aš tai tokiems kaušiniam naudoju paprastą nuo pirktinių šokoladinių kiaušinių (būna tokiose plastikinėse formelėse kiaušinio) nes irgi dariau ne kartą siūlau pasidaryt po prekybcentrius gal rasit
QUOTE(akvadigi @ 2009 04 08, 19:21)
http://irri-style.bl.../label/receptai
va cia kaip fainai sokoladinai kiausiniai bet niekur nerandu plasmasiniu formeliu kiausiniams
atrodo tikrai labai skaniai
kaip noreciau rafaelo
Merginos, noriu jusu pagalbos:sos: , prie akis stovi ta sausaineliu nuotrauka, o recepto niekur nerandu tai buvo sveikuoliski sausaineliai is aviziniu dribsniu ar kazko, buvo tokie grazus kauseliai autore rase, kad su cukraus kauseliu formavo. Gal autore perskaitys sia zinute ir primins recepta, labai noriu isikepti siu sausaneliu
QUOTE(Nerytė @ 2009 04 08, 21:52)
Merginos, noriu jusu pagalbos:sos: , prie akis stovi ta sausaineliu nuotrauka, o recepto niekur nerandu tai buvo sveikuoliski sausaineliai is aviziniu dribsniu ar kazko, buvo tokie grazus kauseliai autore rase, kad su cukraus kauseliu formavo. Gal autore perskaitys sia zinute ir primins recepta, labai noriu isikepti siu sausaneliu
Neryte, gal kartais šitie
QUOTE(RiMami @ 2009 04 09, 00:56)
Va sikie MB megstamaisi sausainiai tik pas maen buna daug daug razinu
Labas rytas,
kreipiuosi į jus su klausimu. Dažnai skaitau jūsų skyrelį ir žinau, kad esate profesionalios konditerės.
Patarkit, ar į gaminamą tortą su mascarpone (padai pirkti) užtektų tik pertepimo viduj (mascarpone, varškė, grietinė, cukrus), ar reikia eiti į pardę, nes pagal receptą turi būti ir bananai viduj? Žiauriai tingiu, kai taip lija. Turiu dar konservuotų ananasų. Gal jų į vidų įdėt???????
Ačiū jums labai
kreipiuosi į jus su klausimu. Dažnai skaitau jūsų skyrelį ir žinau, kad esate profesionalios konditerės.
Patarkit, ar į gaminamą tortą su mascarpone (padai pirkti) užtektų tik pertepimo viduj (mascarpone, varškė, grietinė, cukrus), ar reikia eiti į pardę, nes pagal receptą turi būti ir bananai viduj? Žiauriai tingiu, kai taip lija. Turiu dar konservuotų ananasų. Gal jų į vidų įdėt???????
Ačiū jums labai
Merginos jei as issikepciau biskvita tarkim anansinio torto o pertepima daryciau maskarpone surio (turiu kameroj ji ir noreciau sunaudoti) patarkit ka prasau?
Mergaites, turiu iskepti viena tortuka, todel nusprendziau isbandyti naujo biskvito recepta.
Ir ka galiu pasakyti......
vaizdas superinis, lygus lygutelis, minkstas, dregnas, nesmirda kiausiniais, kas man labai svarbu.
Tinka tiek tortams, tiek vyniotiniams. Pagal viena recepta galima pagaminti 3-ju skoniu biskvitus: balta, karamelini ir sokoladini. Dabar iskepiau balta, dar kepsiu sokoladini.
Stai jo receptas:
BALTAS biskvitas
1-am biskvitui:
1 kiausinis, 0,5 stiklines cukraus, 1/4 skarbonkes kondensuoto pieno, 0,5 stiklines grietines, 1 stikline miltu, 0,5 a.š. gesintos sodos.
SOKOLADINIS biskvitas
1-am biskvitui:
1 kiausinis, 0,5 stiklines cukraus, 1/4 skarbonkes kondensuoto pieno, 0,5 stiklines grietines, 2/3 stiklines miltu, 1,5 valg. saukst. kakavos milteliu, 0,5 a.š. gesintos sodos.
KARAMELINIS biskvitas
1-am biskvitui:
1 kiausinis, 0,5 stiklines cukraus, 1/4 skarbonkes virto kondensuoto pieno (g.b. Rududu), 0,5 stiklines grietines, 1 stikline miltu, 0,5 a.š. gesintos sodos.
Kiausini isplakti su cukrumi iki baltu putu, sudieti kondensuota piena ir grietine, gerai isplakti, ideti nugesinta soda ir persijotus miltus. Gerai sumaisyti. Kepti 180 C, apie 15 min.
Stai taip atrodo baltas biskvitas. Jo storis 1 cm. Keptas orkaites skardoje is 1-os normos t.y. 1 kiausinio.
