Bandžiau su šviesa žaisti...Ką manot? Čia prieš Foto atostogas paskutinę dedu sutaršymui...
lamella, man labai patiko
QUOTE(lamella @ 2009 04 03, 14:05)
Bandžiau su šviesa žaisti...Ką manot? Čia prieš Foto atostogas paskutinę dedu sutaršymui...
Kaip man patinka
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 03, 13:56)
Labai džiaugiuosi, kad visos mano foto nebuvo stipriai surežisuotos ar kurtos...jos tiesiog atsirado iš mano vidinės būsenos... taip man labiausiai patinka.
O vat Peperonės liūdesio drugeliai mane labai nustebino, visiškai negalvojau, kad tai jos darbas...labai patinka man tokie
O vat Peperonės liūdesio drugeliai mane labai nustebino, visiškai negalvojau, kad tai jos darbas...labai patinka man tokie
Dziaugiuos, kad patiko - o kodel taip nustebino? ejau fotkint visai kitokio kadro, kuri seniai galvoj nesiojuosi, ir kai tas nesigavo - gavosi, kas gavosi
ir as nieko nerezisavau specialiai (tiksliau buvo ir tokiu - bet jos visos iskeliavo siukslynan) - gavos savaime...
Lamella - o jau kede.....
QUOTE(Jurina @ 2009 04 03, 14:06)
lamella, man labai patiko
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 03, 14:07)
Kaip man patinka
Ačiū o nemaišo tos raukšlės medžiagos?
Lamella,
Turiu klausimuką:
niekad nebandžiau action'ų, turiu vieną(kur j/b nuotraukas šviesina) bet net nžn kaip prie jo prieiti? kaip ijungti kad jis veiktų?
Papildyta:
man atrodo ten užuolaidos? ar ne?
niekad nebandžiau action'ų, turiu vieną(kur j/b nuotraukas šviesina) bet net nžn kaip prie jo prieiti? kaip ijungti kad jis veiktų?
Papildyta:
QUOTE(lamella @ 2009 04 03, 14:10)
man atrodo ten užuolaidos? ar ne?
QUOTE(Ninin @ 2009 04 03, 14:10)
Lamella,
QUOTE(Jurina @ 2009 04 03, 14:11)
Turiu klausimuką:
Aš tai paspaudžiu su pele ant actiono du kartus ir atsidaro PS tada eini dešnėj pusėj į actions susirandi tą actioną ir spaudi trikampiuką ir jis "užsideda"
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 03, 14:09)
Dziaugiuos, kad patiko - o kodel taip nustebino?
nžn man tavo stilius lyg ir ne toks galvoje susiformavęs bet reikės performuot
QUOTE(lamella @ 2009 04 03, 14:10)
Man visiškai ne, net patinka
QUOTE(lamella @ 2009 04 03, 14:05)
labai viskas , nei uzuolaidu, ar kas ten bebutu klostes nemaiso, atrodo kaip tik taip tikroviska, tai ta proga kad zadi pailseti nuo forumo, sukurei tokis kadriuka, kaip i desimtuka...
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 03, 14:09)
Dziaugiuos, kad patiko - o kodel taip nustebino? ejau fotkint visai kitokio kadro, kuri seniai galvoj nesiojuosi, ir kai tas nesigavo - gavosi, kas gavosi
Mane tai pat nustebino ši Tavo foto, tokia tamsi ir liūdesinga, nepanašu į Tavo stilių Bet patiko labai
Ačiū Taip kėdė tai patogi labai
Lamella,
visos giria - tai bent as patarsysiu.
Man truksta sterilumo! J/b plius siluetas - prasyte prasosi svaros. Jei nori pabrezti, kad ji pries langa - tai man noretusi aiskiu tiksliu lango liniju, o ne keliu uzuolaidiniu apvelimu. Kadruote irgi kimba - uz nugaros palikta maziau vietos, nei uz koju, nors nugara sunkesne. kas ten po kojomis darosi irgi kazkaip erzina...
Nors formos siaip labai grakscios, ir kokybe nuotraukos gera, graziai zaidzia sviesa ant kuno.
visos giria - tai bent as patarsysiu.
Man truksta sterilumo! J/b plius siluetas - prasyte prasosi svaros. Jei nori pabrezti, kad ji pries langa - tai man noretusi aiskiu tiksliu lango liniju, o ne keliu uzuolaidiniu apvelimu. Kadruote irgi kimba - uz nugaros palikta maziau vietos, nei uz koju, nors nugara sunkesne. kas ten po kojomis darosi irgi kazkaip erzina...
Nors formos siaip labai grakscios, ir kokybe nuotraukos gera, graziai zaidzia sviesa ant kuno.