Įkraunama...
Įkraunama...

Kanalizacija

QUOTE(zmzramas @ 2009 06 10, 02:11)
kokie atsiliepimai butu apie  'biovalis' firma??

tik gėri, jie stato ivairiu firmu nuotekynes.
jie pas mane nuoteku sistema irenginejo. kazkurioj temoj jau pasakojau, vyrukai patys atsiveze mano august irengini is vilniaus, palaike pas save kelias dienas,p askui man pristate ir paeme tik kelis lt uz degalus. seip kaina nebloga pasiule, labai tvarkingai viska padare - man del nieko sukti galvos nereikejo, kai ka teko daryti ne pagal projekta, tai paprase kad pati ant sutarties darasyciau, kad mano noru tie pakeitimai, zodziu bile ko bile kaip nedaro. kai zvyra atveze tai jau taip dabojo tie ju vyrukai kad vairuotojas kur nereikia nenupiltu jo pas mane kieme.. jie dar vieniem pazystamiem taip pat august state tai irgi patenkinti liko.
Atsakyti
isiunciau uzklausima biovaliui meilu sia savaite ,bet niekaip nesulaukiu atsakymo...o kas turejo reikalu su vimonta??kaip si firma??pasiulyma pateike ,tai pasirode visai normali kaina.
Papildyta:
QUOTE(Gorada @ 2009 06 10, 07:11)
jie pas mane nuoteku sistema irenginejo. kazkurioj temoj jau pasakojau, vyrukai patys atsiveze mano august irengini is vilniaus, palaike pas save kelias dienas,p askui man pristate ir paeme tik kelis lt uz degalus. seip kaina nebloga pasiule, labai tvarkingai viska padare - man del nieko sukti galvos nereikejo, kai ka teko daryti ne pagal projekta, tai paprase kad pati ant sutarties darasyciau, kad mano noru tie pakeitimai, zodziu bile ko bile kaip nedaro. kai zvyra atveze tai jau taip dabojo tie ju vyrukai kad vairuotojas kur nereikia nenupiltu jo pas mane kieme.. jie dar vieniem pazystamiem taip pat august state tai irgi patenkinti liko.

kokia kaina gavosi jums??
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2009 06 10, 07:11)

Atsakyti
Sveiki

Reikia patarimo. Pries 5 metus pirmieji musu keliu namu kvartalo (9 šeimos) Vilniaus priemiestyje gyventojai pastate valymo įrengimus, o mums jau beliko prisijungti prie esamos kanalizacijos.

Beda tame, kad musu namas yra salia ju o jie taip ir normaliai nefunkcionuoja. Įmones, kuri montavo, savininkai per ta laika 2 ar 3 įmones subankrutavo (Kreontas, Ekoera, Ruvola) palikdami finansines uodegas - paskutine Ekoera ir dabar skolininku duombazėse sedi.

Servisas buvo tragiškas, patys suradom kad dumbla isveza, bet kas galėtu įrengimus priziureti ir sutvarkyti, kad jie normaliai veiktu taip ir nepavyko.

Nors panašius įrengimus gamina ir Traidenis ir kiti, visi su kuriais teko kalbėti vis ta pati - pirkit pas mus naujus įrengimus tada tikrai veiks.

Gal kas susidurete su panašia problema? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mindi65: 15 birželio 2009 - 01:21
QUOTE(zmzramas @ 2009 06 14, 17:44)

galutine nuo A iki Z su august ir ko nuoteku irenginiu AT8 rodos, 14t
nuoteku irenginys su visais bairiais 8t, toliau trasos klojimas apie 25m, pravalymo sulinelis, feliksnavio backa vandneiui kaupti ir visi kasimo darbai bei zvyras.
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2009 06 15, 08:47)
galutine nuo A iki Z su august ir ko nuoteku irenginiu AT8 rodos, 14t
nuoteku irenginys su visais bairiais 8t, toliau trasos klojimas apie 25m, pravalymo sulinelis, feliksnavio backa vandneiui kaupti ir visi kasimo darbai bei zvyras.

o jau paleido jums ta sistema? berods jau gyvenate smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mindi65 @ 2009 06 15, 02:19)
Sveiki

Reikia patarimo. Pries 5 metus pirmieji musu keliu namu kvartalo (9 šeimos) Vilniaus priemiestyje gyventojai pastate valymo įrengimus, o mums jau beliko prisijungti prie esamos kanalizacijos.

Beda tame, kad musu namas yra salia ju o jie taip ir normaliai nefunkcionuoja. Įmones, kuri montavo, savininkai per ta laika 2 ar 3  įmones subankrutavo (Kreontas, Ekoera, Ruvola) palikdami finansines uodegas - paskutine Ekoera ir dabar skolininku duombazėse sedi.

Servisas buvo tragiškas, patys suradom kad dumbla isveza, bet kas galėtu įrengimus priziureti ir sutvarkyti, kad jie normaliai veiktu taip ir nepavyko.

Nors panašius įrengimus gamina ir Traidenis ir kiti, visi su kuriais teko kalbėti vis ta pati - pirkit pas mus naujus įrengimus tada tikrai veiks.

Gal kas susidurete su panašia problema? g.gif

isstudijokyte vartojimo instrukcija ir priziurekite patys smile.gif surinkite is visu po 100 lt per men uz prieziura smile.gif gausite + 800 lt per menesi..

