Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (24 tema)

Nu einu darsyk idesiu hihihi.gif patikrinsiu teorija apie grybautojus hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 03, 10:16)
vakar idejau - gavau 2 grybus ir isemiau  lotuliukas.gif 

unsure.gif gaila, kad tie grybautojai vaiksto, man labai patiko ta foto, tokia sava ax.gif

QUOTE(ediper @ 2009 04 03, 10:22)
ir juostine fotografija ziauriai patinka  doh.gif bet net bijau pradet labiau dometis  lotuliukas.gif

as irgi turiu senuka juostinuka (uosvio palikimas(fedv5)), bet taip ir guli su juosta nenaudojamas unsure.gif

QUOTE(lamella @ 2009 04 03, 10:30)
Taip, tas internetas laibai laiką ryja, todėl imsiu foto atostogų jei galima blush2.gif  biggrin.gif

as irgi nuo kitos savaites zadu imt unsure.gif priverstinai gausis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 04 03, 11:38)

as irgi turiu senuka juostinuka (uosvio palikimas(fedv5)), bet taip ir guli su juosta nenaudojamas  unsure.gif

pas mane irgi guli ant palanges Zenitas - bet baisus jis man kaip nzn kas.... unsure.gif
Atsakyti
ei merginos.......... ax.gif nu.. nepabekit jau taip visai... manau tempus juk ir pamazint galima wink.gif.. o be to jei visos issilakstys, tai nebebus kam ir mokytis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 04 03, 11:30)

jau matau, kad su SM ir aš būsiu priversta rišti, kai tik grįšiu į darbą  doh.gif  gaila bus, bet nespėsiu aš su jūsų tempais  doh.gif

ne taip ir paprasta nuo to SM pabegti biggrin.gif pvz.jei tik ieinu i lietuviska Google ko nors ieskoti -is kart i SM veda lotuliukas.gif oioi jauciu didziausias ir placiausio spektro forumas LT g.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 03, 11:34)
Nu einu darsyk idesiu hihihi.gif patikrinsiu teorija apie grybautojus hihihi.gif

thumbup.gif as tai kazkaip linkusi kritikos laukti ilgiau,nepasiduodu taip lengvai blush2.gif (nesvarbu ar gera ar bloga )

QUOTE(Valetta @ 2009 04 03, 11:38)

as irgi turiu senuka juostinuka (uosvio palikimas(fedv5)), bet taip ir guli su juosta nenaudojamas  unsure.gif

as galvoju sendaikciu turguose irgi pradet ziurinetis,bet dar nieko nzn apie juos,o ir dometis pradet bijau doh.gif
Atsakyti
labukas,

Nu jau sugedinot mane unsure.gif blush2.gif neesu as kazkokia grazuole blush2.gif

LABAI ACIU VISIEMS UZ MANO PORTRETAMS SKIRTUS BALUS IR VISIEMS, KAM TU BALU PRITRUKO biggrin.gif

P.S. Baisu kosmara seimoje isgyvenau ir nezinia dar kada viskas baigsis, dar dabar neatsigaunu, tai nepykit, kad nekomentuoju idetu foto, paprasciausiai dabar pas mus nuotaikos nekokios ir jei neprisijungsiu ilgeliau, neistrinkit is saraso unsure.gif , tikrai mokinsiuos su Jumis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasaraitė: 03 balandžio 2009 - 10:48
Vasaraite, kas nutiko? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 03, 11:46)
labukas,

Nu jau sugedinot mane unsure.gif  blush2.gif  neesu as kazkokia grazuole blush2.gif

LABAI ACIU VISIEMS UZ MANO PORTRETAMS SKIRTUS BALUS IR VISIEMS, KAM TU BALU PRITRUKO biggrin.gif

P.S. Baisu kosmara seimoje isgyvenau ir nezinia dar kada viskas baigsis, dar dabar neatsigaunu, tai nepykit, kad nekomentuoju idetu foto, paprasciausiai dabar pas mus nuotaikos nekokios ir jei neprisijungsiu ilgeliau, neistrinkit is saraso unsure.gif , tikrai mokinsiuos su Jumis wub.gif

ojei !kas nutiko? unsure.gif laikykis console.gif
Atsakyti
istrinu, nes nenoriu tersti temos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasaraitė: 03 balandžio 2009 - 10:57
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 03, 10:16)
vakar idejau - gavau 2 grybus ir isemiau  lotuliukas.gif 

pasiliksiu sau ko gero...  ax.gif nors...  su manim tai  biggrin.gif  doh.gif  keicias nuotaikos kaip vejas... blush2.gif  dabar va pvz labai noriu parist reikalus su visa SM  blush2.gif  biggrin.gif  Sueda puse mano gyvenimo tas netas sad.gif

Aš irgi pastebėjau, kad ten nesvarbu kokia nuotrauka, vistiek kažkas grybų pridedauser posted image

Aš irgi įdėjau savo auto, bet labai nedrąsu kažko doh.gif

Kodėl dabar visos norit pabėgt umn.gif nono.gif Taip negalima, nes kas gi tada mokysis ir mokys, nepradinkit user posted image

Vasaraite, laikykis 4u.gif Baisu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 03 balandžio 2009 - 11:05
O dieve... blink.gif doh.gif as dar kaip tik norejau klaust, kaip su tuo masiniuku tau baiges... ax.gif
nu LT tocnai bananu salis.... blink.gif doh.gif

Laikykites console.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 03, 11:54)
doh.gif  pamenat kai rasiau, kad mano masina pavoge unsure.gif Zodziu ji labai brangi..., tai greiciausiai draudimas pasiule honorara policininkams, kad nereiketu draudimo ismoketi, to pasekoje, apkaltino mano vyra doh.gif  Zodziu bet kokia kaina siekia ji padaryt kaltu doh.gif  Irodymu neturi, tai uzvakar net visus namus isverte doh.gif O vyra keliom parom i arestina uzdare doh.gif  bet vakar teiseja pratesti aresto neleido, net nagrinet neleido, nes ju pateikti kazkokie irodymai niekam tike schmoll.gif
Jis geranoriskai net sutiko su melo detektorium pasitikrint, o kai nuvaziavo i Vilniu, jo atlikti... tada ir sueme blink.gif

O jei kokia nesamonė doh.gif schmoll.gif
Laikykis 4u.gif
Atsakyti