Aciu Jums uz grazia velykine temute
Mmergyte, o tas pyragas su vysniomi, ar nepermazai gaunasi teslos. Nes ir dugnui ir virsui reikia O gal forma maza Labai jis mane sudomino
Mmergyte, o tas pyragas su vysniomi, ar nepermazai gaunasi teslos. Nes ir dugnui ir virsui reikia O gal forma maza Labai jis mane sudomino
QUOTE(laurindre @ 2009 04 02, 16:54)
Aciu Jums uz grazia velykine temute
Mmergyte, o tas pyragas su vysniomi, ar nepermazai gaunasi teslos. Nes ir dugnui ir virsui reikia O gal forma maza Labai jis mane sudomino
Mmergyte, o tas pyragas su vysniomi, ar nepermazai gaunasi teslos. Nes ir dugnui ir virsui reikia O gal forma maza Labai jis mane sudomino
zinok teslos taip tiksliai tiksliai uztenka man berods 21-22 cm formai
QUOTE(mmergyte @ 2009 04 02, 16:55)
zinok teslos taip tiksliai tiksliai uztenka man berods 21-22 cm formai
Tada reikes man padidinti, pas mane forma 26
QUOTE(laurindre @ 2009 04 02, 17:05)
Tada reikes man padidinti, pas mane forma 26
geriau lieka nei pritruksta
QUOTE(Kashaya @ 2009 04 02, 14:52)
Dėkoju
Bet pas mane nerodo, nors tu ką Visas receptas baigiaisi ties kiaušinių su cukrum nuotrauka Gal exploreris kvailioja.
Bet pas mane nerodo, nors tu ką Visas receptas baigiaisi ties kiaušinių su cukrum nuotrauka Gal exploreris kvailioja.
As naudoju Mozilla Firefox, Exploteri nemazai klaideliu pasitaiko, del to jo atsisakem
Ateinu su šiandieniniais savo keksiukais
Bananiniai Snickers keksiukai
Pusės puodelio cukraus
2 kiaušinių
100 g ištirpinto margarino
2 prinokusių bananų
2 puodelių miltų
2 arb.š. kepimo miltelių
2 Snickers šokoladukų
Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių. Suplakti kambario temperatūros kiaušinius su cukrumi iki vientisų šviesių putų. Sudėti ištirpintą ir atvėsintą margariną, susmulkintus šokoladukus ir sumaišyti su iki vientisos masės sutrintais bananais. Persijoti su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir įmaišyti į tešlą. Kepti 20 min.
Tikrai nepaprasto skonio keksiukai
Bananiniai Snickers keksiukai
Pusės puodelio cukraus
2 kiaušinių
100 g ištirpinto margarino
2 prinokusių bananų
2 puodelių miltų
2 arb.š. kepimo miltelių
2 Snickers šokoladukų
Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių. Suplakti kambario temperatūros kiaušinius su cukrumi iki vientisų šviesių putų. Sudėti ištirpintą ir atvėsintą margariną, susmulkintus šokoladukus ir sumaišyti su iki vientisos masės sutrintais bananais. Persijoti su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir įmaišyti į tešlą. Kepti 20 min.
Tikrai nepaprasto skonio keksiukai
Jetau, kada as viska isbandysiu iskept nu atrodo nerealiai skaniai...
superiniai keksiukai ir nuotraukos
Labai sokoladinis keksinis tortas
Reikės:
2 puodelių karšto (verdančio) vandens
1 puodelio grynos kakavos miltelių
2 3/4 puodelių miltų (405D, karališkus naudoju)
2 a.š. sodos
1/2 a.š. druskos
~225g suminkštinto sviesto
2.5 - 3 puodelių cukraus pudros (galima ir daugiau, bet ir taip saldu)
4 kiaušinių
1-2 a.š. vanilės ekstrakto
~250ml sokoladinio ganaso (dar silto, skysto)
Litro / dviejų dydžio inde išmaišau kakavą su karštu vandeniu, kad neliktų gumulelių ir palieku atvėsti. Geriausia po truputį pilti vandenį ir intensyviai maišyti, kuo masė tirštesnė tuo lengviau išsimaišo sausi produktai. Sodą ir druską sumaišau su miltais. Atkreipkite dėmesį, kad soda nebūtų sušokusi į gumulėlius pieš sumaišant su miltais, kitaip ji tokia ir liks kekse.
Kiek suplaku vienus kiaušinius. Supjaustau į mažesnius gabalėlius sviestą ir išsuku su cukraus pudra dideliame inde. Anksčiau tai darydavau su smulkintuvu, bet gerai ir su mediniu šaukštu, kai elektros prietaisai perdega :-S Tuomet dalimis įmaišau kiaušinių plakinį. Tik kai pilnai įšsuku vieną dalį, pilu dar.
Taip pat įmaišau vanilės ekstrakto ir dar gerokai išsuku masę. Jos tarsi padaugeja ir tampa puri.
Tuomet pilu dalimis kakavą ir miltus, vieną po kito, kol įmaišau viską.
Kakava, miltus, kakava, miltus ir t.t.
Masė gaunasi gal kiek ir skystoka, bet ji ir turi būti tokia.
