QUOTE(žostautė @ 2009 04 27, 17:20)
Daividija... Kaip ten su tomis cukraus stiklinėmis? Kaip įsivaizduoju 1 cukraus ir 2 miltų, teisingai? O čia kokio dydžio formai tinka toks kiekis? O grietinė aišku 30 - 35 proc.?
Aš labai atsiprašau, kad tiek klausinėju, bet man skaniausi saldumynai yra kibinai, silkė, sausas raudonas vynas... Ale kai pamačiau šitą, nusprendžiau brangiausiajam gimtadienio proga iškept (nu jis tai ir š cukrum pabarstytą suvalgytų, bet vis tiek noris, kad išeitų kaip reikia) Niekad nesu torto kepusi, tik pyragus visokius, pyragaičius ir t.t. Bet šitas net man sukėlė seilėtekį...
Aš labai atsiprašau, kad tiek klausinėju, bet man skaniausi saldumynai yra kibinai, silkė, sausas raudonas vynas... Ale kai pamačiau šitą, nusprendžiau brangiausiajam gimtadienio proga iškept (nu jis tai ir š cukrum pabarstytą suvalgytų, bet vis tiek noris, kad išeitų kaip reikia) Niekad nesu torto kepusi, tik pyragus visokius, pyragaičius ir t.t. Bet šitas net man sukėlė seilėtekį...
As ne daividija, bet kai kepiau, tai galiu atsakyti...Miltu 2 stiklines, grietinele as dedu 36 %, man gaunasi kazkur 24 cm tortas, bet as dedu du sluoksnius riesutinio kremo.