Kepiau torta su varskiniu kremu pagal si recepta.
Su sokoladiniais papuosimais gavosi visiskas pravalas,tiesa pasakius,tokius dariau pirma karta,ir dar itariu reikia gero sokolado,ir ant sonu uztepti kremo,bet kadangi tortas buvo skirtas savam vartojimui,tai puikiai suejo ir taip.
Tortas ,kaip ir pati,autore minejo,panasus i dideli sokoladini suri.Nesaldus,labai puikus purus biskvitas,kuri nepavyko lygiai supjaustyti(man kartais nesiseka ir tiek).Tik kita karta deciau ne tarkuota sokolada,o rome mirkinbtas razinas,jos cia butu labai tike.
koks niamis o kas nutiko šokoladui, atrodo, kaip ten buvęs dėl ko klausiu: vieną kartą gavosi drugiai šokoladiniai gražūs ir viskas tvarkoj, antrą kartą sparnus nuleido, nors dariau viską taip pat ir šokoladas rasojo įkištas į šaldytuvą, o ant popieriaus kambario temperatūroje visai nestingo, nesuprantu, regis viską taip pat darau jau neviltis ima, pirmą kartą pavyksta, paskui figa
QUOTE(Olesta @ 2009 04 29, 22:17)
koks niamis o kas nutiko šokoladui, atrodo, kaip ten buvęs dėl ko klausiu: vieną kartą gavosi drugiai šokoladiniai gražūs ir viskas tvarkoj, antrą kartą sparnus nuleido, nors dariau viską taip pat ir šokoladas rasojo įkištas į šaldytuvą, o ant popieriaus kambario temperatūroje visai nestingo, nesuprantu, regis viską taip pat darau jau neviltis ima, pirmą kartą pavyksta, paskui figa
Labai didelę reikšmę turi šokoloado tirpinimas, ne daugiau 30C, tada tikrai garantuojau, jog sustings. Aš dedu į indą, uždengiu ir dedu į orkaitę, nustatau 30C temperatūrą ir ilgai ir nuobodžiai laukiu, kol ištirps
QUOTE(daividija @ 2009 04 29, 21:10)
Mmmmm, niam niam niam O tie šokoladiniai papuošimai visai gerai atrodo, jaukiai, natūraliai Dėl razinų pritariu tau net neragavusi, įsivaizduoju kokį puikų skonį jos suteiktų
sugalvojau mamytes dienos proga palepint saviske ir padaryt jai Juodaji miska... kepu jau biskvitus tik reik nubegt i parde sokolado ir grietineles,visai pamirsau vakar
Daividija - į šitą tortą ir aš spiginu akį reiks kada iškept pabandymui - sūrelius mėgstam labai skaniai atrodo
Rugiagele, koks gabaliukas snikersiuko papultų jis man dabar greit aš jam mniam padaryčiau
Rugiagele, koks gabaliukas snikersiuko papultų jis man dabar greit aš jam mniam padaryčiau
labai jau skaniai atrodo tavo torciukas DAIVIDIJA,niam niam,padeciau as ji suvalgyt mielu noru ,labai patiko receptukas reiks bandyt..
Aciu,mergaites,tikrai nesunkiai pagaminamas tortas ir skanus,vakar sutepiau,siandien liko mazas gabaliukas(24cm formos)
na,jie man sutrukinejo,per daug sustingo,kai norejau apdeti ta krasta,be to,ant torto sonu butinai reikia kremo,kitaip nera kur prilipt,tai va,tas vienas sonas kur grazus ir nufotografavau
QUOTE(Olesta @ 2009 04 29, 19:17)
koks niamis o kas nutiko šokoladui, atrodo, kaip ten buvęs dėl ko klausiu: vieną kartą gavosi drugiai šokoladiniai gražūs ir viskas tvarkoj, antrą kartą sparnus nuleido, nors dariau viską taip pat ir šokoladas rasojo įkištas į šaldytuvą, o ant popieriaus kambario temperatūroje visai nestingo, nesuprantu, regis viską taip pat darau jau neviltis ima, pirmą kartą pavyksta, paskui figa
na,jie man sutrukinejo,per daug sustingo,kai norejau apdeti ta krasta,be to,ant torto sonu butinai reikia kremo,kitaip nera kur prilipt,tai va,tas vienas sonas kur grazus ir nufotografavau
Gal kuri pamenat, kur Miseles, ar dar koks Jaunystes tortas, nu nerandu, nors nusaukit...
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 04 30, 12:44)
Gal kuri pamenat, kur Miseles, ar dar koks Jaunystes tortas, nu nerandu, nors nusaukit...
Sveika,
radau kazka tai RiMami zinute
ir cia Glacee pertepimo variantai My Webpage
QUOTE(Nova @ 2009 04 18, 14:11)
Mascarpones-grietineles tortas su vaisiais
Pagrindai gali buti pirktiniai
4oo gr. riebios grietineles
400 gr. mascarpones surio
cukraus pagal skoni
braskiu, vynuogiu ar kt. vaisiu
Atskirai isplakti mascarpone ir grietinele su cukrumi, paskui sujungti, ismaisyti , ipjaustyti braskiu. Sutepti biskvitus. Kol dar neipjausteme i krema braskiu - atideti siek tiek kremo virsaus aptepimui. Man isejo stai toks
Pagrindai gali buti pirktiniai
4oo gr. riebios grietineles
400 gr. mascarpones surio
cukraus pagal skoni
braskiu, vynuogiu ar kt. vaisiu
Atskirai isplakti mascarpone ir grietinele su cukrumi, paskui sujungti, ismaisyti , ipjaustyti braskiu. Sutepti biskvitus. Kol dar neipjausteme i krema braskiu - atideti siek tiek kremo virsaus aptepimui. Man isejo stai toks
Oi kaip smagu,kad kazkam patiko mano torciuko darymo ideja
Sveikos, kepėjėlės
Tiek receptų prisiskaičiau, kad net akys apraibo
Bet man reikėtų Jūsų pagalbos... turiu kokius 5-6 kg bananų
Sakykite gal kuri turite kokį bananų pyrago receptą o tai kas jų tiek šiaip suvalgys
Tikiuosi galėsite man patarti ir padėti
Tiek receptų prisiskaičiau, kad net akys apraibo
Bet man reikėtų Jūsų pagalbos... turiu kokius 5-6 kg bananų
Sakykite gal kuri turite kokį bananų pyrago receptą o tai kas jų tiek šiaip suvalgys
Tikiuosi galėsite man patarti ir padėti