Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (24 tema)

Sadi, nu siaip grazi man ta foto.. bet su spalvom visteik kazkas ne to.. man kazkokios purvinokos g.gif
Atsakyti
QUOTE(vugi @ 2009 04 03, 10:59)
Sadi, nu siaip grazi man ta foto.. bet su spalvom visteik kazkas ne to.. man kazkokios purvinokos g.gif

cia gali būti ne spalvos, čia iso kaltas, nes 800. čia fotografau susitikimo metu, apšvietimas labai prastas. ax.gif

Ale Jurina kokia kitokia blink.gif net nepasakyčiau kad tas pats asmuo. Bet ta nuotrauka "sveiki" tai labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 04 03, 10:51)
o man siuo metu fotoaparatas is ranku krenta nes jose virbalai tai kuriam laikui pabegsiu is jusu blush2.gif tikiuosi is sarasu neitrinsit, nes vis dar paskaitau jus smile.gif

Aš ir mąstau kuriam laikui pabėgti iš čia, kad galvą pravalyti smile.gif O paskui vėl kibti į fotografavimą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vugi @ 2009 04 03, 09:55)
o man noretusi ilgesniam laikui pasibandyt.. na ta prasme ivairiom situacijom.. ir po to susikelus i kompa paziuret kas gaunasi.. nors aisku geriau nei visai nebandzius smile.gif

tada yra foto nuoma, neprisimenu dabar psl kaip vadinas doh.gif pvz canono mikro objektyvas tik 20lt/parai blush2.gif butu nikono, imciau pabandyt biggrin.gif

prisiminiau - www.fotorent.lt mirksiukas.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 03, 09:56)
Puke - labai fainiai mergaite nufotkinai  wub.gif

dekui, turiu dar kitokiu foto, ne tik centrine kompozicija blush2.gif sita pirma sutvarkiau, dar kruva laukia doh.gif laiko ner doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukė: 03 balandžio 2009 - 10:09
QUOTE(Sadi @ 2009 04 03, 11:04)
cia gali būti ne spalvos, čia iso kaltas, nes 800. čia fotografau susitikimo metu, apšvietimas labai prastas.  ax.gif

Ale Jurina kokia kitokia  blink.gif net nepasakyčiau kad tas pats asmuo. Bet ta nuotrauka "sveiki" tai labai labai wub.gif

Ačiū blush2.gif , labai norėjau būti skirtinga visose 3 foto , bet va Peperoni tai iškart demaskavo hihihi.gif
Yra ir daugiau tokių nepanašių , tik vat su savo spėliojimais tai nepataikiau nei į vieną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 03, 10:56)
nea, pagal gilia minti nuotraukose  mirksiukas.gif

WoW blush2.gif ! niu bet tikrovej daugiau as ta,su lakuotais nagais blush2.gif nors... ai nzn lotuliukas.gif

noriu passmalsauti truputuka blush2.gif ar desi i kudra ''liudesio drugelius''? bigsmile.gif man taip smalsu kokie profu komentarai butu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 03, 11:08)
tada yra foto nuoma, neprisimenu dabar psl kaip vadinas doh.gif pvz canono mikro objektyvas tik 20lt/parai blush2.gif butu nikono, imciau pabandyt biggrin.gif

prisiminiau - www.fotorent.lt mirksiukas.gif
dekui, turiu dar kitokiu foto, ne tik centrine kompozicija blush2.gif sita pirma sutvarkiau, dar kruva laukia  doh.gif laiko ner doh.gif

o aciu labai smile.gif
doh.gif bet kaip gaila, kad cia tik vilniuj...

bet mergaites gal jus vistiek labiau suprantat.. nu kuom geriau tas 35 mm blush2.gif ...na ar tik platesniu kampu ar dar kas ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vugi: 03 balandžio 2009 - 10:17
QUOTE(ediper @ 2009 04 03, 11:11)

noriu passmalsauti truputuka  blush2.gif ar desi i kudra ''liudesio drugelius''?  bigsmile.gif man taip smalsu kokie profu komentarai butu blush2.gif

vakar idejau - gavau 2 grybus ir isemiau lotuliukas.gif

pasiliksiu sau ko gero... ax.gif nors... su manim tai biggrin.gif doh.gif keicias nuotaikos kaip vejas... blush2.gif dabar va pvz labai noriu parist reikalus su visa SM blush2.gif biggrin.gif Sueda puse mano gyvenimo tas netas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 04 03, 11:07)
Aš ir mąstau kuriam laikui pabėgti iš čia, kad galvą pravalyti smile.gif O paskui vėl kibti į fotografavimą biggrin.gif

o man atvirsciai,kuo labiau klimstu,tuo daugiau kurybiniu minciu(aisku igyvendint jas dar per sudetinga lotuliukas.gif ) ir siaip... tikras liunas - ta fotografija...
ir juostine fotografija ziauriai patinka doh.gif bet net bijau pradet labiau dometis lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 03, 11:16)
vakar idejau - gavau 2 grybus ir isemiau  lotuliukas.gif 

pasiliksiu sau ko gero...  ax.gif nors...  su manim tai  biggrin.gif  doh.gif  keicias nuotaikos kaip vejas... blush2.gif  dabar va pvz labai noriu parist reikalus su visa SM  blush2.gif  biggrin.gif  Sueda puse mano gyvenimo tas netas sad.gif

blink.gif turbut dar nedaauge jie hihihi.gif

ojei!!! unsure.gif tik neparysk,pleaaase 4u.gif
del laiko valgymo,tai drinks_cheers.gif is tikro ir mane sazine jau grauzia ir grauzia ir grauzia blush2.gif
Atsakyti
Laba

sveikinu nugalėtojas 4u.gif

QUOTE(Nikkė @ 2009 04 03, 09:22)
Peledike, Bonda (o gal dar kazkas?) - prasom ideti savo nuotraukas susipazinimui friends.gif

uch, nežinau kaip čia bus. neturiu savo foto. nelendu be reikalo į kadrą, o ten kur jau įlendu doh.gif pačiai nepavyko kažką normalaus padaryti. kada nors...

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 03, 10:16)
vakar idejau - gavau 2 grybus ir isemiau  lotuliukas.gif 

žinok, paskutiniu metu pastebiu, kad tie 2 grybukai atsiranda prie beveik visų nuotraukų pelkėj. labai maža dalis jų nesulaukia (čia bendrai apie visų nuotraukas kalbu). darau išvadą, kad arba yra keletas piktybinių (turbūt paauglių) grybautojų, arba kažkas vaidina labai griežtus vertintojus. tavo nuotrauka tikrai buvo verta patekti į kūdrą.
jau matau, kad su SM ir aš būsiu priversta rišti, kai tik grįšiu į darbą doh.gif gaila bus, bet nespėsiu aš su jūsų tempais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 03, 11:16)
dabar va pvz labai noriu parist reikalus su visa SM  blush2.gif  biggrin.gif  Sueda puse mano gyvenimo tas netas sad.gif

Taip, tas internetas laibai laiką ryja, todėl imsiu foto atostogų jei galima blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
valetta, nikke, bekit ziurekit, nes ilgai nelaikysiu ax.gif ax.gif
Atsakyti