Kokie zavus keksiukai,as daznai kepu su kiausiniu likeriu,man skanu
super skaniai atrodo aguoneles keksiukai
gal ir ne į temą, bet baisiai reikia atsakymo :}
Šiandien sumąsčiau pasidaryti varškės spurgyčių, o kadangi esu visiškai žalia maisto gamyboje iškart iškilo tūkstantis klausimų vienas iš jų - spurgytes reikia mesti į įkaitintą aliejų? ne į užvirųsį?
Šiandien sumąsčiau pasidaryti varškės spurgyčių, o kadangi esu visiškai žalia maisto gamyboje iškart iškilo tūkstantis klausimų vienas iš jų - spurgytes reikia mesti į įkaitintą aliejų? ne į užvirųsį?
sos ka daryti kepiau biskvita bananiniam tortui neiskilo ka blogiai padariau ?
QUOTE(Nieko_rimto @ 2009 05 03, 09:51)
gal ir ne į temą, bet baisiai reikia atsakymo :}
Šiandien sumąsčiau pasidaryti varškės spurgyčių, o kadangi esu visiškai žalia maisto gamyboje iškart iškilo tūkstantis klausimų vienas iš jų - spurgytes reikia mesti į įkaitintą aliejų? ne į užvirųsį?
Šiandien sumąsčiau pasidaryti varškės spurgyčių, o kadangi esu visiškai žalia maisto gamyboje iškart iškilo tūkstantis klausimų vienas iš jų - spurgytes reikia mesti į įkaitintą aliejų? ne į užvirųsį?
Taip, reikia dėti jau į gerai įkaitintą aliejų, kad spurgytes apsemtų. Tam geriausiai tiktų didesnis puodas
Papildyta:
QUOTE(St.Rasa @ 2009 05 03, 10:08)
sos ka daryti kepiau biskvita bananiniam tortui neiskilo ka blogiai padariau ?
Koksk tikslus torto pavadinimas?
įkeliu du receptukus. Vienas vitaminų, kitas kaloriju bomba, jau pačios atsirinksit kas yra kas
Turono (migdolų chalvos) putėsiai
Išplakti 400 g kondensuoto pieno be cukraus ar grietinėlės, 300 g minkšto turono (mogdolų chalvos) ir tris trynius.
Atsargiai įmaišyti tris išplaktus baltymus.
Atšaldyti.
Kivių kremas (šitą receptą gal ir įdėjau kada, bet nesuradau )
Sutrinti 5-6 kivius, 1,5 š cukraus ir pusės citrinos sultis.
300 g raudonų uogų su pusės citrinos sulčių ir 1,5 š cukraus pavirinti ir sutrinti.
Stiklinių kraštelius sudrėkinti raudonu sirupu ir paskui - į cukrų.
Į stiklinę pridėti grūsto ledo (iš viso jo reiks 500 g), ant jo - kivių tyrė, ant jos - raudona tyrė
Turono (migdolų chalvos) putėsiai
Išplakti 400 g kondensuoto pieno be cukraus ar grietinėlės, 300 g minkšto turono (mogdolų chalvos) ir tris trynius.
Atsargiai įmaišyti tris išplaktus baltymus.
Atšaldyti.
Kivių kremas (šitą receptą gal ir įdėjau kada, bet nesuradau )
Sutrinti 5-6 kivius, 1,5 š cukraus ir pusės citrinos sultis.
300 g raudonų uogų su pusės citrinos sulčių ir 1,5 š cukraus pavirinti ir sutrinti.
Stiklinių kraštelius sudrėkinti raudonu sirupu ir paskui - į cukrų.
Į stiklinę pridėti grūsto ledo (iš viso jo reiks 500 g), ant jo - kivių tyrė, ant jos - raudona tyrė
Kvepia liepos, tiesiog jau užuodžiu kaip labai skaniai migdolinis desertas kvepia O kur gauti migdolų chalvos?
QUOTE(jurvite @ 2009 05 03, 12:41)
Kvepia liepos, tiesiog jau užuodžiu kaip labai skaniai migdolinis desertas kvepia O kur gauti migdolų chalvos?
.... esu mačiusi didžiuosiuose prekybos centruose, vadinasi Turron, jų būna kietų, ty iš neskaldytų migdolų, ir minkštų, ty chalvos, kurios ir reikia šiam receptui. Tik turbūt brangoka, neatkreipiau dėmesio. Aišku, chalvos mėgėjos gali eksperimentuoti su bet kokia chalva. Man, kaip chalvos NEmėgejai patinka tik migdolų...
Turronas ne tik migdolu chalva. Tai tradicinis ispaniskas desertas, jo buna ivairiu rusiu, ne tik migdolinis, todel idemiau paziurekite kai pirksite , kad nusipirktumete tai, ko reikia .
vel reikia pagalbos is tu kurios dare torta snikers pagal DAVIDIJA,MAN TAIP ATRODO.as ji ka tik sutepiau,tik nesuprantu ar tas vidurinis kremas su kondenc pienu kiek nors sustings.nors jis atrodo ganetinai tirstas,bet vistiek nori begti per krastus.na dabar palikau tortinej ir idejau i saldytuva iki vakaro.vakare noreciau papuosti.
QUOTE(jav @ 2009 05 03, 19:29)
vel reikia pagalbos is tu kurios dare torta snikers pagal DAVIDIJA,MAN TAIP ATRODO.as ji ka tik sutepiau,tik nesuprantu ar tas vidurinis kremas su kondenc pienu kiek nors sustings.nors jis atrodo ganetinai tirstas,bet vistiek nori begti per krastus.na dabar palikau tortinej ir idejau i saldytuva iki vakaro.vakare noreciau papuosti.
Sustings, jeigu teisingai išplakei ir nesigavo "varškė" tai kremas turėjo gautis standus ir per kraštus nebėgantis
ne varske nesigavo,bet kai uzpyliau jis vistiek kazkaip slydo i krastus.na bet vistiek as manau bus valgomas.