QUOTE(Fregata @ 2009 04 07, 08:52)
Daividija, turiu klausima del Rafaelo
Kaip atrodo tie kukuruzai nesaldus? (kiek ziurejau parduotuvese - jie visi saldus
)
Ko idet i recepta, kad ne taip saldu butu, ta prasme kuom as galeciau atskiest ta kondencuota piena?
Gal deti dar sviesto truputi ir paprasto pieno ipilt?
kaip jau atsake yra parasyta tik -kukuruzu traskuciai,as pirkau kazkokius SAULES.
I ta kondensuota piena nieko nepilk,nes jei desi nesaldzius kukuruzus,jie susigers ir to saldumo nebus per daug,man siandien jo kaip tik truksta,taip pat galima sumalti vafliu lakstus jei nera kukuruzu.Ir nepadaugink,nes nesusilipins.
QUOTE(Serenada @ 2009 04 07, 10:45)
merginos,turiu klausima del Napoleno tortuko kremo,pagal receptura i krema dedami zali kiausinio tryniai,as niekad nededu,kazkaip bijau zalio kiausinio trynio del salmoneliozes ir t.t. ir pan. juk jie nebuna paskui termiskai apdorojami,kremas neuzkaitinamas su kiausais,ka patartumet-ar labai jau didelis skirtumas ar su tryniais tas kremas ar be?
As nededu tryniu,pilu paprasciausios grietineles,irgi purumo priduoda.
QUOTE(Viliausmama @ 2009 04 07, 10:50)
Maximose yra celofaniniuose krepsiuose-ne dezutese- po 200g(gana dideli pokai,yra ir mazesnio isfasavimo,kairiam sone parasyta BUITIES ROJUS)pavadinimas-PUKAS.Ant vienos rusies raso-SALDUS kukuruzu traskuciai,o ant kitu tik KUKURUZU TRASKUCIAI.Jie yra nesaldus.