Įkraunama...
Įkraunama...

Kanalizacija

QUOTE(Iriska @ 2005 08 25, 08:46)
blink.gif  nera tokiu kainu, nebnt vanduo laaaabai giliai. Kazkas labai pasipelniti nori. O Traidenis fuuuuuuuuu, ne vieno gero zodzio nesu girdejusi, tai smirda tai luzta tai dar kaz kas

Yra tokios kainos, yra, ir būtent tada tokios sumos susidaro, kai vanduo giliau. ne visur randamas vanduo 30 m gylyje, deja.
Atsakyti
Iriska, tu nesupyk, bet man jau dabar taves gaila... Prisiklausai visur po truputi kazko, ir isivaizduoji viska zinanti. Deje, realybe susidurus su statybomis buna visai kitokia... Linkiu,kad jums pasisektu statytis tokiomis kainomis,apie kokias cia rasai. O grezinio kaina tu cia parasei iki 30 metru. O greziniu kainos, ypac jei giliau nei 30 m, yra labai dideles, ir jos nemazeja, o tik kyla. Pries metus buvo galima pasidaryti uz 120 Lt uz metra + visa iranga,o siemet skaiciuoja jau po 160 Lt uz metra. ir skaiciuoja cia ta pati Artva
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avita: 25 rugpjūčio 2005 - 12:16
QUOTE(Avita @ 2005 08 25, 13:14)
Iriska, tu nesupyk, bet man jau dabar taves gaila... Prisiklausai visur po truputi kazko, ir isivaizduoji viska zinanti. Deje, realybe susidurus su statybomis buna visai kitokia... Linkiu,kad jums pasisektu statytis tokiomis kainomis,apie kokias cia rasai. O grezinio kaina tu cia parasei iki 30 metru.  O greziniu kainos, ypac jei giliau nei 30 m, yra labai dideles, ir jos nemazeja, o tik kyla. Pries metus buvo galima pasidaryti uz 120 Lt uz metra + visa iranga,o siemet skaiciuoja jau po 160 Lt uz metra. ir skaiciuoja cia ta pati Artva

As konkreciai turiu ju pasiulyma mano sklypui, todel ir sakau.
Ir kainas apie kurias tu kalbi kaip apie nerealias yra realios. Tik reikia tureti laiko, draugu ir tevu statybininku, medziagas veztis is kitus pvz Lenkija, baltarusija, rusija.
O del prisiklausiau, tai temoj archtektai ir projektuotojai irgi svaigo zhmones kad pigiau kaip 9,000 lt projekto nieks nedaro, paieskojo ir surado po 3800lt. Viska galima rasti.Aisku jei RANGA IV samdyti tai ir pamatai po 50,000 bus.
Draugas dirba imoneje kuri dideliams objektams pamatus daro, tai jie specialiai nenori daryti individualiems namas pamatus tai ir uzkelia kaina, kad nuostoliu laiko atzvilgiu nebutu.

Isvada kas iesko tas randa.
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2005 08 25, 14:35)
Ir kainas apie kurias tu kalbi kaip apie nerealias yra realios. Tik reikia tureti laiko, draugu ir tevu statybininku, medziagas veztis is kitus pvz Lenkija, baltarusija, rusija.
.

O jie tau gali garantuoti, kokiam gylyje bus vanduo? blink.gif Man atrodo, čia ne tas atvejis, kada galima teikti pasiūlymus, nes negali būti tikras, kad jį įgyvendinsi, nebent tikrai jūsų vietovė yra "dėkinga" ir jie ten jau n gręžinių darė g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kava: 25 rugpjūčio 2005 - 15:03
QUOTE(Iriska @ 2005 08 25, 14:35)
O del prisiklausiau, tai temoj archtektai ir projektuotojai irgi svaigo zhmones kad pigiau kaip 9,000 lt projekto nieks nedaro, paieskojo ir surado po 3800lt. Viska galima rasti.Aisku jei RANGA IV samdyti tai ir pamatai po 50,000 bus.
Draugas dirba imoneje kuri dideliams objektams pamatus daro, tai jie specialiai nenori daryti individualiems namas pamatus tai ir uzkelia kaina, kad nuostoliu laiko atzvilgiu nebutu.

Isvada kas iesko tas randa.