Atsakyti
QUOTE(kaban @ 2009 06 15, 09:53)
o jau paleido jums ta sistema? berods jau gyvenate smile.gif

ajo paleido smile.gif
vis begiojam su MB ziureti kaip ten kas ten smile.gif kol kas nepasirasem eksploatacijos sutarties, galvojam ar nesusitvarkysim kazi patys...
pasirodo labai nemazai mes vandens sunaudojam (indaplove, skolbianka, vonia). stengiames tiesiog pasitaikyt kad viena vakara visko nesujungti smile.gif
is vis nerima kelia kad mes ten tik du "bakteriju maitintojai", kazi ar ne per kudai? dar tik kelios savaites kaip paleistas, sakom isivaziuosim tai reikes vandeni nuvezti kokiam tyrimukui, paziureti kas ten gaunasi. seip atrodo bekvapis, skaidrus skystis. einu ir einu ten ratais, nei nuo nuotekynes nei nuo sulinuko jokiu kvapu nesijaucia.
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2009 06 17, 08:59)
ajo paleido smile.gif
vis begiojam su MB ziureti kaip ten kas ten smile.gif kol kas nepasirasem eksploatacijos sutarties, galvojam ar nesusitvarkysim kazi patys...
pasirodo labai nemazai mes vandens sunaudojam (indaplove, skolbianka, vonia). stengiames tiesiog pasitaikyt kad viena vakara visko nesujungti smile.gif
is vis nerima kelia kad mes ten tik du "bakteriju maitintojai", kazi ar ne per kudai? dar tik kelios savaites kaip paleistas, sakom isivaziuosim tai reikes vandeni nuvezti kokiam tyrimukui, paziureti kas ten gaunasi. seip atrodo bekvapis, skaidrus skystis. einu ir einu ten ratais, nei nuo nuotekynes nei nuo sulinuko jokiu kvapu nesijaucia.

nu taip greit nenudves smile.gif maisto gali but maziau, kolonija sumazes, bet gyvens, svarbu kad butu stabiliai smile.gif bet ir jautresne chemijom pasidarys, tai pasidomekyte, yra kazkokiu ekologishkiu molteliu ir priemoniu visokiu..
Atsakyti
QUOTE(kaban @ 2009 06 17, 10:42)
nu taip greit nenudves smile.gif maisto gali but maziau, kolonija sumazes, bet gyvens, svarbu kad butu stabiliai smile.gif bet ir jautresne chemijom pasidarys, tai pasidomekyte, yra kazkokiu ekologishkiu molteliu ir priemoniu visokiu..

tai vava, juokiames su MB kad ne tik pelem, suniu bet dar ir bakterijom rupinames lotuliukas.gif zaliaisiais patapsim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2009 06 17, 10:08)
tai vava, juokiames su MB kad ne tik pelem, suniu bet dar ir bakterijom rupinames  lotuliukas.gif zaliaisiais patapsim  lotuliukas.gif

as-zalias.lt biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal kas galetu mane paprotinti sekanciu klausimu:
jei sklype tik elektra,jokiu komunikaciju kol kas nera,o norime statytis nama,kurio statytojai isipareigoja padaryti:
Vandentiekio vamzdynas ir jo pratiesimas nuo namo iki sklypo ribos. Kranų ir sklendžių sumontavimas.
Kanalizacijos vamzdynas ir jo pratiesimas nuo namo iki sklypo ribos. Šulinėlio ties sklypo riba pastatymas
bet kaip suprantu tai mums netinka.Kokia tokiu atveju vandentiekio ir nuoteku salinimo sistema patartumete.

Labai dekui uz supratinguma,nes kol kas truputi zalia sioje srityje,bet teks kaip ir kitiems sio bei to pramokti.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FenG @ 2009 06 22, 00:12)
Sveiki,
gal kas galetu mane paprotinti sekanciu klausimu:
jei sklype tik elektra,jokiu komunikaciju kol kas nera,o norime statytis nama,kurio statytojai isipareigoja padaryti:
Vandentiekio vamzdynas ir jo pratiesimas nuo namo iki sklypo ribos. Kranų ir sklendžių sumontavimas.   
Kanalizacijos vamzdynas ir jo pratiesimas nuo namo iki sklypo ribos. Šulinėlio ties sklypo riba pastatymas
bet kaip suprantu tai mums netinka.Kokia tokiu atveju vandentiekio ir nuoteku salinimo sistema patartumete.

Labai dekui uz supratinguma,nes kol kas truputi zalia sioje srityje,bet teks kaip ir kitiems sio bei to pramokti.smile.gif

statybos leidima turite? matyt ne.. projeka turite? irgi matyt ne.. techniniu salygu savada turite? irgi ne.. Tie popieriukai sugalvoti ne siaip sau, juose ir nurodoma viskas, kaip turi buti. Ka Jums zada statytojai - tai pasakos, nepagristos dokumentais. Jei salygose yra pajungimas prie centralizuotu tinklu, tai projekte bus aprasyta KUR prie ju jungtis, jei salygose yra numatyta vietinis vandetekis/kanalizacija - projekte tai nurodoma.. Statytojas pagristai tik pagal projeta gali padaryti samata ir sakyti pazadus, jei tai vyksta ore - nu tai nieko tai ir nereishkia..
Atsakyti