Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (24 tema)

QUOTE(Valetta @ 2009 04 03, 11:34)
Edeva, gera kompozicija, bet spalva ir isdegimai  verysad.gif nesiziuri

blush2.gif aciu bandysiu pakartot mirksiukas.gif ta prasme spalva negra schmoll.gif isdegimai tai viskas aisku kazkaip nepastebejau kol nepasaket blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 04 03, 12:31)
na vasara gal vistiek sulietes tempai  mirksiukas.gif , oras kvies i gamta, o ne prie kompo.  4u.gif

Zinoma, kad sulėtės, bet tikiuosi, kad merginos visgi neišeis atostogauti ilgam ax.gif

Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 04 03, 12:31)

Na ir as nesu idejus  blush2.gif , nes neturiu, tik fotkinu, slepiuosiu uz fotiko  tongue.gif
ikelsim tikrai  mirksiukas.gif

dek dek bigsmile.gif
Atsakyti
cia dar idedu parodyt ka mano princese daro kol mama SM sedi hihihi.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 04 03, 12:42)

Makiažą pasidarė biggrin.gif Maniškis irgi visokių zbitkų prisigalvoja tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 04 03, 13:37)
blush2.gif aciu bandysiu pakartot  mirksiukas.gif ta prasme spalva negra  schmoll.gif isdegimai tai viskas aisku kazkaip nepastebejau kol nepasaket  blush2.gif

gal ISO labai uzkeltas, o gal tiesiai i saule fotkinta? perfotkink, nesmedis idomus, suku galva kas per vinas jis... g.gif gal koks sligliuotis.... g.gif
Atsakyti
o sarasus vel irasysite? g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 04 03, 13:42)

user posted image

ka ka... ruosiasi velykoms, nes mama tai greiciausiai tam neturi laiko biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 04 02, 23:40)
Tiesa, stikline, jei atmintis neslubuoja tai tu pabegai is pazengusiu temukes cool.gif  biggrin.gif 

Aš aš biggrin.gif bet, kad aš dar daug turiu perskaityt teorijos....daug vandens dar nutekės kol tapsiu pažengusia biggrin.gif

QUOTE(Medona @ 2009 04 02, 23:52)

VISOS RASO KA ISMYLEJO, TAI IR AS PARASYSIU  blush2.gif  Man Stikline krito i aki  biggrin.gif Noretusi pamatyt jos portreta is arciau ax.gif

lotuliukas.gif oj čia tai staigmena...visai aš nefotogeniška...gal tik tam tikrais kampais...todėl pastaruoju metu visai nenoriu fotkintis...tiksliau pati tai galiu, bet kai kiti fotkina nepatinka biggrin.gif ačiū, labai jau pakėlei nuotaiką biggrin.gif

QUOTE(JulieTa @ 2009 04 03, 10:20)
labai zaviuosi peperroni ir stiklines (sori, jei dar kazko nepastebejau) kuribiskumu 3 foto visiskai skirtingos  thumbup.gif

Labai džiaugiuosi, kad visos mano foto nebuvo stipriai surežisuotos ar kurtos...jos tiesiog atsirado iš mano vidinės būsenos... smile.gif taip man labiausiai patinka.
O vat Peperonės liūdesio drugeliai mane labai nustebino, visiškai negalvojau, kad tai jos darbas...labai patinka man tokie thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 03, 10:37)
laba ryta  4u.gif idejau paskui istryniau fotke.. suds man kazkoks su fotkinimu...  blink.gif jum ir bangom?  g.gif

Visoms taip būna mirksiukas.gif

Vasaraite, console.gif

Vilniaus meet'as rytoj 12 val. Renkamės prie "Lakštingalos"...
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 04 03, 13:34)

Liamuna idek kad ir keliu metu senumo foto, negi jau neturi  rolleyes.gif

kaip tycia nieko kompe neradau, blink.gif , paskui ka nors ikelsiu blush2.gif

QUOTE(JulieTa @ 2009 04 03, 13:49)
o sarasus vel irasysite?  g.gif  unsure.gif

tai aisku. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 04 03, 14:00)
Visoms taip būna  mirksiukas.gif

Vasaraiteconsole.gif

Vilniaus meet'as rytoj 12 val. Renkamės prie "Lakštingalos"...

aš tikrai neateisiu,man rytoj paskaitos book.gif
smagaus meeto gathering.gif
Atsakyti