Na kas jau kas,bet as draugu,dirbanciu butent statybu srityje,nesiskundziu (ir nesiruosiu nieko pirkti is parduotuviu, ar tiesiogiai samdyti firmas). Turiu uosvi darbu vadova, vyra ismananti statybas, o ir pati dirbu statybineje imoneje,kuri ne tik pamatus daro,bet ir kitus darbus, bei gamina g/b gaminius. Beje, jau turiu nemazai statybiniu medziagu. Taip,kad situacija labai puikiai zinau ir nesu tokia OPTIMISTE kaip tu. Gal todel,kad matau kasdien statybiniu medziagu ir darbu kainas bei ju kaita. Ir apgauti manes nepavyks. O kainose stebuklu nebera.
Atsakyti
QUOTE(kava @ 2005 08 25, 15:53)
O jie tau gali garantuoti, kokiam gylyje bus vanduo? blink.gif Man atrodo, čia ne tas atvejis, kada galima teikti pasiūlymus, nes negali būti tikras, kad jį įgyvendinsi, nebent tikrai jūsų vietovė yra "dėkinga" ir jie ten jau n gręžinių darė g.gif

Kaimynams rusio neleido daryti ,nes vanduo 3metrai. cry.gif
Atsakyti
biggrin.gif atrodo, reikia atskiros temos apie gręžinius biggrin.gif

ej, atsiliepkit kas nors, kas turit bio kanalizaciją 4u.gif Labai man svarbu sužinot kaip ten su namų higiena, t.y. valikliais, skalbikliais ir pan. Nes dar turiu laiko persigalvot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2005 08 25, 15:03)
Kaimynams rusio neleido daryti ,nes vanduo 3metrai.  cry.gif

Nebutinai gruntinis vanduo bus negiliai, jei pavirsinis vanduo visai negiliai.
Atsakyti
QUOTE(Jurga @ 2005 08 25, 22:27)
biggrin.gif  atrodo, reikia atskiros temos apie gręžinius  biggrin.gif

ej, atsiliepkit kas nors, kas turit bio kanalizaciją  4u.gif Labai man svarbu sužinot kaip ten su namų higiena, t.y. valikliais, skalbikliais ir pan. Nes dar turiu laiko persigalvot  ax.gif

Šiaip mano kolegė,kuri jau 10 metų gyvena name,dabar sakė,kad jie dėsis tą bio,pas juos buvo iš pradžių paprasta,paskui dar kažkokia,o dabar nori dėtis tą bio,kažkokioj firmoj-kaina 12 t,čia įskaičiuotas ir nuolatinis tų bakterijų atnaujinimas,o jie dėsis kartu su kaimynu,tai kad visai nebrangiai g.gif dėl valiklių ji visai nepergyvena,sako,juk jos bus pastoviai papildomos vis naujomis..
Atsakyti
AI,NU ŠAKĖS VISAI.kUO DAUGIAU SUŽINAI,TUO LABIAU GALVĄ SKAUDA.mES KAIP TIK KITOJ SAVAITĖJ TURIM PRADĖT ĮRENGINĖT KANALIZACIJĄ,tai galiu jums trumpai aprašyt kaip atrodo darbų planas;rytoj nueinam pas kaimyną,nusiperkam 5 tonų cisterną,pažįstamas statybininkas pamokino,kad dugne reikia prigręžti daug skylių,tuomet visą cisterną aptraukti kažkokia melioracine medžiaga,kad i vįdų nepatektų gruntas ir tiek bėdos Ištraukti reikės kartą metuose.Vandens gręžinys-8metrų.Atstumas tarp gręžinio ir kanalizazijos duobės žinoma yra,bet ar kartais nebus,kad ką išsysiosim,tą ir gersim blink.gif ?Nu šakės,tikrai visai nieko nebesuprantu.
Atsakyti
QUOTE(pipima @ 2005 09 08, 20:53)
dugne reikia prigręžti daug skylių,tuomet visą cisterną aptraukti kažkokia melioracine medžiaga,kad i vįdų nepatektų gruntas ir tiek bėdos Ištraukti reikės kartą metuose.Vandens gręžinys-8metrų.Atstumas tarp  gręžinio ir kanalizazijos duobės žinoma yra,bet ar kartais nebus,kad ką išsysiosim,tą ir gersim blink.gif ?Nu šakės,tikrai visai nieko nebesuprantu.

nu man tai necivilizuotai atrodo schmoll.gif ir kaimynų atžvilgiu ir savo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pipima @ 2005 09 08, 20:53)
AI,NU ŠAKĖS VISAI.kUO DAUGIAU SUŽINAI,TUO LABIAU GALVĄ SKAUDA.mES KAIP TIK KITOJ SAVAITĖJ TURIM PRADĖT ĮRENGINĖT KANALIZACIJĄ,tai galiu jums trumpai aprašyt kaip atrodo darbų planas;rytoj nueinam pas kaimyną,nusiperkam 5 tonų cisterną,pažįstamas statybininkas pamokino,kad dugne reikia prigręžti daug skylių,tuomet visą cisterną aptraukti kažkokia melioracine medžiaga,kad i vįdų nepatektų gruntas ir tiek bėdos Ištraukti reikės kartą metuose.Vandens gręžinys-8metrų.Atstumas tarp  gręžinio ir kanalizazijos duobės žinoma yra,bet ar kartais nebus,kad ką išsysiosim,tą ir gersim blink.gif ?Nu šakės,tikrai visai nieko nebesuprantu.

labai tikėtina kad gersit savo "sysalą"
Jeigu jūsų vandens gysla bus kaip tik ties ta kanalizacija, tai taip ir bus
Atsakyti