Nu einu darsyk idesiu patikrinsiu teorija apie grybautojus
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 03, 10:16)
vakar idejau - gavau 2 grybus ir isemiau
gaila, kad tie grybautojai vaiksto, man labai patiko ta foto, tokia sava
QUOTE(ediper @ 2009 04 03, 10:22)
ir juostine fotografija ziauriai patinka bet net bijau pradet labiau dometis
as irgi turiu senuka juostinuka (uosvio palikimas(fedv5)), bet taip ir guli su juosta nenaudojamas
QUOTE(lamella @ 2009 04 03, 10:30)
Taip, tas internetas laibai laiką ryja, todėl imsiu foto atostogų jei galima
as irgi nuo kitos savaites zadu imt priverstinai gausis
QUOTE(Valetta @ 2009 04 03, 11:38)
as irgi turiu senuka juostinuka (uosvio palikimas(fedv5)), bet taip ir guli su juosta nenaudojamas
pas mane irgi guli ant palanges Zenitas - bet baisus jis man kaip nzn kas....
QUOTE(Peledike @ 2009 04 03, 11:30)
jau matau, kad su SM ir aš būsiu priversta rišti, kai tik grįšiu į darbą gaila bus, bet nespėsiu aš su jūsų tempais
ne taip ir paprasta nuo to SM pabegti pvz.jei tik ieinu i lietuviska Google ko nors ieskoti -is kart i SM veda oioi jauciu didziausias ir placiausio spektro forumas LT
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 03, 11:34)
Nu einu darsyk idesiu patikrinsiu teorija apie grybautojus
as tai kazkaip linkusi kritikos laukti ilgiau,nepasiduodu taip lengvai (nesvarbu ar gera ar bloga )
QUOTE(Valetta @ 2009 04 03, 11:38)
as galvoju sendaikciu turguose irgi pradet ziurinetis,bet dar nieko nzn apie juos,o ir dometis pradet bijau
labukas,
Nu jau sugedinot mane neesu as kazkokia grazuole
LABAI ACIU VISIEMS UZ MANO PORTRETAMS SKIRTUS BALUS IR VISIEMS, KAM TU BALU PRITRUKO
P.S. Baisu kosmara seimoje isgyvenau ir nezinia dar kada viskas baigsis, dar dabar neatsigaunu, tai nepykit, kad nekomentuoju idetu foto, paprasciausiai dabar pas mus nuotaikos nekokios ir jei neprisijungsiu ilgeliau, neistrinkit is saraso , tikrai mokinsiuos su Jumis
LABAI ACIU VISIEMS UZ MANO PORTRETAMS SKIRTUS BALUS IR VISIEMS, KAM TU BALU PRITRUKO
P.S. Baisu kosmara seimoje isgyvenau ir nezinia dar kada viskas baigsis, dar dabar neatsigaunu, tai nepykit, kad nekomentuoju idetu foto, paprasciausiai dabar pas mus nuotaikos nekokios ir jei neprisijungsiu ilgeliau, neistrinkit is saraso , tikrai mokinsiuos su Jumis
Vasaraite, kas nutiko?
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 03, 11:46)
labukas,
ojei !kas nutiko? laikykis
istrinu, nes nenoriu tersti temos
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 03, 10:16)
vakar idejau - gavau 2 grybus ir isemiau
pasiliksiu sau ko gero... nors... su manim tai keicias nuotaikos kaip vejas... dabar va pvz labai noriu parist reikalus su visa SM Sueda puse mano gyvenimo tas netas
pasiliksiu sau ko gero... nors... su manim tai keicias nuotaikos kaip vejas... dabar va pvz labai noriu parist reikalus su visa SM Sueda puse mano gyvenimo tas netas
Aš irgi pastebėjau, kad ten nesvarbu kokia nuotrauka, vistiek kažkas grybų prideda
Aš irgi įdėjau savo auto, bet labai nedrąsu kažko
Kodėl dabar visos norit pabėgt Taip negalima, nes kas gi tada mokysis ir mokys, nepradinkit
Vasaraite, laikykis Baisu
O dieve... as dar kaip tik norejau klaust, kaip su tuo masiniuku tau baiges...
nu LT tocnai bananu salis....
Laikykites
nu LT tocnai bananu salis....
Laikykites
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 03, 11:54)
pamenat kai rasiau, kad mano masina pavoge Zodziu ji labai brangi..., tai greiciausiai draudimas pasiule honorara policininkams, kad nereiketu draudimo ismoketi, to pasekoje, apkaltino mano vyra Zodziu bet kokia kaina siekia ji padaryt kaltu Irodymu neturi, tai uzvakar net visus namus isverte O vyra keliom parom i arestina uzdare bet vakar teiseja pratesti aresto neleido, net nagrinet neleido, nes ju pateikti kazkokie irodymai niekam tike
Jis geranoriskai net sutiko su melo detektorium pasitikrint, o kai nuvaziavo i Vilniu, jo atlikti... tada ir sueme
Jis geranoriskai net sutiko su melo detektorium pasitikrint, o kai nuvaziavo i Vilniu, jo atlikti... tada ir sueme
O jei kokia nesamonė
Laikykis