Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukom

QUOTE(***Žiogelis*** @ 2009 04 25, 17:18)
Sveikos,kulinares.Prasau pasakykit sitai neismanelei koki skoni turi baklazanas? biggrin.gif

daug kam baklazanas primena grybu skoni, man nelabai...palygint su kazkuo negaleciau, paragauk ir suzinosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(***Žiogelis*** @ 2009 04 25, 17:18)
Sveikos,kulinares.Prasau pasakykit sitai neismanelei koki skoni turi baklazanas? biggrin.gif


Man tai jis be skonio isvis. Taip pat, kaip ir cukinija. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2009 04 25, 22:31)
Man tai jis be skonio isvis. Taip pat, kaip ir cukinija.  schmoll.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif dazniausiai naudoju del turio biggrin.gif
Atsakyti
kisu savo nosi smile.gif
guobao vistiena

Reikes:
300 gr. vištienos file,
50 gr. kukuruzu krakmolo(galima ir bulviu, skirsis truputi skonis),
6 valg. šaukštai tamsaus soju padažo,
2,5 valg. šaukštai acto,
1 valg. šaukštas acto,
2 valg. šaukštai cukraus,
puse arbatinio šaukštelio,
6 valg. šaukštai vandens,
1 arbat. šaukštelis tarkuoto imbiero,
aliejaus, virtu ryžiu,

Marinatui:
3 valg. šaukštai tamsaus soju padažo,
1 valg. šaukštas acto,
2 valg. šaukštai cukraus,
puse arbat. šaukštelio imbiero,

Padažui:
3 valg. šaukštai tamsaus soju padažo,
1,5 valg. šaukštai acto,
2 valg. šaukštai cukraus,
puse arbat. šaukštelio imbiero.

GAMINIMAS:
Supjaustome griežineliais vištienos file, sudedame i
inda ir užpilame paruoštu marinatu ir pastatome i saldytuva 2-3 valandoms.

Prasimarinavusia vištiena užberiame dalimi krakmolo,
kad ji apsivoliotu jame. I ikaitusia keptuve suberiame
apvoliotus griežinelius ir kepame kol pagels. Tuo tarpu
jau sumaišyta padaža supilame i kita keptuve ir paverdame
kol neprades burbuliot. Iberiame 1/4 dali šaukštelio
krakmolo ir pamaišome. Turi gautis kisieliaus konsistensija.

I paruošta lekšte suberiame traškius vištienos gabalelius
ir užpilame padažu. Tiekiame kartu su virtais ryžiais.
user posted image

varskes apkepas

dariau is to ka radau smile.gif
apie 400gr varskes
pora stikliniu manu kruopu
450gr grietines
5 kiausiniai
cukrus, druska
ir dar sugalvojau kad per tirsta tai ipyliau slakeli pieno smile.gif
kepiau apie 40min
user posted image
Atsakyti
Dedu ir savo labai paprastucius patiekaliukus blush2.gif

Kopustu ir farso troskinys

Reikes:

Kopusto, morku, bulviu, farso, bulijono, pomidoru padazo.

Supjaustome kopusta, kubeliais supjaustome bulves, bei sutarkuojame morkas. Viska dedame i puoda su vandeniu ir dedam farsa bei bulijona ir verdam. Gamybos eigoje dedam kelis saukstus pomidozu padazo, bei druskos jei truksta. Skaninam grietine 4u.gif

user posted image

Omletas

Uzsukus i sia tema pamaciau kazkieno daryta omleta, tai nusprendziau issikepti, nes senokai buvom jo valge.

Reikes:

Kiausiniu, pieno, siek tiek druskos ir miltu.

Kiausinius isplakam su pienu, iberiam siek tiek druskos ir miltu. Na ir viska pilam i keptuve smile.gif valgem su salotomis: sviezias kopustas, zirneliai ir majonezas.

user posted image

Atsakyti
QUOTE(justina_r @ 2009 04 26, 12:12)



labai jau skanu pusrytukams ax.gif bet siandien negaliu valgyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 04 26, 13:34)
labai jau skanu pusrytukams ax.gif  bet siandien negaliu valgyt doh.gif


cia ir buvo musu siandieniniai pusrytukai, net nustebau kad dukryte nemazai suvalge, nes ji pas mane nevalgiuke doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2009 04 25, 23:31)
Man tai jis be skonio isvis. Taip pat, kaip ir cukinija.  schmoll.gif


Dekavoju,man cukinija irgi nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(***Žiogelis*** @ 2009 04 26, 14:13)
Dekavoju,man cukinija irgi nepatinka schmoll.gif

o as ja viena galeciau valgyti blush2.gif dedu visur, i sriubas , su darzovem ir pan.
Atsakyti
man irgi patinka tiek cukinija, tiek baklazanas


o labiausiai tai noreciau omleto dabar rolleyes.gif
Atsakyti
gal biški ne į temą bet gaminsiu tuoj kai ką ir neturiu šviesaus sojos padažo? kuo jį galima pakeisti? g.gif tamsaus sojos padažo taip pat reikės, turiu jo..
Atsakyti
Versiena su grybais (labai greitai pasigamina ir tuo paciu paprasta..)

apie 500 g versienos mesytes supjausciau juostelemis ir pakepiau alyvuogiu aliejuj ant labai stiprios ugnies kol skystis isgaravo. tada ipyliau sviesto ir sudejau svogunus,viska ant letos ugnies troskinau. kai svogunai suminkstejo idejau grybus (sykart vakuotas voveruskas ) ir dar pora min pakepiau. Tada uzpyliau grietinele, sudejau prieskoniu , svieziu zoleliu ir dar pora min troskinau... Skanaus smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aguonele: 26 balandžio 2009 - 15:29