[quote=aguonele,2009 05 11, 19:28]
Riesutu-Varskes vyniotinis
na labai jau gundanciai atrodo sitas pyragiukas,is pradziu galvojau kd mielinis o pasirodo ...ne megstu viska kas su varskyte
JOLKA999,
O tu biskvitus laistei?
As darau panasu krema, tik siek tiek kitomis proporcijomis. Pas tave daug varskes, tai toks varskes kremas turejo but, as tai jogurto dedu daugiau, gaunasi jogurtinis kremas.
Tik nesupratau, kodel dvigubai daugiau zelatinos dejai ? Tokiam kremui ir 20 gr. kaip ir turetu but per daug. As i litra jogurtinio kremo dedu 20 gr. tai man pats tas.
O tu biskvitus laistei?
As darau panasu krema, tik siek tiek kitomis proporcijomis. Pas tave daug varskes, tai toks varskes kremas turejo but, as tai jogurto dedu daugiau, gaunasi jogurtinis kremas.
Tik nesupratau, kodel dvigubai daugiau zelatinos dejai ? Tokiam kremui ir 20 gr. kaip ir turetu but per daug. As i litra jogurtinio kremo dedu 20 gr. tai man pats tas.
[quote=aguonele,2009 05 11, 21:28]
Riesutu-Varskes vyniotinis
Labai sudomino tavo receptukas,tik iškilo klausimukas,ar galima naudoti kitokią varškę?{kokia ta kreminė varškė?]
Bandysiu kepti tokį skanėstą
Riesutu-Varskes vyniotinis
Labai sudomino tavo receptukas,tik iškilo klausimukas,ar galima naudoti kitokią varškę?{kokia ta kreminė varškė?]
Bandysiu kepti tokį skanėstą
QUOTE(Inočka @ 2009 05 11, 21:48)
JOLKA999,
O tu biskvitus laistei?
As darau panasu krema, tik siek tiek kitomis proporcijomis. Pas tave daug varskes, tai toks varskes kremas turejo but, as tai jogurto dedu daugiau, gaunasi jogurtinis kremas.
Tik nesupratau, kodel dvigubai daugiau zelatinos dejai ? Tokiam kremui ir 20 gr. kaip ir turetu but per daug. As i litra jogurtinio kremo dedu 20 gr. tai man pats tas.
O tu biskvitus laistei?
As darau panasu krema, tik siek tiek kitomis proporcijomis. Pas tave daug varskes, tai toks varskes kremas turejo but, as tai jogurto dedu daugiau, gaunasi jogurtinis kremas.
Tik nesupratau, kodel dvigubai daugiau zelatinos dejai ? Tokiam kremui ir 20 gr. kaip ir turetu but per daug. As i litra jogurtinio kremo dedu 20 gr. tai man pats tas.
biskvitu nelaisciau-nes jis nera sausas,sakyciau dregnas ir purus.siaip tikrai skanus tortukas megstantiem varske.zelatina dejau paprasta,[tokia ruda]apie 2 saukstus,tai buvo kaip tik,manau cia priklauso nuo zelatinos,stipresnes gal uztektu ir 20 gr.kita karta kai darysiu idesiu zele gabaliuku.
QUOTE(regna @ 2009 05 12, 01:00)
Labai sudomino tavo receptukas,tik iškilo klausimukas,ar galima naudoti kitokią varškę?{kokia ta kreminė varškė?]
Bandysiu kepti tokį skanėstą
Bandysiu kepti tokį skanėstą
ko gero galima , tikrai nezinau pas mus vokiska tai normali kremine varske...bet va kiek ir su lenkiska(ji tokia pat kaip lt) ko kepus taip pat viskas gerai gavesis, net kartais skaniau.Bandyk ir parasyk gavos
CITRININIS KEKSAS
Tikrai labai skanus keksas, bėja aš jį kepiau duonkepėja iš pusės normos, šiandien vėl kepsiu, bet jau iš pilnos normos, nes tikrai laaaabai skanus
Receptas:
4 kiaušinių,
200 g sviesto,
stiklinė cukraus, (aš dėčiau, gal biški daugiau, bet čia skonio reikalas)
vienos citrinos žievelės,
stiklinė kefyro,
4 stiklinės miltų,
2AŠ vanilinio cukraus,
20 g kepimo miltelių.
Tikrai labai skanus keksas, bėja aš jį kepiau duonkepėja iš pusės normos, šiandien vėl kepsiu, bet jau iš pilnos normos, nes tikrai laaaabai skanus
Receptas:
4 kiaušinių,
200 g sviesto,
stiklinė cukraus, (aš dėčiau, gal biški daugiau, bet čia skonio reikalas)
vienos citrinos žievelės,
stiklinė kefyro,
4 stiklinės miltų,
2AŠ vanilinio cukraus,
20 g kepimo miltelių.
QUOTE(*B.A* @ 2009 04 20, 18:46)
... Po to įmušti kiaušinius, suberti miltus, išmaišytus su kepimo milteliais. Visus komponentus išmaišyti mediniu šaukštu ir perdėti į riebalais išteptą, miltais pabarstytą kepimo skardą.
Ar teisingai suprantu, kad sian pyragui nereikia plaktuvo (dar neisigijau)
QUOTE(schatzi @ 2009 05 12, 12:17)
Ar teisingai suprantu, kad sian pyragui nereikia plaktuvo (dar neisigijau)
as turiu plaktuva,bet pvz kai mazius miega,ir nenoriu triuksmaut,viska sumakaluoju rankomis...rankiniu plaktuvu ir viskas puikiai gaunasi
sveikos.
va, mano trupininio tesla jau saldytuve, tai db galvoju ka daryt su ydaru. turiu saldytu su cukrumi juoduju serbentu, manau puikai tiks, tik va klausimas, gal man juos sumalt? ar dar koky biesa padararyt, net nzn.
o gal imti tiesiog ir deti kaip yra..
va, mano trupininio tesla jau saldytuve, tai db galvoju ka daryt su ydaru. turiu saldytu su cukrumi juoduju serbentu, manau puikai tiks, tik va klausimas, gal man juos sumalt? ar dar koky biesa padararyt, net nzn.
o gal imti tiesiog ir deti kaip yra..
QUOTE(eglys @ 2009 05 12, 15:04)
sveikos.
va, mano trupininio tesla jau saldytuve, tai db galvoju ka daryt su ydaru. turiu saldytu su cukrumi juoduju serbentu, manau puikai tiks, tik va klausimas, gal man juos sumalt? ar dar koky biesa padararyt, net nzn.
o gal imti tiesiog ir deti kaip yra..
va, mano trupininio tesla jau saldytuve, tai db galvoju ka daryt su ydaru. turiu saldytu su cukrumi juoduju serbentu, manau puikai tiks, tik va klausimas, gal man juos sumalt? ar dar koky biesa padararyt, net nzn.
o gal imti tiesiog ir deti kaip yra..
as tai nieko nedaryciau..deciau celas
as tai trintau,nes taip jie geriau tesloj pasiskirstys
Labas aš tortų kepime naujokė, pagrinde kepiau juodąjį mišką, tris kartus ir dabar galvoju, gal galima vietoje vyšnių dėti mėlynių, o grietinėlę plakti su kondensuotu pienu ir citrinos žievele bei trupučiu sulčių? Kažin, ar toks derinys tiktų...