko tavo atvaizdas (cia kaip supratau auto), bet va tas sviestuvs galetu but kazkur toliau ar kaip, net nezinau... g.gif o kaip kaip tik man is kitos puses noretusi tavo buvimo, net nezinau... kazko truksta, sori doh.gif

jus man kvailai, pasakykit doh.gif dabar vyksta Ritmai, ir medziu tema? ar kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 04 03, 13:05)
Bandžiau su šviesa žaisti...Ką manot? g.gif

bigsmile.gif kaip fainai, o kede kokia rolleyes.gif gal tu neik tu atostogu cool.gif

Stiklines idomi foto ax.gif graziai sviesa sklinda rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2009 04 03, 14:54)
jus man kvailai, pasakykit  doh.gif dabar vyksta Ritmai, ir medziu tema? ar kaip?  g.gif

Medžių tema NE namų darbai! Tiesiog šia tema, kas nori, ieško/rodo/klausia/dalinames/mokomes...

Jei jau taip kliūna ta tema ir niekam nereikia, galit ir nekreipti dėmesio mirksiukas.gif (o kam įdomu, susirašom per až savaitės temą, įsidėsim parašuose, kasnorės jungsis... o čia dėsim tik fotobandymus)...
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2009 04 03, 14:54)
man kazkaip patiko tavo atvaizdas (cia kaip supratau auto), bet va tas sviestuvs galetu but kazkur toliau ar kaip, net nezinau...  g.gif o kaip kaip tik man is kitos puses noretusi tavo buvimo, net nezinau... kazko truksta, sori  doh.gif

jus man kvailai, pasakykit  doh.gif dabar vyksta Ritmai, ir medziu tema? ar kaip?  g.gif

Ne auto čia wink.gif biggrin.gif turiu dar su tuo gaubtu belekiek foto, reikės peržiūrėt savaitgalį, jei prisiruošiu doh.gif bet šita man krito į akį kaip viena normaliausių biggrin.gif ačiū visiems už nuomones smile.gif
Atsakyti