QUOTE(vugi @ 2009 04 03, 10:59)
Sadi, nu siaip grazi man ta foto.. bet su spalvom visteik kazkas ne to.. man kazkokios purvinokos
cia gali būti ne spalvos, čia iso kaltas, nes 800. čia fotografau susitikimo metu, apšvietimas labai prastas.
Ale Jurina kokia kitokia net nepasakyčiau kad tas pats asmuo. Bet ta nuotrauka "sveiki" tai labai labai
QUOTE(almantė_k @ 2009 04 03, 10:51)
o man siuo metu fotoaparatas is ranku krenta nes jose virbalai tai kuriam laikui pabegsiu is jusu tikiuosi is sarasu neitrinsit, nes vis dar paskaitau jus
Aš ir mąstau kuriam laikui pabėgti iš čia, kad galvą pravalyti O paskui vėl kibti į fotografavimą
QUOTE(vugi @ 2009 04 03, 09:55)
o man noretusi ilgesniam laikui pasibandyt.. na ta prasme ivairiom situacijom.. ir po to susikelus i kompa paziuret kas gaunasi.. nors aisku geriau nei visai nebandzius
tada yra foto nuoma, neprisimenu dabar psl kaip vadinas pvz canono mikro objektyvas tik 20lt/parai butu nikono, imciau pabandyt
prisiminiau - www.fotorent.lt
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 03, 09:56)
Puke - labai fainiai mergaite nufotkinai
dekui, turiu dar kitokiu foto, ne tik centrine kompozicija sita pirma sutvarkiau, dar kruva laukia laiko ner
QUOTE(Sadi @ 2009 04 03, 11:04)
cia gali būti ne spalvos, čia iso kaltas, nes 800. čia fotografau susitikimo metu, apšvietimas labai prastas.
Ale Jurina kokia kitokia net nepasakyčiau kad tas pats asmuo. Bet ta nuotrauka "sveiki" tai labai labai
Ačiū , labai norėjau būti skirtinga visose 3 foto , bet va Peperoni tai iškart demaskavo
Yra ir daugiau tokių nepanašių , tik vat su savo spėliojimais tai nepataikiau nei į vieną
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 03, 10:56)
WoW ! niu bet tikrovej daugiau as ta,su lakuotais nagais nors... ai nzn
noriu passmalsauti truputuka ar desi i kudra ''liudesio drugelius''? man taip smalsu kokie profu komentarai butu
QUOTE(Pukė @ 2009 04 03, 11:08)
tada yra foto nuoma, neprisimenu dabar psl kaip vadinas pvz canono mikro objektyvas tik 20lt/parai butu nikono, imciau pabandyt
dekui, turiu dar kitokiu foto, ne tik centrine kompozicija sita pirma sutvarkiau, dar kruva laukia laiko ner
o aciu labai
bet kaip gaila, kad cia tik vilniuj...
bet mergaites gal jus vistiek labiau suprantat.. nu kuom geriau tas 35 mm ...na ar tik platesniu kampu ar dar kas ?
QUOTE(ediper @ 2009 04 03, 11:11)
noriu passmalsauti truputuka ar desi i kudra ''liudesio drugelius''? man taip smalsu kokie profu komentarai butu
vakar idejau - gavau 2 grybus ir isemiau
pasiliksiu sau ko gero... nors... su manim tai keicias nuotaikos kaip vejas... dabar va pvz labai noriu parist reikalus su visa SM Sueda puse mano gyvenimo tas netas
QUOTE(lamella @ 2009 04 03, 11:07)
Aš ir mąstau kuriam laikui pabėgti iš čia, kad galvą pravalyti O paskui vėl kibti į fotografavimą
o man atvirsciai,kuo labiau klimstu,tuo daugiau kurybiniu minciu(aisku igyvendint jas dar per sudetinga ) ir siaip... tikras liunas - ta fotografija...
ir juostine fotografija ziauriai patinka bet net bijau pradet labiau dometis
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 03, 11:16)
pasiliksiu sau ko gero... nors... su manim tai keicias nuotaikos kaip vejas... dabar va pvz labai noriu parist reikalus su visa SM Sueda puse mano gyvenimo tas netas
turbut dar nedaauge jie
ojei!!! tik neparysk,pleaaase
del laiko valgymo,tai is tikro ir mane sazine jau grauzia ir grauzia ir grauzia
Laba
sveikinu nugalėtojas
uch, nežinau kaip čia bus. neturiu savo foto. nelendu be reikalo į kadrą, o ten kur jau įlendu pačiai nepavyko kažką normalaus padaryti. kada nors...
žinok, paskutiniu metu pastebiu, kad tie 2 grybukai atsiranda prie beveik visų nuotraukų pelkėj. labai maža dalis jų nesulaukia (čia bendrai apie visų nuotraukas kalbu). darau išvadą, kad arba yra keletas piktybinių (turbūt paauglių) grybautojų, arba kažkas vaidina labai griežtus vertintojus. tavo nuotrauka tikrai buvo verta patekti į kūdrą.
jau matau, kad su SM ir aš būsiu priversta rišti, kai tik grįšiu į darbą gaila bus, bet nespėsiu aš su jūsų tempais
sveikinu nugalėtojas
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 03, 09:22)
Peledike, Bonda (o gal dar kazkas?) - prasom ideti savo nuotraukas susipazinimui
uch, nežinau kaip čia bus. neturiu savo foto. nelendu be reikalo į kadrą, o ten kur jau įlendu pačiai nepavyko kažką normalaus padaryti. kada nors...
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 03, 10:16)
žinok, paskutiniu metu pastebiu, kad tie 2 grybukai atsiranda prie beveik visų nuotraukų pelkėj. labai maža dalis jų nesulaukia (čia bendrai apie visų nuotraukas kalbu). darau išvadą, kad arba yra keletas piktybinių (turbūt paauglių) grybautojų, arba kažkas vaidina labai griežtus vertintojus. tavo nuotrauka tikrai buvo verta patekti į kūdrą.
jau matau, kad su SM ir aš būsiu priversta rišti, kai tik grįšiu į darbą gaila bus, bet nespėsiu aš su jūsų tempais
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 03, 11:16)
dabar va pvz labai noriu parist reikalus su visa SM Sueda puse mano gyvenimo tas netas
Taip, tas internetas laibai laiką ryja, todėl imsiu foto atostogų jei galima
valetta, nikke, bekit ziurekit, nes ilgai nelaikysiu