QUOTE(Elena @ 2009 04 24, 08:15)
reiks kada isbandyti padaza vistienai
QUOTE(Nova @ 2009 04 24, 08:38)
Ir as taip pat gaminu. Randu recepta, bet kartais "pamodifikuoju" pagal save Na tai kaip suprantu, tai jau pakeistas receptas, ir saltinio nurodyt nebutina.
QUOTE(crazy bunny @ 2009 04 24, 11:08)
Tiesiog, pagarba kazkokia turi islikti.. Nugi bukit mielos bet teisingos, juk nesat tokios didzios kulinares (ir as nesu), kad pacios imtumet ir sugalvotumet visa recepta. Ir as manau kad teisinga bent jau pamineti saltini is kur atkeliavo recepto ideja, gi nereikia rasyti viso recepto ir t.t., o jei jau jusu derinys ir pakeisti produktai bus toks geras ir pasisekes receptas, tai ir taip visi laurai atiteks jums. Juk nenoretumet tarkim, kad jusu magistrinio darbo geriausias mintis perpsausdintu kas nors kitas, kitaip sudeliojes zodzius ir apsiskelbtu kad ten jo originalios ir ismastytos mintys.
Man atrodo visai nesunku tiesiog gerbti ir kitu zmoniu darba, ne tik didziuotis savais.
Man atrodo visai nesunku tiesiog gerbti ir kitu zmoniu darba, ne tik didziuotis savais.
o is kur zinai?
o siaip tai labai klysti taip teigdama, kad nesugalvoju receptu.. labai daug mano gaminamu patiekalu yra visiskas eksprontas, ka randu saldytuve... reikia zinoti kas su kuo dera ir eksperimentuoti, o jau nekalbu apie iv. salotas ir sriubas, va cia tai jau jokiu receptu nereikia
crazy bunny, sekmes ieskant nauju ideju, nors jos ir be saltiniu
QUOTE(Pigalica @ 2009 04 24, 11:17)
nerealu
QUOTE(neringaal @ 2009 04 24, 11:24)
As sakau, kad cia visi nuotraukas deda savanoriskai, niekam niekas nemoka todel ir pretenzijas galim pasilikti sau. Geriau crazy bunny idek recepta, o jei nepatinka forumas, gali nusipirkti knygu ir pan.
vat butent!