Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (24 tema)

QUOTE(Ninin @ 2009 04 03, 09:59)
Diafragma 1,8, išlaikymas 1/50, ISO 100.
Pas mus gi nikon'ai, tai objektyvai nikonui (nikkor 35 mm)...  ax.gif

taig yra sigmu, tokinu, tamronu, uztat ir klausiu
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 04 03, 09:15)
tikrai baltas pavydas ima ziurint i Ninin ir Pukes foto  wub.gif  wub.gif

toks pats pavydas ima ziurint i taviskes gamtos foto wub.gif blush2.gif
Atsakyti
sveikos.
labai super, kad galima su viso susipazint. kad mano favorite c-girl, net nesitikejau bigsmile.gif
super simpatijos mano c-girl, sidabrinei, armanai mirksiukas.gif wub.gif thumbup.gif
visos saunuoles bigsmile.gif labai zaviuosi peperroni ir stiklines (sori, jei dar kazko nepastebejau) kuribiskumu 3 foto visiskai skirtingos thumbup.gif

zodziu faina pamatyt, o dar fainiau butu pabendraut, nors fotkinime as dar juodai zalia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 03, 09:18)
toks pats pavydas ima ziurint i taviskes gamtos foto wub.gif  blush2.gif

blush2.gif
tavo Auto rolleyes.gif kazkodel galvojau, kad ten Bonda g.gif

Bonda o kur tavo fotooooooooooooooooooooooooooooooooooooo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 04 02, 23:40)
Dar nespejau visu perziureti, kur kuri..bet pirmiausia nubegau pasiziureti, kas ta aristokratiska grazuole wub.gif  Ogi lamella wub.gif

Tik nuotraukoj atrodau aristokratiška... blush2.gif
Sveikinu 4u.gif

QUOTE(Armana @ 2009 04 03, 09:37)
Nors atrodau jaunai, bet metų tai jau nemažai turiu. Kartais labai nepatinka, kad atrodau kaip šešiolikmetė, bet nieko negaliu padaryti. Parduotuvėje būna ir paso paprašo kai perku alkoholinius gėrimus (bet tai pasitaiko retai). Yra kaip yra, jau pripratau  nail.gif

Tikrai labai jaunai atrodai. thumbup.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 04 03, 10:00)
eikit sau tai db turbut visos tos, kurios liks su kit`iniais nurasytos bus  verysad.gif

O tos kurios turi PGM tai išvis? lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 04 03, 10:15)
**kiek tas nemazai g.gif  biggrin.gif galvojau max 18 tau is foto, ypac kur su gele,arba ta prancuziskai kur buvai ikelus unsure.gif blush2.gif
verysad.gif

Va, aš ir galvojau, kad tiek metų Armanai, labai jaunutė atrodo, bet tai tik į gerą thumbup.gif

Malonu su visom susipažinti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ju.Ju, neprisimenu, lyg ir niekas nepakomentavo tavo medziu? Man ten kompozicija neitinka. Tie zmones, kurie lyg ir yra nuotraukos traukos centras, patalpinti kazkokioj keistoj vietoj, pusiau paslepti uz medziu. Manyciau, geriau butu buve paieskoti kitokio kampo, gal tuos zmones i trecdaliu susikirtima deti? Ir tas melynumas - taip ir buvo, ar cia j/b balansas nekoks?

Peledike, Bonda (o gal dar kazkas?) - prasom ideti savo nuotraukas susipazinimui friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 03 balandžio 2009 - 09:24
Pūke, labai švelni nuotraukytė, man labai labai wub.gif Per Flickr man atrodo geriau žiūrisi ax.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 04 03, 09:15)

**kiek tas nemazai g.gif  biggrin.gif galvojau max 18 tau is foto, ypac kur su gele,arba ta prancuziskai kur buvai ikelus unsure.gif blush2.gif
verysad.gif tikrai baltas pavydas ima ziurint i Ninin ir Pukes foto  wub.gif  wub.gif

26 blush2.gif
Atsakyti

QUOTE(Pukė @ 2009 04 03, 09:05)

kodel flickro pamazinta tokia g.gif

ten pasirinkt dydi gali pati mirksiukas.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 04 03, 09:22)

Bonda o kur tavo fotooooooooooooooooooooooooooooooooooooo  cool.gif

nera blush2.gif

QUOTE(lamella @ 2009 04 03, 09:22)

O tos kurios turi PGM tai išvis? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif as ir taip pagalvojau drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif ,
o mergaites jus man dabar pasakykit, o kuom geriau ir koks skirtumas tarp 35 mm ir 50 mm. as pati turiu pastebejima, kad su 35 atidarius diafragma iki 1,8 nuotraukos isleika pakankamai ryskios (kas man nepavyksta..) na betn jau ziurint i jusu pateiktus pvz.. ar cia taip del platesnio kampo gali buti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 04 03, 10:15)
labas rytas  4u.gif

kaip smagu albume ziurinet kas kuri esat  ax.gif labai panasios Spanguole ir Almane, is pradziu galvojau, kad tas pats asmuo  doh.gif

*malonu girdet  wub.gif  biggrin.gif

verysad.gif tikrai baltas pavydas ima ziurint i Ninin ir Pukes foto  wub.gif  wub.gif

man labai gražios nuotraukos , tik aš negaliu apsispręst dabar ko noriu 35mm? ar 50mm? ir taip pat ar bus man patogu, nes zoomas labai fainas dalykas , bet su zoom nemačiau labai šviesių objektyvų. Šviesiausias nuo 2,8, bet ant ribos nepatartina fotkint, aj vnž kol apsispręsiu gal ir kainos sumažės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 04 03, 09:23)

bigsmile.gif
QUOTE(bonda @ 2009 04 03, 09:24)

tai dek bet kokia susipazinimui, ne kritikai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 03 balandžio 2009 - 09:34
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 03, 10:22)
Ju.Ju, neprisimenu, lyg ir niekas nepakomentavo tavo medziu? Man ten kompozicija neitinka. Tie zmones, kurie lyg ir yra nuotraukos traukos centras, patalpinti kazkokioj keistoj vietoj, pusiau paslepti uz medziu. Manyciau, geriau butu buve paieskoti kitokio kampo, gal tuos zmones i trecdaliu susikirtima deti? Ir tas melynumas - taip ir buvo, ar cia j/b balansas nekoks?

Sutiksiu, kad su kompozicija dar nelabai draugauju blush2.gif Taciau, norejau parodyti porele zmoniu, ir medziu porele.... Aj, net nzn ka norejau parodyti... Aplink lakste vaikai.... man dar sunku buvo ka ishspausti, taciau real atrode daug idomiau nei foto. Mokytis dar ir mokytis doh.gif
O del sniego-ledo melynumo norejau paklausti... visa laika pas mane sniegas sesely melynuoja unsure.gif
Atsakyti