QUOTE(Nova @ 2009 04 23, 15:20)
Neryte, o kokio dydzio daugmaz forma to varskes apkepo. 1 pakelis varskes taip mazai atrodo
Taip skaniai ziuris jis, kad as noriu daug
ismatavau - dugnas 13 cm. i virsu platejantis - pats virsus 16 cm. bet is tos pircijos kur parasiau gaunasi siek tiek daugiau nei puse indelio, aukstis 7 cm.
Vienam kartui kaip tik pavalgymui
QUOTE(Nova @ 2009 04 23, 15:28)
QUOTE(Joana @ 2009 04 23, 16:05)
Žemaičių blynai
Žuvies - grikių kotletai
ypac kotletai graziai atrodo
QUOTE(daivuteklp @ 2009 04 23, 18:09)
Ačiū Neryte,viskas jau veikia, matau visas receptų nuotraukas
Nuostabūs Jūsų patiekaliukai
nevienas jau ir mūsų šeimos išbandytas
malonu
QUOTE(crazy bunny @ 2009 04 23, 21:04)
Neryte, iš kur tiek arogancijos? Tokia ilga diskusija vyko apie receptus ir nuotraukas ir vistiek man atrodo, kad nesupratai sios temos esmes "
Receptai su nuotraukomis", o ne "Receptų nuorodos su nuotraukomis". Kaip mažas ir užsispyres vaikas, kuris vistiek daro savaip.
Negražu šitaip žaisti tik siekiant išpopuliarinti savo blogą, kažkaip nešvariai man viskas atrodo. Be to, pasirinkta blogoferma neveikia puikiai ir sistema tikrai streikuoja. Tik dėl jūsų pacios geroves siulyciau issikelti i koki wordpress, technorati, typepad ar blogspot.
Ir dar. Būtų labai gražu, jei rasytumet ir recepto saltinius, is kur jis paimtas. Nes man tikrai juokinga skaityti kai mamos aikcioja 'oi kaip skanu, oi kaip idomu, oi kokia naujoviska ideja', kai tuo tarpu ji tera nukopijuota ir net nepasidalinta recepto saltiniu ir autoriumi. Tai tiek.
O siaip tai linkiu stiprybes, kantrybes, ikvepimo ir fantazijos virtuveje.
kai neturejau blogo rasiau receptus cia, o kai pradejau rasyti bloge nenoriu dubliuotis, as nematau problemos paspausti nuoroda... kai kam tai buvo problema, del to nusprendziau nebekelti bangu ir nedeti cia nuotrauku su nuoroda (kaip jau kazkas minejo - ka domina tas patiekalas - spaudzia nuoroda ir skaito recepta), bet daugumos prasymu, ne tik cia temoje, bet ir per AZ nutariau el kelti taip kaip keliau. o siaip tikrai neprivalau aiskintis
manau mano blogui populiarumo nereikia, rasau ji savo malonumui, o jei kam galiu padeti praplesti akirati virtuveje, tuo labai dziaugiuosi. populiarinti ir su kazkuo konkuruoti tokio tikslo neturiu, dasrau tai kas man patinka
Internetas ir knygos pilnos iv. receptu ir dejo, o kur jos atkeliavusios ponas Dievas tezino, kiekviena nuo kiekvienos, o kartais nenukopintas receptas bet pasinaudota keliu receptu idejoms ir adaptuota pagal produktus rastus saldytuve
O beja turiu kelias receptu knygas, kur tas pats receptas su skirtingom tik nuotraukom ir kas gi jo autorius???
dekui uz linkejimus