Įkraunama...
Įkraunama...

Kanalizacija

QUOTE(rds @ 2009 01 08, 12:45)
zadejau padaryti tyrima isvalyto vandens, bet nepadariau, neradau laiko  blush2.gif , bet per visa irenginio veikimo laika nebuvo jokio kvapo, isvalytu vandeniu visa vasara laisciau zole, tai jei jau butu kvapelis, tai visa rajona buciau uzsmirdinus  unsure.gif
likus menesiui iki numatyto apratnavimo laiko paskambino is firmos ir sutarem, kada atvaziuos, atvaziavo ir patys nusistebejo, kad super gerai issilaike visos bakterijos, sake retai kur buna taip gerai issilaike  ax.gif atliko prieziuros darbus ir ziuresim kaip toliau veiks viskas  ax.gif
Daiva B rasai, kad tevukai gyvena 2 tai gal nuoteku per mazai 2 asmenu, ar yra valymo irenginys 2 asmenu seimai  g.gif , o paskui atsirado 6, tai gal jau per daug jei irenginys pvz. 4 asmenu seimai  g.gif

O kokios firmos irengini jus turit?
Kaiptik bandom issirinkti, bet man cia tamsus miskas doh.gif
Atsakyti
Ar teko kam nors girdėti apie Oxifix nuotekų valymo įrenginį. Šiaip atrodo gan rimtas... http://www.e-santech...alpos/rec_10066
Atsakyti
QUOTE(Nanata @ 2009 01 08, 14:54)
Ar teko kam nors girdėti apie Oxifix nuotekų valymo įrenginį. Šiaip atrodo gan rimtas... http://www.e-santech...alpos/rec_10066

vel septikas su tolymesne aeracija.. bent jau ne vienam inde.. anro bako nafig nereikia.. po septika - infiltracija ir viskas..
Atsakyti
QUOTE(mibas @ 2009 01 08, 13:12)
va va.. pradedu suprasti kodel pas mane neveikia BVI.. atsiprasant per mazai si...am:)) Gyvenam tryse bet vienas is ju viska daro i pampersus. Teks kazka gudraut ir sau pripazint, kad apsizioplinau tokius pinigus sukisdamas ne i ta irengini.

Susisiekiau su Feliksnaviu. Gavau toki atsakyma:
Visa problema irengino paleidime. Sumontavus irengini turejo buti prileista vandens. Tada dvi-tris dienas neleidziant nuoteku ta vandeni su orapute prisotinti deguonies. Ir tada dvi savaites po truputi tiekti nuotekas. Po tu dvieju savaiciu jau galima naudotis pilnu pajegumu.
Mano atveju pradedant naudotis valymo irenginiu apie dvi savaites orapute del montavimo klaidos nepute oro i valymo irengini. Kaip man paaiskino per ta laika jau buvo prasidejes rugimo procesas tad nors ir ijungus orapute teisingos bakterijos nebepasigamino. Dabar reikia istraukti nuotekas ir viska pradeti is naujo.
Del to jog gyvenam 2-se ir nuoteku nedaug, sake problemu nebuna. Vnz kai atsils orai, reiks pabandyti paleisti is naujo.
Atsakyti
QUOTE(mibas @ 2009 01 13, 13:18)
Susisiekiau su Feliksnaviu. Gavau toki atsakyma:
Visa problema irengino paleidime. Sumontavus irengini turejo buti prileista vandens. Tada dvi-tris dienas neleidziant nuoteku ta vandeni su orapute prisotinti deguonies. Ir tada dvi savaites po truputi tiekti nuotekas. Po tu dvieju savaiciu jau galima naudotis pilnu pajegumu.
Mano atveju pradedant naudotis valymo irenginiu apie dvi savaites orapute del montavimo klaidos nepute oro i valymo irengini. Kaip man paaiskino per ta laika jau buvo prasidejes rugimo procesas tad nors ir ijungus orapute teisingos bakterijos nebepasigamino. Dabar reikia istraukti nuotekas ir viska pradeti is naujo.
Del to jog gyvenam 2-se ir nuoteku nedaug, sake problemu nebuna. Vnz kai atsils orai, reiks pabandyti paleisti is naujo.

teisingai.. o dar geriau kad paleistu speialistai.. ir bent karta per men atvarytu apziureti..
Atsakyti
QUOTE(kaban @ 2009 01 13, 13:37)
teisingai.. o dar geriau kad paleistu speialistai.. ir bent karta per men atvarytu apziureti..  o po to, kai nusibos zaisti, ismeskyte viska is vidaus ir bus normalus septikas..

Atsakyti
QUOTE(kaban @ 2009 01 13, 12:37)
teisingai.. o dar geriau kad paleistu speialistai.. ir bent karta per men atvarytu apziureti..

jei gerai pamenu sumontavus irengini 2 savaites reikejo tiekti nuotekas, o tik paskui uzpyle tu bakteriju, kai jau buvo joms maisto g.gif
Atsakyti
QUOTE(rds @ 2009 01 13, 15:18)
jei gerai pamenu sumontavus irengini 2 savaites reikejo tiekti nuotekas, o tik paskui uzpyle tu bakteriju, kai jau buvo joms maisto  g.gif

man isaiskino kad nereikia uzpilti bakteriju, jos pacios pasigamins. Efektyviau tai ivyks jei bus pacioj pradzioj pripilta upes ar ezero vandens.
Atsakyti
QUOTE(mibas @ 2009 01 13, 16:32)
man isaiskino kad nereikia uzpilti bakteriju, jos pacios pasigamins. Efektyviau tai ivyks jei bus pacioj pradzioj pripilta upes ar ezero vandens.

na nezinau, pas mus po sumontavimo po 2 savaiciu pyle kazka g.gif ir tada sureguliavo oraputes periodiskuma ir surase paleidimo darbu akta, irenginys veikia ne jokiu pretenziju ax.gif
Atsakyti
Sveiki
Tai kaip ten yra istikruju su tom bakterijom? vienur raso reikia periodiskai dapilineti tu bakteriju, kitur raso jog nereikia ir netgi atvirksciai, reikia jas nusiurbti! Dapilinejat kas nors ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2009 01 13, 19:09)
Sveiki
Tai kaip ten yra istikruju su tom bakterijom? vienur raso reikia periodiskai dapilineti tu bakteriju, kitur raso jog nereikia ir netgi atvirksciai, reikia jas nusiurbti! Dapilinejat kas nors ar ne?  g.gif

tokio dalyko reiktu klausti pas savo BVI gamintoja o ne interneto platybiu... o as va laukiu nesulaukiu kada savo nuotekyne paleisim...
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2009 01 13, 16:24)
tokio dalyko reiktu klausti pas savo BVI gamintoja o ne interneto platybiu... o as va laukiu nesulaukiu kada savo nuotekyne paleisim...

a tai cia nuo gamintojo priklauso? g.gif o tai tadum koks tikslas statytis bio kuriems reikia prieziuros ir periodiniu islaidu jeigu galima uz ta pacia kaina pasistatytitoki kuriam tik dumbla is maiso isvalyti reikia? g.gif isvalo visi iki pakankamo svarumo, kad butu galima isleisti, gerti vistiek nesiruosiate, tai kam ta labai auksta kokybe? svarbu netersia ir nesmirda
Atsakyti