Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (24 tema)

QUOTE(Jurina @ 2009 04 03, 09:26)
man labai gražios nuotraukos , tik aš negaliu apsispręst dabar ko noriu 35mm? ar 50mm? ir taip pat ar bus man patogu, nes zoomas labai fainas dalykas , bet su zoom nemačiau labai šviesių objektyvų. Šviesiausias nuo 2,8, bet ant ribos nepatartina fotkint, aj vnž kol apsispręsiu gal ir kainos sumažės smile.gif

zinok jei svarstai siulyciau ismeginti kazkaip .. nes as norejau, bet pabandziusi ta ne zoomini esu dideliose dvejonese ...
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 04 03, 09:23)
Pūke, labai švelni nuotraukytė, man labai labai wub.gif Per Flickr man atrodo geriau žiūrisi ax.gif
26  blush2.gif

aciu wub.gif per flickr ryskesne zymiai doh.gif

tai mazai biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(vugi @ 2009 04 03, 09:26)
labas rytas  4u.gif ,
o mergaites jus man dabar pasakykit, o kuom geriau ir koks skirtumas tarp 35 mm ir 50 mm. as pati turiu pastebejima, kad su 35 atidarius diafragma iki 1,8 nuotraukos isleika pakankamai ryskios (kas man nepavyksta..) na betn jau ziurint i jusu pateiktus pvz.. ar cia taip del platesnio kampo gali buti?  g.gif

bent jau 35mm galiu duot pabandyt biggrin.gif kas is kaunieciu turi 50mm, Peperoni? kas dar blush2.gif
Atsakyti
laba ryta 4u.gif idejau paskui istryniau fotke.. suds man kazkoks su fotkinimu... blink.gif jum ir bangom? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 03 balandžio 2009 - 09:38
QUOTE(Valetta @ 2009 04 03, 09:26)
tai dek bet kokia susipazinimui, ne kritikai  mirksiukas.gif

einu ieskot, tik sitam kompe nieko gero ner...nors manes gero ir ner blush2.gif lotuliukas.gif nebent grynai progini auto lotuliukas.gif beveik metu senumo, jubiliejini ir jau apsiforminusia blush2.gif lotuliukas.gif ir su 'superine' kokybe ax.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 04 03, 10:32)
zinok jei svarstai siulyciau ismeginti kazkaip .. nes as norejau, bet pabandziusi ta ne zoomini esu dideliose dvejonese ...

o parduotuvėj leidžia ant savo fotiko uždėt jų objektyvą?
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 04 03, 09:39)

mum vilbroj ir fotohobyje leido mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 03, 09:05)
likau soke, pamacius skirtuma foto per flickr ir per photobucketa blink.gif  blink.gif  blink.gif

zinai, pasakysiu kad man bucketo geriau, nuotrauka minkstesne, o vaikeliui ir labiau pritinka buti minkstesnej foto smile.gif
QUOTE(Valetta @ 2009 04 03, 09:15)
labas rytas  4u.gif

kaip smagu albume ziurinet kas kuri esat  ax.gif labai panasios Spanguole ir Almane, is pradziu galvojau, kad tas pats asmuo  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif as irgi galvojau kiek musu daug dalyvaujanciu, o pasirodo, bent keli zmones savo tooookias skirtingas foto buvo ideje kad nepazinau biggrin.gif net galvojau kad Vasaraites abiejuose nespalvotuose auto yra du skirtingi zmones doh.gif

o man siuo metu fotoaparatas is ranku krenta nes jose virbalai tai kuriam laikui pabegsiu is jusu blush2.gif tikiuosi is sarasu neitrinsit, nes vis dar paskaitau jus smile.gif
Atsakyti
sveikutes,

kelinta susitikimas vilnieciu, susipainiojau beskaitydama, pranesa gerus orus tai gal prisijungsiu, susipazinimui... smile.gif

pukes lelyte thumbup.gif visai faina nuotraukyte, nejaugi taip iskraipomas vaizdelis, dedant per tas programytes.

ideciau ir as susipazinimui saviske, bet kompe net ps neturiu, nes naujiai viskas pertvarkyta, nauji windausai ir visu programu dar neturiu, tikiuosi rytoj jau turesiu reikia vyra prispausti prie sienos, nes ziuriu kitaip nebus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 03, 10:37)
aciu wub.gif per flickr ryskesne zymiai doh.gif

tai mazai biggrin.gif
Papildyta:

bent jau 35mm galiu duot pabandyt biggrin.gif kas is kaunieciu turi 50mm, Peperoni? kas dar blush2.gif

as turiu as tuiu.. bet pas mane canon smile.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 04 03, 10:37)
laba ryta  4u.gif idejau paskui istryniau fotke.. suds man kazkoks su fotkinimu...  blink.gif jum ir bangom?  g.gif

taip pritariu.. ir buna gan didelem bangom ax.gif

QUOTE(Jurina @ 2009 04 03, 10:39)

o man noretusi ilgesniam laikui pasibandyt.. na ta prasme ivairiom situacijom.. ir po to susikelus i kompa paziuret kas gaunasi.. nors aisku geriau nei visai nebandzius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 04 03, 09:56)
oba  blink.gif  biggrin.gif i dukryte panasi?!!  lotuliukas.gif  tongue.gif

nea, pagal gilia minti nuotraukose mirksiukas.gif

Puke - labai fainiai mergaite nufotkinai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 02, 23:44)
Sadi, parodyk pasviesinta originala mirksiukas.gif  be visokiu zaidimu su spalvom ax.gif

va čia originalas,bet kompeaš jį vistiek matau kitokį doh.gif
user posted image

QUOTE(Ninin @ 2009 04 03, 09:07)
Pvz., tokia greitukė vakar daryta... (ps net ir vyrui labai patiko, įvertino f/1,8  lotuliukas.gif )

thumbup.gif ryšku wub.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 04 03, 10:00)
eikit sau tai db turbut visos tos, kurios liks su kit`iniais nurasytos bus  verysad.gif

aha smile.gif anksčiau kaltinom PGM, dabar galim kaltinti kit'us lotuliukas.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 04 03, 10:05)
likau soke, pamacius skirtuma foto per flickr ir per photobucketa blink.gif  blink.gif  blink.gif

flickre man gražiau. ryškiau, spalvos švelnesnės. bet jau tas kaspinukas wub.gif
tik nežinau ar ta fono spalva man patinka g.gif

Einu dar į albumą, susipažinsiu su likusiom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 04 03, 10:51)
o man siuo metu fotoaparatas is ranku krenta nes jose virbalai tai kuriam laikui pabegsiu is jusu blush2.gif tikiuosi is sarasu neitrinsit, nes vis dar paskaitau jus smile.gif

zinok visko gali buti biggrin.gif labai ilgai neuzsibuk " virbaluose" nes mane tai seniai istryne, nes niekaip nespejau vytis doh.gif biggrin.gif bet as nenusiminiau, nes svarbiausia kad tiek informacijos cia sukaupta, jog gali skaityti ir mokytis neakivaizdziai thumbup.gif
Atsakyti