Bože..bože...Bonda, koks vaizdas
Man tavo vaizdelis geresnis negu Oliverio
Papildyta:
Renatina, Nerytė ačiū už atsakymus
QUOTE(indria @ 2009 04 26, 12:20)
kisu savo nosi
guobao vistiena
Reikes:
300 gr. vištienos file,
50 gr. kukuruzu krakmolo(galima ir bulviu, skirsis truputi skonis),
6 valg. šaukštai tamsaus soju padažo,
2,5 valg. šaukštai acto,
1 valg. šaukštas acto,
2 valg. šaukštai cukraus,
puse arbatinio šaukštelio,
6 valg. šaukštai vandens,
1 arbat. šaukštelis tarkuoto imbiero,
aliejaus, virtu ryžiu,
guobao vistiena
Reikes:
300 gr. vištienos file,
50 gr. kukuruzu krakmolo(galima ir bulviu, skirsis truputi skonis),
6 valg. šaukštai tamsaus soju padažo,
2,5 valg. šaukštai acto,
1 valg. šaukštas acto,
2 valg. šaukštai cukraus,
puse arbatinio šaukštelio,
6 valg. šaukštai vandens,
1 arbat. šaukštelis tarkuoto imbiero,
aliejaus, virtu ryžiu,
gal būtų galima sužinoti ko?
QUOTE(Elena @ 2009 04 27, 12:30)
aciuu cia kumpelio gabaleliai turbut gerai pasitarnavo siaip tikrai skanu -aplamai, kiek vistu esu kepus pagal J.O. nu tikria skanumelis
QUOTE(bonda @ 2009 04 27, 12:18)
Keptas viščiukas su citrina ir keptos bulvės su rozmarinais (pagal J.Oliveri )
adrodo nerealiai
QUOTE(lotute @ 2009 04 27, 12:30)
gal būtų galima sužinoti ko?
Ir čia nesupratau
guobao vistiena
Reikes:
300 gr. vištienos file,
50 gr. kukuruzu krakmolo(galima ir bulviu, skirsis truputi skonis),
6 valg. šaukštai tamsaus soju padažo,
2,5 valg. šaukštai acto,
1 valg. šaukštas acto,
2 valg. šaukštai cukraus,
puse arbatinio šaukštelio,
6 valg. šaukštai vandens,
1 arbat. šaukštelis tarkuoto imbiero,
aliejaus, virtu ryžiu,
QUOTE(IceQueen @ 2009 04 27, 14:41)
Ir čia nesupratau
guobao vistiena
Reikes:
300 gr. vištienos file,
50 gr. kukuruzu krakmolo(galima ir bulviu, skirsis truputi skonis),
6 valg. šaukštai tamsaus soju padažo,
2,5 valg. šaukštai acto,
1 valg. šaukštas acto,
2 valg. šaukštai cukraus,
puse arbatinio šaukštelio,
6 valg. šaukštai vandens,
1 arbat. šaukštelis tarkuoto imbiero,
aliejaus, virtu ryžiu,
visada cia uzeinu...nu super skanumynu prigaminate ,ir jau nebereikia sukti galvos ka pietums daryti
sveikos as su savo pietumis,kepsniukai marinuoti su apesinu sultimis,0.5kg kiaulienos palindrico,pipiriukai,druskyte,cesnako ir 1didelis apelsinas.Pasimusiau mesyte,susidejau i gilesne lekste,apibarsciau pipirais,cesnaku,druska ir ispaudziau apelsino sultis,viska palaikiau 2val. ir kepiau pavoliojusi dziuvesiuose,patiekiant uzdejau surio
QUOTE(lotute @ 2009 04 27, 13:30)
gal būtų galima sužinoti ko?
QUOTE(IceQueen @ 2009 04 27, 14:41)
Ir čia nesupratau
nepykit mergaites, nukopijavau kompe tureta issisaugota, kitos forumietes rasyta recepta praleiskit ta dali "reikes", ir tiek, nes is esmes tai yra ir toliau tas pats pakartota
pazadu pazadu, kita karta atidziai perziuret
bonda jau visciukas fantastika
oi man čia valios išvandymas jau vištytė kokia blynai bulviniai nu super o aš vargšė nusprendžiau po 6 nebevalgyt ot ta artėjanti vasara reik daryt išvadas, čia užsukti tik tada kai pilnas skrandis, tai apie pietus
QUOTE(Tigris @ 2009 04 24, 19:23)
As labai atsiprasau, bet pries dedant foto, keptuve gerokai pasveisti reiktu . Arba fotografuoti leksteje.
O siaip turejo buti labai skanu.
O siaip turejo buti labai skanu.
Vajetau... prisikabinet prie tokiu dalyku.... kvaila zinok kabinetis
taigi tik ka patiekalas pagamintas, apteskeje visur... tuo labiau negi pati po kiekvieno kepimo sveiti keptuve , kad blizgetu? Pachazuka tai vadinama.... nu zodz.... sorry uz intarpa, nesusilaikiau