QUOTE(daividija @ 2009 03 08, 20:16)
Nu va ir mano "
snikers"'as su karameliniu ganasu.
karameliniai biskvitai:
2 kiausiniai,
2 stiklinės cukraus
1 stikline cukraus,
puse skardines virto kondensuoto pieno,
1 stikline grietines,
1a.s. gesintos sodos.
Visus ingredientus sumaisome mikseriu.Pilame i forma isklota sviestiniu popieriumi puse teslos ir kepame 180C apie 15min.Taip iskepame du biskvitus.Atvesusius perpjauname per puse,gauname 4.
Daividija... Kaip ten su tomis cukraus stiklinėmis?
Kaip įsivaizduoju 1 cukraus ir 2 miltų, teisingai?
O čia kokio dydžio formai tinka toks kiekis? O grietinė aišku 30 - 35 proc.?
Aš labai atsiprašau, kad tiek klausinėju, bet man skaniausi saldumynai yra kibinai, silkė, sausas raudonas vynas... Ale kai pamačiau šitą, nusprendžiau brangiausiajam gimtadienio proga iškept (nu jis tai ir š cukrum pabarstytą suvalgytų, bet vis tiek noris, kad išeitų kaip reikia) Niekad nesu torto kepusi, tik pyragus visokius, pyragaičius ir t.t.
Bet šitas net man sukėlė seilėtekį...