mergaites, kazkokiame nesename zurnaliuke (rodos reklaminiame) maciau toki viliojanti dziovintu vaisiu pyraga . bet neberandu . gal kas turite
QUOTE(naca @ 2009 04 11, 10:55)
mergaites, kazkokiame nesename zurnaliuke (rodos reklaminiame) maciau toki viliojanti dziovintu vaisiu pyraga . bet neberandu . gal kas turite
Maximos reklaminiame žurnale skirtame Velykoms. Turbūt tas. Pabandyk paieškoti maximos tinklapyje tarp leidinių. Aš irgi prisipirkau džiovintų vaisių - kepsiu.
labai aciu -radau
QUOTE(Inočka @ 2009 04 10, 22:14)
Ne, nekartu. Lakstai tokie labai sokoladiniai skanus, minksti.
Va CIA buvau parodzius kaip atrodo lakstai. O siek tiek zemiau beveik pjuvis, t.y. sulygintas apipjautas sonas
Va CIA buvau parodzius kaip atrodo lakstai. O siek tiek zemiau beveik pjuvis, t.y. sulygintas apipjautas sonas
Turiu klausimą
kada reikia dėt sodą į Otelą
taviškiai padai taip pasipūtę , maniškiai kai atvėso visai neišsipūtę
sodą dėjau visai prieš galą
Issikepiau juodojo misko biskvitus.Kazkada lygtai macius buvau jog sokoladinis sluoksnis kietas buvo. gal galit pasakyti ar tame torto surinkime butina ka nors pakeisti??( na ta prasme piena grietinele pakeisti) aciu
QUOTE(aguonele @ 2009 04 11, 15:55)
Issikepiau juodojo misko biskvitus.Kazkada lygtai macius buvau jog sokoladinis sluoksnis kietas buvo. gal galit pasakyti ar tame torto surinkime butina ka nors pakeisti??( na ta prasme piena grietinele pakeisti) aciu
Taip tas šokolado sluoksnis kietokas būna kai sušala, gali truputį pieno ipilti papildomai, tada nebus taip kieta. Bet jeigu tortą palaikysi kokia valandą kambario temperatūroje prieš valgyma, tai tas sluoksnis bus kaip tik
vietoje pieno visada pilu grietinėlę, tas sluoksnis yra tiesiog liuks
QUOTE(Olesta @ 2009 04 11, 18:34)
vietoje pieno visada pilu grietinėlę, tas sluoksnis yra tiesiog liuks
na as dariau viska is puses normos ir sokoladiniam sluoksniui panaudojau ~100 g sokolado , 2 v.s.grietineles ir truputi pieno. bus matyt rytoj kas gavos Bet aciu jums visoms uz pagalba
Nu va mano tortas su papuošimu man sekas nelabai
QUOTE(Avocetė @ 2009 04 11, 18:43)
koks cia geris?
QUOTE(čikuraku @ 2009 04 11, 19:57)
koks cia geris?
Otelas
receptas praeitame puslapyje
QUOTE(Inočka @ 2009 04 09, 09:41)
Mergaites, turiu iskepti viena tortuka, todel nusprendziau isbandyti naujo biskvito recepta.
Ir ka galiu pasakyti......
vaizdas superinis, lygus lygutelis, minkstas, dregnas, nesmirda kiausiniais, kas man labai svarbu.
Tinka tiek tortams, tiek vyniotiniams. Pagal viena recepta galima pagaminti 3-ju skoniu biskvitus: balta, karamelini ir sokoladini. Dabar iskepiau balta, dar kepsiu sokoladini.
Stai jo receptas:
BALTAS biskvitas
1-am biskvitui:
1 kiausinis, 0,5 stiklines cukraus, 1/4 skarbonkes kondensuoto pieno, 0,5 stiklines grietines, 1 stikline miltu, 0,5 a.š. gesintos sodos.
Ir ka galiu pasakyti......
vaizdas superinis, lygus lygutelis, minkstas, dregnas, nesmirda kiausiniais, kas man labai svarbu.
Tinka tiek tortams, tiek vyniotiniams. Pagal viena recepta galima pagaminti 3-ju skoniu biskvitus: balta, karamelini ir sokoladini. Dabar iskepiau balta, dar kepsiu sokoladini.
Stai jo receptas:
BALTAS biskvitas
1-am biskvitui:
1 kiausinis, 0,5 stiklines cukraus, 1/4 skarbonkes kondensuoto pieno, 0,5 stiklines grietines, 1 stikline miltu, 0,5 a.š. gesintos sodos.
Sakyk, ar bandei is siu biskivitu sukti vyniotini?