Kolkas
visiems - sveikuciai!
man, kaip tik dabar, reikia issirinkti valymo buda savo sodyboje. Todel Jusu patirtis man l.svarbi. Is postringavimu supratau, kad vieningos nuomones nera - koks budas geriausias. Iki siol buvau issirinkus "august ir ko" , bet man visai nepatinka vienos is dalyviu pastaba, kad kiekvienais metais teks moketi kazkoki metini mokesti?!
Ar sis mokestis visoms sistemoms (traideniui, dinaitui...)?
Ir dar - ar kas susidure su tokia problema: jei name gyvena tik 2 zmogiukai, ar si sistema "nuges"? t.y. 10 kub./men. nuoteku.
(Ir is vis kaip galima matuoti sio irenginio "galinguma" zmonemis: vienas -visa diena leidzia vandeni, kitas - sysiukus sukauptus per visa diena nuleidzia viena karta per para.)
aciu
man, kaip tik dabar, reikia issirinkti valymo buda savo sodyboje. Todel Jusu patirtis man l.svarbi. Is postringavimu supratau, kad vieningos nuomones nera - koks budas geriausias. Iki siol buvau issirinkus "august ir ko" , bet man visai nepatinka vienos is dalyviu pastaba, kad kiekvienais metais teks moketi kazkoki metini mokesti?!
Ir dar - ar kas susidure su tokia problema: jei name gyvena tik 2 zmogiukai, ar si sistema "nuges"? t.y. 10 kub./men. nuoteku.
(Ir is vis kaip galima matuoti sio irenginio "galinguma" zmonemis: vienas -visa diena leidzia vandeni, kitas - sysiukus sukauptus per visa diena nuleidzia viena karta per para.)
aciu
Sakykit kiek orientaciniai gali kainuoti vietine kanalizacija(ta zalia backa su viskuo kuo priklauso) 5 asmenu seimai? Labai daug neismanom dar pakolkas siuo klausimu, bet planuojam islaidas todel domina labai sis klausimas :hmGal galit pasiulyt kur pigiau teikia sias paslaugas ?Ar ir tie patys kur istato ta backa su irengimais ir padaro projektuka???
QUOTE(Bircis @ 2008 02 19, 12:28)
visiems - sveikuciai!
aciu
aciu
Visiems BVI nepriklausomai nuo gamintojo reikia labai daznos prieziuros - kitaip ju valymo rezultatas yra sunkiai prognoozuojams.. be islaidu aptarnavimui - yra islaidos pridetines: pompa, kuri pompoja ora valgo elektra (dirba beveik čė val per para), jei ora ima silta is namo, kaip reiketu pagal technologija - tai papildomas kruvis namo sildymo sistemai (ziema visus pliselius stengemias uzkimsta - o cia ventiliatorius nuolat pucia ora is namo!! - isivaizduokite silumos praradima!)
Sistema labai jautri nuoteku nestabilumui - 2 zmones tai dar daugiau nestabilumo - reishkia ja reikia dar dazniau priziureti ir kontrolioti
galingumas matuoamas mazdaug 300 l nuoteku vienam zmogui per para..
QUOTE(luck @ 2008 02 19, 12:45)
Sakykit kiek orientaciniai gali kainuoti vietine kanalizacija(ta zalia backa su viskuo kuo priklauso) 5 asmenu seimai? Labai daug neismanom dar pakolkas siuo klausimu, bet planuojam islaidas todel domina labai sis klausimas :hmGal galit pasiulyt kur pigiau teikia sias paslaugas ?Ar ir tie patys kur istato ta backa su irengimais ir padaro projektuka???
orientaciniai kanalizacija kainuos nuo keliu iki keliolikos tukstanciu litu.. pigiausia irengineti savo jegomis - brangiausia pirkti grazia plastikine backa firmoje su montavimu ir tolimesniu nuolatiniu aptarnavimu
QUOTE(kaban @ 2008 02 19, 16:20)
orientaciniai kanalizacija kainuos nuo keliu iki keliolikos tukstanciu litu.. pigiausia irengineti savo jegomis - brangiausia pirkti grazia plastikine backa firmoje su montavimu ir tolimesniu nuolatiniu aptarnavimu
Bet pats projekto, tai nepasitvirtinsi, tai ir kanalizacijos neisivesi.Nes pas mus suprojektuota ant 8 sklypu kanalizacina ir vanduo, o kadangi "labai faini" kaimynai siuo metu neskuba ten visko isivedineti, pasistate namus ir laukia kazko, mes nusprendem viska isivesti patys, nes jau norim ten eiti igyvent. Tai kaip suprantu reikes ir vandens ir kanalizacijso projektus is naujo projektuotis pas save sklype, taip suprantu??? O tuos prjektus ruosia manau irgi tas kas kanalizacija iveda?
QUOTE(luck @ 2008 02 19, 15:59)
Bet pats projekto, tai nepasitvirtinsi, tai ir kanalizacijos neisivesi.Nes pas mus suprojektuota ant 8 sklypu kanalizacina ir vanduo, o kadangi "labai faini" kaimynai siuo metu neskuba ten visko isivedineti, pasistate namus ir laukia kazko, mes nusprendem viska isivesti patys, nes jau norim ten eiti igyvent. Tai kaip suprantu reikes ir vandens ir kanalizacijso projektus is naujo projektuotis pas save sklype, taip suprantu??? O tuos prjektus ruosia manau irgi tas kas kanalizacija iveda?
viso pirmo reikia salygas isimti is savivlados.. pagal tas salygas projektuotojai suprojektos vandentieki ir kanalizazija.. ir statybininkai irengs.. viskas aishq gali buti viename - bet tada busite pririshti prie tos firmos..
kas naudoja valymo irengini ilgesni laika??
pasakykite kas kiek laiko reikia issiurbti ir isvesti dumbla??
pardavejai sako vien ,bet kokia yra tikrove?
QUOTE(zmzramas @ 2008 03 29, 13:36)
kas naudoja valymo irengini ilgesni laika??
mums kaip sakė kas 6 mėn taip ir darom dažniau tikrai nereik
QUOTE(Laumėnė @ 2008 03 29, 16:12)
mums kaip sakė kas 6 mėn taip ir darom dažniau tikrai nereik
o koki kieki jums issiurbia,kas 6 men??
o kaip mokate ,uz issiurbta kieki??
QUOTE(zmzramas @ 2008 03 29, 19:24)
na tūrio nepsakysiu išsiurbia pilnai tą visą kūginės formos talpą.
O mokėjome 109 Lt.
QUOTE(Laumėnė @ 2008 03 29, 22:27)
na tūrio nepsakysiu išsiurbia pilnai tą visą kūginės formos talpą.
O mokėjome 109 Lt.
O mokėjome 109 Lt.
o tas bakterijas po issiurbimo reikia uzpildyti ar ne??
kokios firmos irenginys?