Įkraunama...
Įkraunama...

----Saldūs receptai su nuotraukomis ----

Londonas, pačios skaniausios bandeles rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 04 13, 13:59)
Triufeliai
Receptas labai vykes,megstu namie gamintus saldainius,ypac is gero sokolado,mmmm apsivalgymas.
Pyliau viski,ir dariau is puses normos,man gavosi apie 20 triufeliu.


Daividija, komplimentai! 4u.gif
ar cia idaras tas pats, tik kaip Giedriaus paties rasyta, varijuota pabarstais?...


Papildyta:
QUOTE(Inočka @ 2009 04 10, 21:47)
Aciu, Srove

Bet jau su sitomis braskemis nerizikuosiu nieko daryt. Lauksim vasaros biggrin.gif


rugsta tos dabartines braskes kaip pasiutusios. per puse paros apgedo krastukai manuju. buvau susikrovusi ant gatavo,sutepto,isigerusio torto, bet per pusdieni nuo galutinio papuosimo mes jo nesuvalgeme, o jos eme ir pradejo gesti. ne braskes, o kazkoks kazkas, tik braskiu formos... schmoll.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatina: 15 balandžio 2009 - 13:28
RiMami, nu jau meskino grozis wub.gif

dar boba labai gardziai atrode wub.gif
Atsakyti
is interneto platybiu istrauktas pyragas

Aguonų biskvitas su sultonų kremu

Aguonos 500g
Kokoso drožlės 150g
Kiaušiniai 6vnt
Cukraus pudra 150g
Romo aromatas 1g
Kremas:
Vaniliniai pudingo milteliai 90g (2 pakeliai)
Pienas 700g
Cukrus 150g
Sviestas 250g
Konservuoti ananasai 250g
Želė 0,8l

Paruošimas:
Aguonas išmirkyti vandenyje 12 val., tada vandenį nupilti. Aguonas išmaišyti iki vientisos masės su drožlėmis, kiaušiniais, pudra ir romu. Masę dedame į sviestu pateptą formą, kepame orkaitėje 180°C 25-30min, atvėsiname.
Kremas: užverdame 600g pieno su cukrumi, į verdantį pieną pilame 100g pieno ištirpintus pudingo miltelius. Maišydami verdame 3-4min, gerai atvėsiname. Atvėsintą pudingo masę išmaišome maišytuvu ir dedame sviestą.
Ant atvėsintos aguonų tešlos dedame ½ kremo, pilame 150g želė, atvėsiname, dedame likusį kremą.
Ant viršaus dedame ananasus, pilame likusią želė – gerai atvėsiname.
user posted image

P.S. mano pastebejimai aguonu pagrinda kepti arba labai placioje formoje arba daryti is puses normos nes jis man siauroje gavosi labais toras ir labai trupejo nors ir kepiau ilgiau nei priklause bet vis tiek toks dregnas liko ir pjasutant puse liko formoje doh.gif bet skanus gaivus ir lengvai gaminamas pyragas ir palyginus nebrangus 4u.gif
Atsakyti


QUOTE(Renatina @ 2009 04 15, 11:28)
Daividija, komplimentai!  4u.gif
ar cia idaras tas pats, tik kaip Giedriaus paties rasyta, varijuota pabarstais?...

Idaras tas pats,ti apvolioti skirtingai,kadangi neturejau daug pekano riesutu,tai pirmiausia juose apvoliojau,o po to kur papuole lotuliukas.gif Bet tikrai labai skanus triufeliai,tokie tikri sokoladiniai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 04 15, 16:21)
Idaras tas pats,ti apvolioti skirtingai,kadangi neturejau daug pekano riesutu,tai pirmiausia juose apvoliojau,o po to kur papuole lotuliukas.gif Bet tikrai labai skanus triufeliai,tokie tikri sokoladiniai wub.gif


dekui uz ats. 4u.gif
as irgi ANT ju aki paguldzius, bandysiu mirksiukas.gif


Atsakyti
user posted image

ka tik iskeptas ir apsokoladuotas hihihi.gif
skanaus bigsmile.gif

radau recepta SM,bet dabar nezinau,kas autore blush2.gif
o receptas toks:

300 g miltų
200 g sviesto
2O0 g cukraus
4 kiaušiniai
razinų, džiovintų abrikosų, slyvų, kokoso drožlių
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
vanilinio cukraus
žiupsnelis druskos
dar dėjau šiek tiek citrinų kvapo (galima ir apelsino žievelę sutarkuot)

tik as dejau ne sviesta o margarina,ir dziov.slyvu vietoj tu visu dziov.vaisiu rolleyes.gif super skonis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *B.A*: 15 balandžio 2009 - 17:32
B.A. kaip gardziai atrodo , ir nesunkus visai, reiks kada pasikepti ir man ateiti, jau nusikopinau recepciuka thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(jurguliux @ 2009 04 15, 04:54)
Londonas, pačios skaniausios bandeles rolleyes.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
inetum,tavo pyraga tikrai kepsiu,atrodo labai skaniai thumbup.gif
Atsakyti
as noriu paklausti o kiek reikia mases pilti i indeli,nes ji gi iskils.aciukas

Papildyta:
as turiu omeni kepant keksiukus
Atsakyti
jav, as kiek keksu kepus visada pagal recepta panasiai mases gaunasi, kai supilu i forma nuo virsaus lieka apie 3cm ir kai kyla iskyla virs krastu, bet neislipa.
Atsakyti
QUOTE(*B.A* @ 2009 04 15, 17:27)
200 g sviesto

sviestas tirpintas? g.gif
Atsakyti