Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės!

QUOTE(0kristut0 @ 2009 04 25, 00:37)
tai persuk plaukus dar syki, as niekada nepalieku uodegos kabeti, visada perrisu du sykius plaukus.  biggrin.gif

o tai tada du kuodai gaunasi ar kaip?nu niekaip neissivaizduoju kaip ten jus du kartus kur ka perrisat doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 04 24, 22:37)
o tavo mama irgi garbane ? is mamos paveldejei.?

Mano ir tetis garbanotas, tiksliau labiau banguotas, MB irgi hihihi.gif Tik trumpai kerpasi, tai ir nesimato biggrin.gif Zodziu visa seima, tik sese tiesina doh.gif Net suo garbanotas (pudeliukas) lotuliukas.gif

QUOTE(wenita @ 2009 04 25, 07:56)
o tai tada du kuodai gaunasi ar kaip?nu niekaip neissivaizduoju kaip ten jus du kartus kur ka perrisat doh.gif  blush2.gif

Nemoku paaiskint unsure.gif doh.gif 4u.gif ta viena kuoda surisu gumyte taip, kad nekabetu uodega, visaip priraizgau rolleyes.gif Vakar nusipirkau kinietiskas lazdeles kuodui (MB pagalvojo kad valgymui, tai labai apsidziauge, sako kokios grazios bigsmile.gif lotuliukas.gif ) is ilgu plauku isvis super turetu atrodyt, youtube pasiziurejau kaip sukt. tik mano iskarpyti, tai dar reikes spilkom sutvirtint. nieko sudetingo irnesakyk.gif
Atsakyti
laba visoms,

apie ką diskusijos?

apie garbanų kilmę?
aš paveldėjau iš tėčio
bet žiūriu mano dukros galiukai irgi ima garbanotis, nors vyro nelabai yra bangavimosi g.gif
Papildyta:
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 24, 23:14)
Siandien mama nuvedziau pas savo kirpeja biggrin.gif  jaudinausi labiau uz ja unsure.gif  ji norejo tik pasitrumpinti bet jis sugalvojo kad laikas atsizviezinti biggrin.gif  tai mama daugiau ir nesikiso, leido kirpejui eksperimentuoti. As net ziuret negalejau is baimes, mama visa gyvenima tokia pacia sukuosena nesiodavo. Bet taip graziai apkirpo bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  kaip Whitney Houston sitoj foto, tik labiau kare padare rolleyes.gif 

Visa seima negali atsigrozeti  biggrin.gif wub.gif

P.S. Jau tuoj baigsim tema supliurpt ax.gif  bigsmile.gif

tai super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 04 25, 12:25)
aš paveldėjau iš tėčio
bet žiūriu mano dukros galiukai irgi ima garbanotis, nors vyro nelabai yra bangavimosi g.gif

wub.gif isivaizduoju kokia grazi mazyle garbanotais plaukuciais flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 25, 14:34)
wub.gif isivaizduoju kokia grazi mazyle garbanotais plaukuciais flirt.gif

įdedu foto trumpam
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monrutė: 25 balandžio 2009 - 13:56
QUOTE(Monrutė @ 2009 04 25, 12:47)
įdedu foto trumpam

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2009 04 25, 08:56)
o tai tada du kuodai gaunasi ar kaip?nu niekaip neissivaizduoju kaip ten jus du kartus kur ka perrisat doh.gif  blush2.gif

nea , vienas smile.gif niu arba tiesiog paimk plaukus ir suk juos i viena puse suk suk kol kuoukas gausis , jie patys susisuks smile.gif niu lb paprasta.

QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 25, 12:33)
Mano ir tetis garbanotas, tiksliau labiau banguotas, MB irgi hihihi.gif Tik trumpai kerpasi, tai ir nesimato biggrin.gif Zodziu visa seima, tik sese tiesina doh.gif Net suo garbanotas (pudeliukas) lotuliukas.gif
Nemoku paaiskint unsure.gif  doh.gif  4u.gif ta viena kuoda surisu gumyte taip, kad nekabetu uodega, visaip priraizgau rolleyes.gif Vakar nusipirkau kinietiskas lazdeles kuodui (MB pagalvojo kad valgymui, tai labai apsidziauge, sako kokios grazios bigsmile.gif  lotuliukas.gif ) is ilgu plauku isvis super turetu atrodyt, youtube pasiziurejau kaip sukt. tik mano iskarpyti, tai dar reikes spilkom sutvirtint. nieko sudetingo irnesakyk.gif

o tiu suniuka kur augini uk.? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 04 25, 13:10)
o tiu suniuka kur augini uk.? bigsmile.gif

Atsivezem is Lietuvos, nes jai jau 12 metu, negalejom palikti schmoll.gif bet dar kaip judri kaip vaikas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 25, 14:16)
Atsivezem is Lietuvos, nes jai jau 12 metu, negalejom palikti schmoll.gif bet dar kaip judri kaip vaikas bigsmile.gif

a tai savo nuomojates /nama /flata ania.? jauciu jei nuomotis tik kambari vargiai kas priima su suniu. g.gif
Atsakyti
user posted image

neprisimenu ar cia rodziau, niu man cia lb lb grazi sukuosena wub.gif wub.gif wub.gif

galvoju tokia pabandyti igyvendinti aijsq extension'o pagalba . smile.gif
jau dbr pagaliau galiu pirkti "gaurus " nes patenkinta esu plauku spalva , tik dbr pasitaupyti reik.turejau pinigu , neturejau spalvos , turiu spalva ner babkiu, ech biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti