Londonas, pačios skaniausios bandeles
QUOTE(daividija @ 2009 04 13, 13:59)
Triufeliai
Receptas labai vykes,megstu namie gamintus saldainius,ypac is gero sokolado,mmmm apsivalgymas.
Pyliau viski,ir dariau is puses normos,man gavosi apie 20 triufeliu.
Receptas labai vykes,megstu namie gamintus saldainius,ypac is gero sokolado,mmmm apsivalgymas.
Pyliau viski,ir dariau is puses normos,man gavosi apie 20 triufeliu.
Daividija, komplimentai!
ar cia idaras tas pats, tik kaip Giedriaus paties rasyta, varijuota pabarstais?...
Papildyta:
QUOTE(Inočka @ 2009 04 10, 21:47)
Aciu, Srove
Bet jau su sitomis braskemis nerizikuosiu nieko daryt. Lauksim vasaros
Bet jau su sitomis braskemis nerizikuosiu nieko daryt. Lauksim vasaros
rugsta tos dabartines braskes kaip pasiutusios. per puse paros apgedo krastukai manuju. buvau susikrovusi ant gatavo,sutepto,isigerusio torto, bet per pusdieni nuo galutinio papuosimo mes jo nesuvalgeme, o jos eme ir pradejo gesti. ne braskes, o kazkoks kazkas, tik braskiu formos...
RiMami, nu jau meskino grozis
dar boba labai gardziai atrode
dar boba labai gardziai atrode
is interneto platybiu istrauktas pyragas
Aguonų biskvitas su sultonų kremu
Aguonos 500g
Kokoso drožlės 150g
Kiaušiniai 6vnt
Cukraus pudra 150g
Romo aromatas 1g
Kremas:
Vaniliniai pudingo milteliai 90g (2 pakeliai)
Pienas 700g
Cukrus 150g
Sviestas 250g
Konservuoti ananasai 250g
Želė 0,8l
Paruošimas:
Aguonas išmirkyti vandenyje 12 val., tada vandenį nupilti. Aguonas išmaišyti iki vientisos masės su drožlėmis, kiaušiniais, pudra ir romu. Masę dedame į sviestu pateptą formą, kepame orkaitėje 180°C 25-30min, atvėsiname.
Kremas: užverdame 600g pieno su cukrumi, į verdantį pieną pilame 100g pieno ištirpintus pudingo miltelius. Maišydami verdame 3-4min, gerai atvėsiname. Atvėsintą pudingo masę išmaišome maišytuvu ir dedame sviestą.
Ant atvėsintos aguonų tešlos dedame ½ kremo, pilame 150g želė, atvėsiname, dedame likusį kremą.
Ant viršaus dedame ananasus, pilame likusią želė gerai atvėsiname.
P.S. mano pastebejimai aguonu pagrinda kepti arba labai placioje formoje arba daryti is puses normos nes jis man siauroje gavosi labais toras ir labai trupejo nors ir kepiau ilgiau nei priklause bet vis tiek toks dregnas liko ir pjasutant puse liko formoje bet skanus gaivus ir lengvai gaminamas pyragas ir palyginus nebrangus
Aguonų biskvitas su sultonų kremu
Aguonos 500g
Kokoso drožlės 150g
Kiaušiniai 6vnt
Cukraus pudra 150g
Romo aromatas 1g
Kremas:
Vaniliniai pudingo milteliai 90g (2 pakeliai)
Pienas 700g
Cukrus 150g
Sviestas 250g
Konservuoti ananasai 250g
Želė 0,8l
Paruošimas:
Aguonas išmirkyti vandenyje 12 val., tada vandenį nupilti. Aguonas išmaišyti iki vientisos masės su drožlėmis, kiaušiniais, pudra ir romu. Masę dedame į sviestu pateptą formą, kepame orkaitėje 180°C 25-30min, atvėsiname.
Kremas: užverdame 600g pieno su cukrumi, į verdantį pieną pilame 100g pieno ištirpintus pudingo miltelius. Maišydami verdame 3-4min, gerai atvėsiname. Atvėsintą pudingo masę išmaišome maišytuvu ir dedame sviestą.
Ant atvėsintos aguonų tešlos dedame ½ kremo, pilame 150g želė, atvėsiname, dedame likusį kremą.
Ant viršaus dedame ananasus, pilame likusią želė gerai atvėsiname.
P.S. mano pastebejimai aguonu pagrinda kepti arba labai placioje formoje arba daryti is puses normos nes jis man siauroje gavosi labais toras ir labai trupejo nors ir kepiau ilgiau nei priklause bet vis tiek toks dregnas liko ir pjasutant puse liko formoje bet skanus gaivus ir lengvai gaminamas pyragas ir palyginus nebrangus
QUOTE(Renatina @ 2009 04 15, 11:28)
Daividija, komplimentai!
ar cia idaras tas pats, tik kaip Giedriaus paties rasyta, varijuota pabarstais?...
ar cia idaras tas pats, tik kaip Giedriaus paties rasyta, varijuota pabarstais?...
Idaras tas pats,ti apvolioti skirtingai,kadangi neturejau daug pekano riesutu,tai pirmiausia juose apvoliojau,o po to kur papuole Bet tikrai labai skanus triufeliai,tokie tikri sokoladiniai
QUOTE(daividija @ 2009 04 15, 16:21)
Idaras tas pats,ti apvolioti skirtingai,kadangi neturejau daug pekano riesutu,tai pirmiausia juose apvoliojau,o po to kur papuole Bet tikrai labai skanus triufeliai,tokie tikri sokoladiniai
dekui uz ats.
as irgi ANT ju aki paguldzius, bandysiu
ka tik iskeptas ir apsokoladuotas
skanaus
radau recepta SM,bet dabar nezinau,kas autore
o receptas toks:
300 g miltų
200 g sviesto
2O0 g cukraus
4 kiaušiniai
razinų, džiovintų abrikosų, slyvų, kokoso drožlių
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
vanilinio cukraus
žiupsnelis druskos
dar dėjau šiek tiek citrinų kvapo (galima ir apelsino žievelę sutarkuot)
tik as dejau ne sviesta o margarina,ir dziov.slyvu vietoj tu visu dziov.vaisiu super skonis
B.A. kaip gardziai atrodo , ir nesunkus visai, reiks kada pasikepti ir man ateiti, jau nusikopinau recepciuka
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(jurguliux @ 2009 04 15, 04:54)
Londonas, pačios skaniausios bandeles
inetum,tavo pyraga tikrai kepsiu,atrodo labai skaniai
as noriu paklausti o kiek reikia mases pilti i indeli,nes ji gi iskils.aciukas
Papildyta:
as turiu omeni kepant keksiukus
Papildyta:
as turiu omeni kepant keksiukus
jav, as kiek keksu kepus visada pagal recepta panasiai mases gaunasi, kai supilu i forma nuo virsaus lieka apie 3cm ir kai kyla iskyla virs krastu, bet neislipa.