Tortui reikia kepti du atskirus biskvitus, nes kepinys gaunamas labai minkštas, šlapias ir trapus, nelabai pavyktų perpjauti biskvitą.
Tad padalindama masę į dvi apyligias dalis supilu į 24-25 cm skersmens keptuvę ir pašaunu į įkaitintą orkaitę - 170C lygiai 30 minučių. Iš keptuvės geriausia išimti atvėsusį keksą ir labai atsargiai.
Jei naudojate paprastą keptuvę, ne silikoninę, reiktų ištepti riebalais.
Biskvitus sutepiau labai nedideliu kiekiu šokoladinio ganašo, taip pat juo ir apliejau, papuošiau vyšnaitėmis, kurios galėtų būti išmirkytos rome.
Šaltinis: http://allrecipes.co...e-I/Detail.aspx
1 puodelis - 240ml
1 a.š. - 5ml
Reikės:
2 puodelių karšto (verdančio) vandens
1 puodelio grynos kakavos miltelių
2 3/4 puodelių miltų (405D, karališkus naudoju)
2 a.š. sodos
1/2 a.š. druskos
~225g suminkštinto sviesto
2.5 - 3 puodelių cukraus pudros (galima ir daugiau, bet ir taip saldu)
4 kiaušinių
1-2 a.š. vanilės ekstrakto
~250ml sokoladinio ganaso (dar silto, skysto)
Litro / dviejų dydžio inde išmaišau kakavą su karštu vandeniu, kad neliktų gumulelių ir palieku atvėsti. Geriausia po truputį pilti vandenį ir intensyviai maišyti, kuo masė tirštesnė tuo lengviau išsimaišo sausi produktai. Sodą ir druską sumaišau su miltais. Atkreipkite dėmesį, kad soda nebūtų sušokusi į gumulėlius pieš sumaišant su miltais, kitaip ji tokia ir liks kekse.
Kiek suplaku vienus kiaušinius. Supjaustau į mažesnius gabalėlius sviestą ir išsuku su cukraus pudra dideliame inde. Anksčiau tai darydavau su smulkintuvu, bet gerai ir su mediniu šaukštu, kai elektros prietaisai perdega :-S Tuomet dalimis įmaišau kiaušinių plakinį. Tik kai pilnai įšsuku vieną dalį, pilu dar.
Taip pat įmaišau vanilės ekstrakto ir dar gerokai išsuku masę. Jos tarsi padaugeja ir tampa puri.
Tuomet pilu dalimis kakavą ir miltus, vieną po kito, kol įmaišau viską.
Kakava, miltus, kakava, miltus ir t.t.
Masė gaunasi gal kiek ir skystoka, bet ji ir turi būti tokia.
Tortui reikia kepti du atskirus biskvitus, nes kepinys gaunamas labai minkštas, šlapias ir trapus, nelabai pavyktų perpjauti biskvitą.
Tad padalindama masę į dvi apyligias dalis supilu į 24-25 cm skersmens keptuvę ir pašaunu į įkaitintą orkaitę - 170C lygiai 30 minučių. Iš keptuvės geriausia išimti atvėsusį keksą ir labai atsargiai.
Jei naudojate paprastą keptuvę, ne silikoninę, reiktų ištepti riebalais.
Biskvitus sutepiau labai nedideliu kiekiu šokoladinio ganašo, taip pat juo ir apliejau, papuošiau vyšnaitėmis, kurios galėtų būti išmirkytos rome.
Šaltinis: http://allrecipes.co...e-I/Detail.aspx
1 puodelis - 240ml
1 a.š. - 5ml
vau koks sokoladinis
[quote=*tiute*,2009 04 02, 21:59]
Labai sokoladinis keksinis tortas
Tad padalindama masę į dvi apyligias dalis supilu į 24-25 cm skersmens keptuvę ir pašaunu į įkaitintą orkaitę - 170C lygiai 30 minučių. Iš keptuvės geriausia išimti atvėsusį keksą ir labai atsargiai.
Labai jau skaniai atrodo... niam
Noriu paklaust...
Padalinta i dvi dalis tesla... kol viena dalis kepa ka daryt su kita dalim? Ji nepersistoves?, t.y. neperbrinks? Antra dalis iskepa normaliai? Na kvailoki gal klausimai... bet kur ta pusvalandi laikyti likusia tesla? saldytuve ar ne?
O be to kol praauš.. tai jau ir visa valanda gaunasi nuo vieno sluoksnio kepimo iki kito... kaip jus darot?
Aciu
Labai sokoladinis keksinis tortas
Tad padalindama masę į dvi apyligias dalis supilu į 24-25 cm skersmens keptuvę ir pašaunu į įkaitintą orkaitę - 170C lygiai 30 minučių. Iš keptuvės geriausia išimti atvėsusį keksą ir labai atsargiai.
Labai jau skaniai atrodo... niam
Noriu paklaust...
Padalinta i dvi dalis tesla... kol viena dalis kepa ka daryt su kita dalim? Ji nepersistoves?, t.y. neperbrinks? Antra dalis iskepa normaliai? Na kvailoki gal klausimai... bet kur ta pusvalandi laikyti likusia tesla? saldytuve ar ne?
O be to kol praauš.. tai jau ir visa valanda gaunasi nuo vieno sluoksnio kepimo iki kito... kaip jus darot?
Aciu