Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (24 tema)

QUOTE(bonda @ 2009 04 03, 10:33)
valetta, nikke, bekit ziurekit, nes ilgai nelaikysiu ax.gif  ax.gif

maciau, malonu susipazint bigsmile.gif

Vasaraite, laikykites, tikiuosi viskas greitai issipres jusu naudai 4u.gif o kokia masina, jei ne paslaptis
Atsakyti
Aciu 4u.gif Viskas turi baigtis gerai, bent taip advokatai sako mirksiukas.gif

A8 wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasaraitė: 03 balandžio 2009 - 10:58
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 03, 11:54)

siaubas su siaubukais blink.gif kol visi muzikai neismirs ir nauji nepersiorentuos-nieko nebus doh.gif nors absurdo ir korupcijos visur pakankamai,deja verysad.gif

o spanguoles kudroj ka reiskia? gerai ane? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 03 balandžio 2009 - 11:03
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 03, 10:42)
pas mane irgi guli ant palanges Zenitas - bet baisus jis man kaip nzn kas....  unsure.gif

man irgi baisus, tai gal del to ir rankos nekyla su juo pradet kazka daryt doh.gif

Vasaraite wub.gif kelintu metu
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 04 03, 12:02)
man irgi baisus, tai gal del to ir rankos nekyla su juo pradet kazka daryt  doh.gif

Vasaraite  wub.gif kelintu metu

Kai pirkom vos keliu metu tebuvo
Atsakyti
Labai užjaučiu , Vasaraitė console.gif
Atsakyti
Vasaraite, laikykis. Tik pikta, kad tokioj valstybej gyvenam gun_bandana.gif

Ei, merginos nepabekite photo.gif

Tai Vilniui bus susitikimas sestadieni? g.gif Pakuoti fotika ar ne? photo.gif
Atsakyti
sveikos ziuriu pabegt nori daugelis geru musu skyrelio fotografu as esu pries kad mus paliktumet cool.gif ir noriu kad nei viena neiseitu o tiesiog gal tiek daug neprirasom ar kazkaip kad daug maz visos spetu blush2.gif

vis tik nufotkinau kazkoki medi tai idedu sutersimui blush2.gif kaip is flickr padaryt siek tiek didesne foto nei medium? g.gif foto mazai tvarkyta nes pas mb kompe ner programos atsisiunciau gimp bet nemoku su juo schmoll.gif nei remeliu nei nieko blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 04 03, 12:59)

vis tik nufotkinau kazkoki medi tai idedu sutersimui  blush2.gif kaip is flickr padaryt siek tiek didesne foto nei medium? g.gif foto mazai tvarkyta nes pas mb kompe ner programos atsisiunciau gimp bet nemoku su juo  schmoll.gif nei remeliu nei nieko  blush2.gif

user posted image

man noretusi viso medzio fokuse, isdegimai maiso ir spigina i akis, tokia kadruote tinkamano manymu, nes suteikia testinuma.
Atsakyti
QUOTE(jolitana @ 2009 04 03, 11:21)
man noretusi viso medzio fokuse, isdegimai maiso ir spigina i akis, tokia kadruote tinkamano manymu, nes suteikia testinuma.

jo fokusas gal ir tiktu blush2.gif del isdegimu tai ta prakeikta saule verysad.gif dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 04 03, 10:22)

O tos kurios turi PGM tai išvis? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O ka tada jau apie muilininkes kalbet? (sedziu jau ir tyliu kaip pele po sluota) cool.gif

QUOTE(Nikkė @ 2009 04 03, 10:22)

Peledike, Bonda (o gal dar kazkas?) - prasom ideti savo nuotraukas susipazinimui friends.gif

Na ir as nesu idejus blush2.gif , nes neturiu, tik fotkinu, slepiuosiu uz fotiko tongue.gif

QUOTE(jolitana @ 2009 04 03, 10:58)
zinok visko gali buti biggrin.gif labai ilgai neuzsibuk " virbaluose" nes mane tai seniai istryne, nes niekaip nespejau vytis  doh.gif  biggrin.gif  bet as nenusiminiau, nes svarbiausia kad tiek informacijos cia sukaupta, jog gali skaityti ir mokytis neakivaizdziai thumbup.gif

ikelsim tikrai mirksiukas.gif

QUOTE(Armana @ 2009 04 03, 11:55)

Kodėl dabar visos norit pabėgt umn.gif  nono.gif Taip negalima, nes kas gi tada mokysis ir mokys, nepradinkit user posted image

na vasara gal vistiek sulietes tempai mirksiukas.gif , oras kvies i gamta, o ne prie kompo. 4u.gif
Atsakyti
Edeva, gera kompozicija, bet spalva ir isdegimai verysad.gif nesiziuri

bet dar ir neprisipazinusiu yra g.gif

Liamuna idek kad ir keliu metu senumo foto, negi jau neturi rolleyes.gif
Atsakyti