Įkraunama...
Įkraunama...

Kanalizacija

QUOTE(Laumėnė @ 2007 06 08, 17:31)
Skaičiau skaičiau ir iš vis pasimečiau  doh.gif  tai kur geriausia kreiptis norint viską kanalizaciją susitvarkyt nuo A iki Z  g.gif

Ir as pasimetus,ale prisirasiau kontaktu,siusiu MB kita savaite pasivazinet po firmas,lai pasiklausineja kainu,kas ten kaip ir tada jau rinksimes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2007 06 17, 20:52)
Ir as pasimetus,ale prisirasiau kontaktu,siusiu MB kita savaite pasivazinet po firmas,lai pasiklausineja kainu,kas ten kaip ir tada jau rinksimes rolleyes.gif

aš jau aplėkiau bigsmile.gif Buiteka paskaičiavo už 8800 lt su visais darbais, dar ryt lauksiu Traidenio samatuko ir tada jau apsispresiu rolleyes.gif
Atsakyti
Niekas nenori pasidalinti del kanalizacijos... verysad.gif
Labai gaila, teks zaisti eniki-beniki. Nezinau kur kreiptis ir kur kakucius deti. Sako traidenis labai brangus, del kokybes is viso neaisku..

Mamytes, o gal patarsite koki irengini pirkti 4 asmenu seimai? Gal pirkote ir esate patienkinti. Labai laukciau AZ
aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emilka @ 2007 06 19, 18:04)
Niekas nenori pasidalinti del kanalizacijos... verysad.gif
Labai gaila, teks zaisti eniki-beniki. Nezinau kur kreiptis ir kur kakucius deti. Sako traidenis labai brangus, del kokybes is viso neaisku..

Mamytes, o gal patarsite koki irengini pirkti 4 asmenu seimai? Gal pirkote ir esate patienkinti. Labai laukciau AZ
aciu smile.gif

Mums pries savaite ikase Traideni (4-5 asmenu seimai). Taigi, pats irenginys su darbais atsiejo 8000.00Lt., kadangi gruntiniai vandenys labai aukstai, teko dar ir sulinuka papildomai 2 boniu ikast. Prie to pacio ir siurbli teko isigyti. Bendrai isejo 11000.00Lt. Pasakysiu tik tiek, visi savo prekes giria, o kitus peikia. Jei gerai viskas suvedziota, nuolydziai tinkami, problemu neturetu kilti. Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2007 06 17, 21:20)
aš jau aplėkiau  bigsmile.gif  Buiteka paskaičiavo už 8800 lt su visais darbais, dar ryt lauksiu Traidenio samatuko ir tada jau apsispresiu  rolleyes.gif

Mes apsistojom ties August ir Ko,atsiliepimai apie juos super ir kainos nuo 10 iki 12 tukst thumbup.gif ale,sian MB nuvaziavo tartis,tai musu gruntas toks s...,kad mums kanalizacija kainuos apie 25 tukst doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2007 06 19, 19:38)
Mes apsistojom ties August ir Ko,atsiliepimai apie juos super ir kainos nuo 10 iki 12 tukst thumbup.gif ale,sian MB nuvaziavo tartis,tai musu gruntas toks s...,kad mums kanalizacija kainuos apie 25 tukst doh.gif

o koks gruntas yra s....? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rds @ 2007 06 19, 20:57)
o koks gruntas yra s....?  blush2.gif

Gruntiniai vandenys 0,7m aukstyje doh.gif tai kruva papildomu darbu reiks daryt,nes paprastai negali padaryt nuoteku sistemos verysad.gif
Atsakyti
Ar esate kas ką girdėję apie firmą VIMONTĄ ? Vis dar mėtausi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgina777 @ 2007 06 19, 19:33)
Mums pries savaite ikase Traideni (4-5 asmenu seimai). Taigi, pats irenginys su darbais atsiejo 8000.00Lt., kadangi gruntiniai vandenys labai aukstai, teko dar ir sulinuka papildomai 2 boniu ikast. Prie to pacio ir siurbli teko isigyti. Bendrai isejo 11000.00Lt. Pasakysiu tik tiek, visi savo prekes giria, o kitus peikia. Jei gerai viskas suvedziota, nuolydziai tinkami, problemu neturetu kilti. Sekmes  mirksiukas.gif

aciu uz info mirksiukas.gif
Man Traideis paskaiciavo 20 000. Nesuprantu, kodel visi stengiasi man paskaiciuoti daugiau negu kitiems verysad.gif 4 asmenu seimynai... Idealus gruntas ,vedziojimo praktiskai nera... Zodziu nesiseka
Atsakyti
QUOTE(emilka @ 2007 06 26, 20:13)
aciu uz info  mirksiukas.gif
Man Traideis paskaiciavo 20 000. Nesuprantu, kodel visi stengiasi man paskaiciuoti daugiau negu kitiems  verysad.gif  4 asmenu seimynai... Idealus gruntas ,vedziojimo praktiskai nera... Zodziu nesiseka

Traidenis mums paskaičiavo 18 000 unsure.gif Buiteka paskaiciavo 10 500, Vimonta 10 000 po to vyko konkurencinis karas tarp Buitekos ir Vimontos. O tas karas mums labai i nauda isejo ax.gif Buiteka pasiule uz 9700, o Vimonta uz 9000 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2007 06 26, 20:23)
Traidenis mums paskaičiavo 18 000  unsure.gif  Buiteka paskaiciavo 10 500, Vimonta 10 000 po to vyko konkurencinis karas tarp Buitekos ir Vimontos. O tas karas mums labai i nauda isejo  ax.gif  Buiteka pasiule uz 9700, o Vimonta uz 9000  ax.gif

o kas ta Vimonta? visai negirdeta g.gif gal internetini psl. koki zinai arba kontaktus?
Atsakyti
QUOTE(rds @ 2007 06 26, 21:48)
o kas ta Vimonta? visai negirdeta  g.gif  gal internetini psl. koki zinai arba kontaktus?

va puslapiukas http://www.vimonta.lt/ mirksiukas.gif
Atsakyti