[quote=Linckutis,2009 04 19, 13:23]
[quote=daividija,2009 04 17, 20:09]
Plikyti sausainiai
sveikos , bandziau kepti pagal sita recepta plikytinius , ir nieko gero neisejo , kazkaip neiskilo smarkiai , nebuvo nei skyles viduri , tokie saldus sausainiukai mazi isejo:oh kepiau jau kokius 4 ar 5 sykius plikytinius pagal skirtingus receptus ir nei vieni nesigavo panasus i parduotuvinius. Paskutiniu metu kazkaip plakant nesigauna vientisa mase , gaunasi tokie plikyti gumuleliai tesloje. Kaip ja graziai isplakti, gal as per ''kietai'' uzplikau , nors miltu ir kiausiniu pagal receptus visada dedu? Ir dar , spaudziu juos per konditerini senoviska svirksta , tai tos bangeles kai sausainukas puciasi pranyksta...
[/quote]
pagal si recepta gaunasi tokie minksti sausainiukai,kaip dziugena ir minejo,kita diena jie is viso labai skanus patapo.O tu gal per daug kiausiniu idejai,mase turi buti kietoka,ne skysta kaip blynu,tirstumas priklauso nuo kiausiniu kiekio,kartais uztenka ir 5,ar 4 jeigu labai dideli.Ir dar reikia deti i labai gerai ikaitinta orkaite,kitaip sylant bangeles issileidzia.