Įkraunama...
Įkraunama...

----Saldūs receptai su nuotraukomis ----

QUOTE(Inočka @ 2009 04 10, 16:06)
Merginos, vel as cia su klausimu atejau
Jeigu siandien sutepsiu torta ir i vidu i krema desiu sviezias braskes, kazi ar iki sekmadienio tos braskes nesurugs kartu su visu kremu?  g.gif Baisiai pergyvenu kai tortas ne sau  doh.gif .


Nu tikrai nesurugs, o jei dar su grietinele, tai garantuoju, nes as pati darius esu su svieziom braskem, tai gal kokias 4, ar net 5 dienas buvo kaip sviezios jos 4u.gif
Tik neidek slapiu, geriau, kad butu sausos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Srove: 10 balandžio 2009 - 15:15
QUOTE(Srove @ 2009 04 10, 16:14)
Nu tikrai nesurugs, o jei dar su grietinele, tai garantuoju, nes as pati darius esu su svieziom braskem, tai gal kokias 4, ar net 5 dienas buvo kaip sviezios jos 4u.gif
Tik neidek slapiu, geriau, kad butu sausos.

Aciu, Srove oro_buckis.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
O man po paros su braskem prarugo,kita diena buvo skanu,o dar kita liko gabalelis ir jau buvo praruge g.gif gal braskes kaltos,nors nebuvo senos tikrai,visada perku sviezias... g.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 04 10, 17:41)
O man po paros su braskem prarugo,kita diena buvo skanu,o dar kita liko gabalelis ir jau buvo praruge g.gif gal braskes kaltos,nors nebuvo senos tikrai,visada perku sviezias... g.gif

Ujui blink.gif blink.gif
tai gal sestadieni diena tada tept, nes ten su varskes kremu. o gal is vis tu braskiu tada nedet. Nu cia visai susibalamutinau doh.gif

Vienas sluoksnis nuo trintu bananu patamses, kitas sluoksnis nuo braskiu prarugs, nu zodziu torta padarysiu, eina peklon , skanumelis vadinsis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 10 balandžio 2009 - 16:50
kaip visada kiek skanumynu ir kada jus emrginos spejate viska g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 04 10, 16:44)
skanumelis vadinsis  lotuliukas.gif


lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 04 10, 17:44)
Ujui  blink.gif  blink.gif
tai gal sestadieni diena tada tept,  nes ten su varskes kremu. o gal is vis tu braskiu tada nedet. Nu cia visai susibalamutinau  doh.gif

Vienas sluoksnis nuo trintu bananu patamses, kitas sluoksnis nuo braskiu prarugs, nu zodziu torta padarysiu, eina peklon , skanumelis vadinsis  lotuliukas.gif


Oij negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet as isivaziduoju kaip jis atrodys wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 04 10, 14:44)
Ujui  blink.gif  blink.gif
tai gal sestadieni diena tada tept,  nes ten su varskes kremu. o gal is vis tu braskiu tada nedet. Nu cia visai susibalamutinau  doh.gif

Vienas sluoksnis nuo trintu bananu patamses, kitas sluoksnis nuo braskiu prarugs, nu zodziu torta padarysiu, eina peklon , skanumelis vadinsis  lotuliukas.gif

na jei su varske,tai gal tu ji tikrai rytoj sutepk,tai tikrai neprarugs,o as viena syki bananus sutryniau su grietinele,tai taip graziai papilkejo,atrode kaip koks sh... doh.gif
Atsakyti
Atejai stai su kokiu reikalu.......

Aciu Daividijai, jos deka sianden nepradejau tepti torta su braskemis, pabijojau. Tai ka Jus sau isivaizduojat, kaip gerai, kad nepradejau. Ziuriu tos mano braskes, siendien pirktos ryte maximoje, SUPUVO i vakara blink.gif blink.gif . Ismeciau, kaip Jums patinka.

O bananu tai jau netrinsiu, jau supratau, kaip atrodys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2008 10 06, 10:42)
Zadejau alfai159 parasyti "Jodojo misko" recepta. Rasau:

Tortas "Juodas Miskas"

Tesla: (vienam biskvitui)
3 kiausiniai
150 gr. cukraus
100 gr. margarino
150 gr. miltu (g.b. ir maziau, viskas priklauso nuo kiausiniu dydzio, tesla t.b. kaip tirsti grietine)
3 arb. sauks. kakavos
1 arb. saukst. sodos

Tortui reikia 2-ju biskvitu

Kremas:
450 ml. grietineles 36%
200 gr. cukraus (geriau cukraus pudros, bet tada 250 gr.)

Idaras:
200 gr.  visniu, g.b. is kompoto, uzsaldytu ir pan.

Lakstu sulaistymui:
Visniu degtine, likeris, sirupas ir pan.

Tarpinis sluoksnis:
200 gr. juodo sokolado
3 valg. sauks. pieno

Paruosimas:
1. Kiausinius suplakti su cukrum. Istirpinti magrarina, leisti jam siek tiek atvesti ir maisant pilti i kiausiniu mase, ideti kakavos, miltu ir gesinta soda. Kepti 180 laipsniu orkaiteje apie 20-30 min. Patikrinti su pagaliuku. Taip kepti du biskvitus

2.Isplakti su cukrum grietinele

3. Istirpinti sokolada su pienu ir leisti siek tiek atvesti

4. Kiekviena biskvita su siulu padalinti i du biskvitus. Bus keturi sluoksniai. Kiekviena sulaistyti sirupu ar degtine.

5. I pirma biskvita deti puse kiekio vysniu, tolygiai paskirstyti puse plaktos grietineles, toliau deti antra biskvita, ant jo pilti sokoladine mase, deti trecia biskvita, ant jo likusias vysnias ir grietinele, dedam paskutini biskvita. Kad tortas butu lygus, siek tiek paspausti rankomis.

Papuosimas kaip kam patinka. Galima uzpilti sokoladu, galima plakta grietinele ir pabarstyti sokoladu, zodziu Jusu fantazija.

Paruosta torta laikyti saldytuve.
Skanaus  4u.gif

Alfa159, ar toks receptas?

Bandysiu ir aš šitą gražuolį g.gif
o šokolado viršutiniam sluoksniui kie čia reiktų g.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 04 10, 16:41)
O man po paros su braskem prarugo,kita diena buvo skanu,o dar kita liko gabalelis ir jau buvo praruge g.gif gal braskes kaltos,nors nebuvo senos tikrai,visada perku sviezias... g.gif


dar norejau rasyti, kad dabartines braskes labai greit genda.... kai pas mus buna sezonas, tai jos matyt tikrai sviezios ir ilgai laikosi, o dabartines, tai mygom puna ir pelija sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 04 10, 21:01)
Aciu Daividijai, jos deka sianden nepradejau tepti torta su braskemis, pabijojau. Tai ka Jus sau isivaizduojat, kaip gerai, kad nepradejau. Ziuriu tos mano braskes, siendien pirktos ryte maximoje, SUPUVO i vakara  blink.gif  blink.gif .


Jeigu braskes bus normalios, ne patizusios, jos tikrai torte grietineleje standzioje gerai laikosi, su varske nezinau, gal dar ir nuo braskiu paciu priklauso, kur augintos kuo laistytos, bet i pertepima reiktu gal siek tiek zelatinos ideti, manau tada reikalas tikrai garantuotas.

Atsakyti