Įkraunama...
Įkraunama...

----Saldūs receptai su nuotraukomis ----

QUOTE(Linckutis @ 2009 04 20, 18:51)
na man kieta tesla ir gavosi , buvo sunku isspauti su svirkstu, tik kaip del tos plikytos mases kokio tirstumo ji turi gautis , ir su kuo jus imaisote kiausinius? as tai su mirkseriu sunkiai bandau , ale taip ir pasidaro gumuleliai plikytos teslos... g.gif

As maisau mikseriu,o tu tesla atsaldei?jei sakai,kad sunkiai spaudesi,tai per kieta tesla,na ji gaunasi tokia kietoka,bet kai isspaudi rozeles,neissileidzia,jei sunkiai spaudziasi,gali drasiai imusti dar viena kiausini,jei mazai kiausiniu tai ji susoka i gumulelius,bet kai sumusi visus kiausinius ji pasidaro vientisa,anksciau as saukstu imaisydavau,irgi gaudavosi.Turi dar bandyti,cia mergaites tuos pyragelius uzsispyrusios dare,kol pavyko. mirksiukas.gif

QUOTE(drugelis. @ 2009 04 20, 19:08)
"Nuodėmingas pyragas mmmm....."


thumbup.gif Tikrai,kad nuodemingas,jau tavo nuotrauku grozis!!!
Morengiukai irgi labai apetitnai pateikti wub.gif wub.gif su zibutem wub.gif
Atsakyti
Aviečių putėsiai


Indelius iškloti plėvele. Mango vaisių supjaustyti riekelėmis, išdėti indelių dugną ir kraštus.
Iš 350 g aviečių, 50g cukraus, 4 lapelių želatinos aišku išbrinkintos ir ištirpintos ir 200 ml plakamos grietinėlės padaryti kremą. Pusę jo sudėti į indelius, prideti uogų, sudėti likusį kremą.
Bent 4 val šaldyti. Tiekiant perpjauti pusiau (gražu, jei matysis uogos pjūvis).
(nuotraukoje vietoj aviečių dėta jų uogienė)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 04 21, 07:14)

Vaiiva
TAvo keksomanija labaiužkrečiama, tavo keksiukai stulbinantys,ypač tie braškių ir šokolado, gal turi pragnybtą kaip atrodo ar nepatamsėja uogos vieta:)


Ačiū, smagu, kad kažką užkrėčiau hihihi.gif
Būtent šių pragnybtų nenufotografavau doh.gif Bet kad patamsėtų, na kiek pamenu ir atkreipiau dėmesį, tai nepatamsėja, žinoma pati uoga nebelieka tokia skaisčiai raudona kaip prieš kepimą smile.gif
Atsakyti
kvepia liepos,desertas prasosi suvalgomas wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 04 21, 18:47)
kvepia liepos,desertas prasosi suvalgomas wub.gif  biggrin.gif



tiesą sakant, jau prisiprašė cool.gif
Atsakyti
[quote=daividija,2009 04 21, 13:02]
As maisau mikseriu,o tu tesla atsaldei?jei sakai,kad sunkiai spaudesi,tai per kieta tesla,na ji gaunasi tokia kietoka,bet kai isspaudi rozeles,neissileidzia,jei sunkiai spaudziasi,gali drasiai imusti dar viena kiausini,jei mazai kiausiniu tai ji susoka i gumulelius,bet kai sumusi visus kiausinius ji pasidaro vientisa,anksciau as saukstu imaisydavau,irgi gaudavosi.Turi dar bandyti,cia mergaites tuos pyragelius uzsispyrusios dare,kol pavyko. mirksiukas.gif
Tai jau teks bandyti dar karta smile.gif dabar viska issiklausinejau , aciu 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kvepia liepos @ 2009 04 21, 19:36)



Labai skaniai atrodo ! blush2.gif
Atsakyti
Dėkui mergaitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiiva @ 2009 04 21, 19:58)
Ačiū, smagu, kad kažką užkrėčiau  hihihi.gif
Būtent šių pragnybtų nenufotografavau  doh.gif  Bet kad patamsėtų, na kiek pamenu ir atkreipiau dėmesį, tai nepatamsėja, žinoma pati uoga nebelieka tokia skaisčiai raudona kaip prieš kepimą smile.gif

KAip manai, ar galima dėti jogurtą braškinį ar vis tik geriau beskonio???
JAučiu kad šį vakarą gaminsiu tavo prabangiuoisu braškių+šokolado keksiukus:)
Atsakyti
Radau labai fainą receptuką, nors ne sezonas, bet gal kam kad prireiks. Tik vienas neaiškumas: kaip padaryti moliūgų tyrę?

Moliūgų pyragas.

user posted image
Pirmiausia reikia pasiruošti "padą" iš trapios tešlos, taigi sukrėsti kartu ir gerai išminkyti:
175 g miltų
100 g sviesto
2 šaukštus cukraus
1 kiaušinio trynį
3 šaukštus vandens.

Tešlą padėti šaldytuvan pusvalandžiui, kad atvėstų. Tada išminkyti ir iškloti neaukštą kepimo formą.Pagrindą subadyti šakute, kad neiškiltų. Tada imti vieną kiaušinį, skardinę saldaus kondensuoto pieno ir du puodelius moliūgo tyrės. Visus gerus dalykus sumaišiau.

Atskirame dubenėlyje sumaišyti pusę puoduko rudojo cukraus, pusę puoduko miltų, smulkintų pistacijų, 50 g kapoto sviesto ir pusę šaukštelio cinamono. Iš šitų gėrybių turi gautis trupiniai, todėl viską maišyti ir trupinti šakute.

Moliūgo masę supylti į nekeptą "padą", ant viršaus subėrti trupinius... ir pašauti į orkaitę, įkaitintą iki 190 laipsnių. Kepti 1 valandą. Patikrinau degtuku ar vidus jau iškepęs ir palikti pyragą atvėsti.
user posted image
Atsakyti
BALTOJO SOKOLADO PYRAGELIAI

200gbalto sokalado
150ml kondensuoto pieno
13domino(arba kitu sokoladiniu)sausainiu

sokolada sulauzyk,ir kartu su kondensuotu pienu supilk y puoda.Jy ystatyk y didesny puoda su karstu vandeniu islydyk ant ugnies.Sausainius sutrupink y dubeny.Islydyta sokolado ir kondensuoto pieno misiny supilk ant sausainiu,ir ismaisyk.Gauta mase sukresk y forma isklota kepimo popieriumi ir palik bent 1val.,kad sustingtu.
SUPJAUSTYK GABALIUKAIS IR SUKVIESK VISUS,KURIUOS MYLI...

reiks ir paciai kada nors pabandyt,nes dar nedariau.SKANAUS
Atsakyti
Tortas " MARKIZA " ....o čia jo receptas ir darbo eiga Receptas 4u.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 22 balandžio 2009 - 17:41