Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės!

QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 02, 21:38)
Tiu man is tikruju labai panasi i savo nicka ir avatara (Merlina) ax.gif  4u.gif

user posted image mano nikas - viena iš mano jaunystės pravardžių.....net antrininkių konkurse dalyvavau....paskui penkis metus klausiausi, kaip mane visi matė per teliką doh.gif o kaip tik baiginėjau studijas, visokie valstybiniai ir t.t. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 04 02, 20:48)
user posted image mano nikas - viena iš mano jaunystės pravardžių.....net antrininkių konkurse dalyvavau....paskui penkis metus klausiausi, kaip mane visi matė per teliką doh.gif o kaip tik baiginėjau studijas, visokie valstybiniai ir t.t. doh.gif

oho.. niu ir chardonay pastabi, as net neatkreipiau demesio. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 04 02, 19:58)
oho.. niu ir chardonay pastabi, as net neatkreipiau demesio.  bigsmile.gif

As iskart pastebejau tik vis nedrisau pasakyt ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 02, 21:59)
As iskart pastebejau tik vis nedrisau pasakyt ax.gif  blush2.gif

o ko jau taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 02, 20:01)
Aussie Lietuvoj man atrodo jau neprekiauja unsure.gif
O man labai grazu kai kakta auksta ir plaukai dar atgal atmesti (kad ir kaip toj foto 1 psl) pas mane irgi auksta bet jokiu grifku nenesioju, kaip tik atmetu atgal, lankeliu prilaikau plaukus ir nematau cia jokios bedos ax.gif  mirksiukas.gif

o be aussie,negali nieko pasiulyti is serijos garbanotiem plaukam?
tavo ne auksta kakta
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 04 02, 20:02)
o be aussie,negali nieko pasiulyti is serijos garbanotiem plaukam?
tavo ne auksta kakta

Juk veidas uztusuotas tai ir nesimato, mano auksta ax.gif As Lietuvoje taip ir neradau nieko gero garbanotiem plaukam, is tikruju pasiula tai nekokia doh.gif naudodavau SunSilk zalia linija garbanotiems ir banguotiems plaukams bet paskui ji kazkur dingo unsure.gif g.gif aisku, is brangesniu (saloniniu) priemoniu galima rasti geru bet nesinorejo uz sampuna moket 50Lt ir daugiau. Tai naudodavau L'Oreal Elvital sampunus, kondicionierius ir kaukes ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chardonnay...: 02 balandžio 2009 - 21:31
lab ryt,

QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 02, 22:30)
Juk veidas uztusuotas tai ir nesimato, mano auksta ax.gif As Lietuvoje taip ir neradau nieko gero garbanotiem plaukam, is tikruju pasiula tai nekokia doh.gif  naudodavau SunSilk zalia linija garbanotiems ir banguotiems plaukams bet paskui ji kazkur dingo unsure.gif  g.gif  aisku, is brangesniu (saloniniu) priemoniu galima rasti geru bet nesinorejo uz sampuna moket 50Lt ir daugiau. Tai naudodavau L'Oreal Elvital sampunus, kondicionierius ir kaukes ax.gif

aš jau rašiau temoj, kad jau kuris laikas naudoju ALTERNA garbanotiems - Alterna Life Curls Collection
žinau, kad LT yra šios firmos produkcijos, tik labai brangu, aš siunčiausi iš JAV, pigiau
bt man super, purina plaukus, priemonė po plovimo tokias gražias garbanas palaiko
tik vis nenusifotkinu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 02, 18:23)
Svarbu pati zinai kad pakirpti ir lengviau bus tvarkytis su jais mirksiukas.gif  o kokia sukuosena dareisi per vestuves? bigsmile.gif  bigsmile.gif

na va idedu foto po kirpyklos..kaip ir sakiau nelabai tu pasikeitimu ir matosi doh.gif lotuliukas.gif

user posted image
user posted image

cia vestuviu foto (siaip nepatiko man kaip padare, tiksliau nieko nespejo padaryt, nes kai jaunikis jau buvo pas mane man dar sukuosena dare,zodziu toks ekspromtas vos ne gavosi doh.gif p.s.siandien ryte fotikinau,uzmigau su dregnais,tai dar truputi neisdziuve,vienu zodziu blush2.gif

vestuves
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2009 04 03, 09:52)
na va idedu foto po kirpyklos..kaip ir sakiau nelabai tu pasikeitimu ir matosi  doh.gif  lotuliukas.gif
[/color]

ir nereikia drastisku pasikeitimu, tavo plaukai per daug grazus ir ilgi, kad butu galima kirpti mirksiukas.gif

o jau nuotakos grozis bigsmile.gif sukuosena super thumbup.gif nepatinka man tortai bokstai ant galvos, tavo garbaneles tikras grozis ir isvis fantastiskai atrodei ta diena thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 04 03, 10:00)

o jau nuotakos grozis  bigsmile.gif  sukuosena super  thumbup.gif  nepatinka man tortai bokstai ant galvos, tavo garbaneles tikras grozis ir isvis fantastiskai atrodei ta diena  thumbup.gif

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
pokahonta labai gražiai atrodei 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dykumos_pūga: 03 balandžio 2009 - 09:19
aciu visoms labai blush2.gif as tai kai ziuriu vestuviu foto matau kokia pavargus tadien buvau lotuliukas.gif
Atsakyti