Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės!

QUOTE(0kristut0 @ 2009 04 23, 22:03)
blonduotos. na seip man atrodo, kad jos blunka , bet gal neblunka , nes nlb turetu blukti, jei jau nubalinta . gal likusieji nzn nuo plovimu svieseja ir nyksta tas skirtumas pamazu.  g.gif
Papildyta:
o kaip tu pala , rudai uzsidazius likusius ? neblunka tau spalva  ta ruda?

tai turbut ir pas mane ta pati blonduota spalva unsure.gif
as likusiu specialiai nebedaziau, kokia spalva liko, tai ir stovi.. kai sruogelem daziau saknu neliete tai db galvoju nebedazyt visu plauku, tik sruogeles pasviesint... tik butinai pas kita kirpeja doh.gif ir kodel man su jom taip nesiseka....
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 04 23, 21:13)
tai turbut ir pas mane ta pati blonduota spalva  unsure.gif
as likusiu specialiai nebedaziau, kokia spalva liko, tai ir stovi.. kai sruogelem daziau saknu neliete tai db galvoju nebedazyt visu plauku, tik sruogeles pasviesint... tik butinai pas kita kirpeja  doh.gif  ir kodel man su jom taip nesiseka....

tai ir as likusiu nedaziau, ir man saknis paliko mano naturalias smile.gif bet ta senoji spalva nuo vasario menesio dar vis blunka man atrodo. as ir vis tik sruogeles isidesiu ir atsiauginesiu naturalia spalva.

aisq , jei gali nedazyk tu kitu ( gal sruogos uzsidazys ant tu keliu ziliaku ).tavo grazi man spalvyte naturali, mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 04 23, 19:45)
super plaukuciai  thumbup.gif
as pati irgi turbut nesiryzciau tokiai sukuosenai... man atrodo, kad su tokio ilgio plaukais yra labai sunku susitvarkyt  unsure.gif

Man jau nusibodo ilgi bet tikrai dabar nekirpsiu, butu labai drastiska, bet sakiau kai busiu nestuke.gif is mano plauku irgi tokia gautusi kaip zuosytes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 04 23, 19:08)
man atrodo kad kazkaip nyksta mano sruogeles , jo blanksta . nors jei nubalintas plaukas kaip jis gali nublukti.. bet kazkaip ziuriu i visuma ir nlb jau matosi tu sruogeliu.  unsure.gif  kaip taip gali buti.  g.gif nesuprantu.

manau kad akys tiesiog pripranta. Ir dar kai paauga truputį sruoguoti plaukai nuo šaknų tikrai labiau įsilieja į bendrą vaizdą. Man kai padažydavo šviežiai sruogas tai laukdavau, kol truputį paaugs, kad įsilietų į bendrą vaizdą, nes iš pradžių matydavosi tos sruogytės, ypatingai prie šaknų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusiuke: 24 balandžio 2009 - 07:19
QUOTE(gutte86 @ 2009 04 23, 22:45)
super plaukuciai  thumbup.gif
as pati irgi turbut nesiryzciau tokiai sukuosenai... man atrodo, kad su tokio ilgio plaukais yra labai sunku susitvarkyt  unsure.gif

su tokiais plaukais labai lengva tvarkytis, jie nei veliasi,nei trukdo smile.gif gal as kaip ilgu plauku neturejus, tai man atrodo kad kaip tik su ilgais daugiau korones smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuosytia @ 2009 04 24, 11:36)
su tokiais plaukais labai lengva tvarkytis, jie nei veliasi,nei trukdo smile.gif  gal as kaip ilgu plauku neturejus, tai man atrodo kad kaip tik su ilgais daugiau korones smile.gif

labai graži tavo šukuosena, bet aš tokios negalėčiau nešioti. esu aukšta, kaklas ilgas, tai atrodyčiau, kaip grybas-lepšė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 04 24, 10:51)
labai graži tavo šukuosena, bet aš tokios negalėčiau nešioti. esu aukšta, kaklas ilgas, tai atrodyčiau, kaip grybas-lepšė :lotuliukas:

tas tiesa ne visiem tinka .smile.gif
Atsakyti
Vakar nusipirkau purskala plaukams Mark Hill su SPF apsauga
user posted image

Nors SPF tik 6, bet vis pasipurskinesiu, vis geriau nei nieko. Nes vasara visada mano plaukuciams isbandymu metas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 24, 13:07)
user posted image

Nors SPF tik 6, bet vis pasipurskinesiu, vis geriau nei nieko. Nes vasara visada mano plaukuciams isbandymu metas unsure.gif

reikės ir man ką nors užsipirkti. gal yra kažką bandžiusių?
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 24, 12:07)
user posted image

o kas nutinka tavo plaukams per vasara .?
as tai vasara kaitinu juos be jokiu skareliu pliaze , bet nepastebejau, kad kazkas blogiau butu, taip pat kaip kitu metu laiku jie buna .
niu bet sia reijkes vasara stebeti juos bigsmile.gif

garbanes jums ne perkarsta jau su savo garbanelem?man jau kazkaip ziuriu , kad palaidais karstoka , nepraeina oras pro juos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 04 24, 14:08)
garbanes jums ne perkarsta jau su savo garbanelem?man jau kazkaip ziuriu , kad palaidais karstoka , nepraeina oras pro juos  lotuliukas.gif

vasarą karštoka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 04 24, 12:08)
o kas nutinka tavo plaukams per vasara .?
as tai vasara kaitinu juos be jokiu skareliu pliaze , bet nepastebejau, kad kazkas blogiau butu, taip pat kaip kitu metu laiku jie buna .
niu bet sia reijkes  vasara stebeti juos  bigsmile.gif

garbanes jums ne perkarsta jau su savo garbanelem?man jau kazkaip ziuriu , kad palaidais karstoka , nepraeina oras pro juos  lotuliukas.gif

Issauseja nuo saules, juros vanduo cia labai surus, baseinu chloras. Tai vaikstau pasisiausus doh.gif Vasara daugiau vaikstau sukeltais plaukais nes kai uzeina karsciai, siaubas kaip kaista kaklas po plaukais doh.gif
Atsakyti