Tiesa, pamirsau parasyti:
Tesla nera labai skysta, ja reikia islyginti su peiliu ar konditerine mentele, o jau idejus i orkaite ji pasiskirsto pati lygiai
Ir ka galiu pasakyti......
vaizdas superinis, lygus lygutelis, minkstas, dregnas, nesmirda kiausiniais, kas man labai svarbu.
Tinka tiek tortams, tiek vyniotiniams. Pagal viena recepta galima pagaminti 3-ju skoniu biskvitus: balta, karamelini ir sokoladini. Dabar iskepiau balta, dar kepsiu sokoladini.
Stai jo receptas:
BALTAS biskvitas
1-am biskvitui:
1 kiausinis, 0,5 stiklines cukraus, 1/4 skarbonkes kondensuoto pieno, 0,5 stiklines grietines, 1 stikline miltu, 0,5 a.š. gesintos sodos.
SOKOLADINIS biskvitas
1-am biskvitui:
1 kiausinis, 0,5 stiklines cukraus, 1/4 skarbonkes kondensuoto pieno, 0,5 stiklines grietines, 2/3 stiklines miltu, 1,5 valg. saukst. kakavos milteliu, 0,5 a.š. gesintos sodos.
KARAMELINIS biskvitas
1-am biskvitui:
1 kiausinis, 0,5 stiklines cukraus, 1/4 skarbonkes virto kondensuoto pieno (g.b. Rududu), 0,5 stiklines grietines, 1 stikline miltu, 0,5 a.š. gesintos sodos.
Kiausini isplakti su cukrumi iki baltu putu, sudieti kondensuota piena ir grietine, gerai isplakti, ideti nugesinta soda ir persijotus miltus. Gerai sumaisyti. Kepti 180 C, apie 15 min.
Stai taip atrodo baltas biskvitas. Jo storis 1 cm. Keptas orkaites skardoje is 1-os normos t.y. 1 kiausinio.
Tiesa, pamirsau parasyti:
Tesla nera labai skysta, ja reikia islyginti su peiliu ar konditerine mentele, o jau idejus i orkaite ji pasiskirsto pati lygiai
QUOTE(Audita @ 2009 04 09, 08:36)
Labas rytas,
kreipiuosi į jus su klausimu. Dažnai skaitau jūsų skyrelį ir žinau, kad esate profesionalios konditerės.
Patarkit, ar į gaminamą tortą su mascarpone (padai pirkti) užtektų tik pertepimo viduj (mascarpone, varškė, grietinė, cukrus), ar reikia eiti į pardę, nes pagal receptą turi būti ir bananai viduj? Žiauriai tingiu, kai taip lija. Turiu dar konservuotų ananasų. Gal jų į vidų įdėt???????
Ačiū jums labai
kreipiuosi į jus su klausimu. Dažnai skaitau jūsų skyrelį ir žinau, kad esate profesionalios konditerės.
Patarkit, ar į gaminamą tortą su mascarpone (padai pirkti) užtektų tik pertepimo viduj (mascarpone, varškė, grietinė, cukrus), ar reikia eiti į pardę, nes pagal receptą turi būti ir bananai viduj? Žiauriai tingiu, kai taip lija. Turiu dar konservuotų ananasų. Gal jų į vidų įdėt???????
Ačiū jums labai
as niekada dar nekepaiu torto su maskarpone, taciau vakar skaitinejau tema. taigi, ka suzinojau- dalinuosi:
Kremas:
30 g zelatinos,
2 citrinos,
500 g mascarpone surio,
250 g vanilinio jogurto,
120 g cukraus,
400 ml grietineles
cia sio kremo uztenka pertepti 26 cm skersmens biskvita. tai, orientuokis, kiek tu ko desi. o i si krema galima ir konservuotus pesikus, braskes deti, bet jei neturi - tai nieko tokio, kita karta idesi as kai maximoj pirkdavau, tai ten budavo tik biskvito padas ir vienas surio sluoksnis be jokiu vasiu, tai man kaip skanu
QUOTE(akvadigi @ 2009 04 09, 08:41)
o i si krema galima ir konserbuotus pesikus, braskes deti, bet jei neturi - tai nieko tokio, kita karta idesi as kai maximoj pirkdavau, tai ten budavo tik biskvito padas ir vienas surio sluoksnis be jokiu vasiu, tai man kais skanu
Ačiukas tau, Išgelbėjai mane nuo ėjimo į pardę. O konservuoti ananasai irgi gal normal bus? Bent virš jais papuosčiau, kaip sakai?
Gal galit man patarti, ka galima iskepti is 3 tryniu? (aisku gogelmogel as nenoriu )