Jautiena,
kumpi supjausciau nedideliais gabaliukais ir i keptuve ant mazos ugnies, priberiau cesnako, jautienos ir ciobreliu prieskoniu...troskinau...veliau imeciau saldytu morku ir i pabaiga pora saukstu medaus ir pora saukstu garstyciu....dar patroskinau ir valgem su bulvemis...
QUOTE(Lera @ 2009 04 23, 12:42)
mammka tu vabše bjaurybe , kaimyne vadinasi čia sau troškinius išdarinėja o į svečius nekviečia kai aš tuo tarpu gal badu jau baigiu pastipt ir neturėjimo laiko valgyt pagamint ,, nu palauk tu man priminsiu bado metais
baik negražiais žodžiais svaidytis- žinau kur gyveni .Tai tu turėjai įkurtuvėms mane pakviest .Čia galvoji iš gero gyvenimo tie troškiniai ?? MB jokių daržovių nepripražįsta.Mėsa mėsoje turi būt
Jautiena sultingai atrodo .
Šiandieniniai mūsų pietūs:
pasiruošiau kalakutienos faršą (kiaušinis, šaukštas majonezo, truputis manų, prieskoniai, druska, pjaustytų morkų, bet kitąkart tarkuosiu, nes kietokos). tada puse faršo sudėjau į aliejumi pateptą skardą, ant faršo sudėjau grikių košę (likusią nuo pusryčių) ir ant grikių sudėjau likusį faršą. įpyliau apie 100 ml vandens ir į orkaitę. kepiau 50min. skanaus
pasiruošiau kalakutienos faršą (kiaušinis, šaukštas majonezo, truputis manų, prieskoniai, druska, pjaustytų morkų, bet kitąkart tarkuosiu, nes kietokos). tada puse faršo sudėjau į aliejumi pateptą skardą, ant faršo sudėjau grikių košę (likusią nuo pusryčių) ir ant grikių sudėjau likusį faršą. įpyliau apie 100 ml vandens ir į orkaitę. kepiau 50min. skanaus
QUOTE(mammka @ 2009 04 23, 12:05)
Vat butent maniskiui irgi turi buti mesa mesuota...darzovem ar sriubytem neuzkisi suvalgo puse blekos( ) kugelio su kibireliu pieno(atsiprasant) ir dar ilindes i saldytuva puse desros arba kavalka lasiniu susveicia...
QUOTE(Bitulka @ 2009 04 23, 13:15)
Vat butent maniskiui irgi turi buti mesa mesuota...darzovem ar sriubytem neuzkisi suvalgo puse blekos( ) kugelio su kibireliu pieno(atsiprasant) ir dar ilindes i saldytuva puse desros arba kavalka lasiniu susveicia...
Prisiskaicius ir pasisemus mamyciu ideju apie makaronu gaminima nutariau ir as pamegint pasidaryt a le apkepa Taigi mano vakaryksciai pietus
Makaronai su farsu apkepti orkaiteje
Apviriau makaronus (turejau ilgu tiktais), apkepiau farsa su svoguniukais, cesnaku, paprika, cili pipiru, bei baklazanu. Apvirtus makaronus dejau i kepimo forma, ant makaronu farso ir ant virsaus dar siek tiek makaronu, uzpyliau viska padazu (trinti pomidorai savo sultyse, cesnakas, daug visokiu zolelium grietine, pienas, pipirai) ir kepiau apie 25min, pries pabaiga dar uzbarsciau suriu. Paprasta, bet labai skanu
Makaronai su farsu apkepti orkaiteje
Apviriau makaronus (turejau ilgu tiktais), apkepiau farsa su svoguniukais, cesnaku, paprika, cili pipiru, bei baklazanu. Apvirtus makaronus dejau i kepimo forma, ant makaronu farso ir ant virsaus dar siek tiek makaronu, uzpyliau viska padazu (trinti pomidorai savo sultyse, cesnakas, daug visokiu zolelium grietine, pienas, pipirai) ir kepiau apie 25min, pries pabaiga dar uzbarsciau suriu. Paprasta, bet labai skanu
QUOTE(Bitulka @ 2009 04 23, 13:15)
Pasirodo ne mano toks vienas abžora .Išvis sriubą tai laabai retai valgo .Anąkart padėjau ir sriubą ir mėsos,kad pavalgytų.Ateinu sriuba stovi .Sako-nemačiau
QUOTE(tavo_katyte @ 2009 04 22, 21:15)
Neryte, viskas veikia ačiū už idėjas
o kam neveikia, pažiūrėkit kitos naršyklės pagalba, tikrai rodo viską
o kam neveikia, pažiūrėkit kitos naršyklės pagalba, tikrai rodo viską
vat butent, gal narkykles streikuoja ir neatidaro, pas mane viska atidaro, o ir jei neatidarytu bloge komentaru nebutu, o merginos raso
QUOTE(Elena @ 2009 04 23, 08:10)
Bulvių pyragas su ožkų sūriu
labai gardziai atrodo
QUOTE(mammka @ 2009 04 23, 09:08)
Daržovių ir mėsos troškinys.
labai panasu siandien darysiu
QUOTE(vaidra @ 2009 04 23, 09:22)
O čia mūsų vakarykštė vakarienė. Blynialiai su avižiniais dribsniais ir krabų lazdelėm.
turejo buti labai skanu
QUOTE(RDA @ 2009 04 23, 11:15)
neryte as taves asmeniskai prasau dek kaip tau iseina nuotraukas o ne bloge palik o tos kurios tave uzgavo tai tikros ozkos
P>S as vien is tavo receptu savo seimyna ir maitinu, tiksliau lepinu
P>S as vien is tavo receptu savo seimyna ir maitinu, tiksliau lepinu
o kodel ne bloge? neatidaro tau?
nenoriu vel cia bangu kelti, lai buna taip kaip yra, o kad naudojiesi mano receptais tai man labai malonu
QUOTE(Lera @ 2009 04 23, 11:37)
man visada arba išvis neatidaro tavo blogo , arba nerodo foto , arba užkimba kartu visa netą pakabindamas
Rowdy na ir nuotraukos didis nu ne pirma diena forume galėjai gi pakeist pamačius kad pridirbai
Rowdy na ir nuotraukos didis nu ne pirma diena forume galėjai gi pakeist pamačius kad pridirbai
kas cia per griausimai ir pasipiktiniamai tik nesakyk, kad visada, nes esi palikus net komentara bloge, taip kad nemeluoti prasom, o i pokalbius ateiti ir issilieti
Man visada atidaro
Gal kas pas merginas su kompais netvarkoje bet bumbančių ir nepatenkintų žiūriu visose temose užtenka
Šaunuolės jūs visos viskas taip čia skaniai atrodo o ypač darbe per pietus prie kompo
Gal kas pas merginas su kompais netvarkoje bet bumbančių ir nepatenkintų žiūriu visose temose užtenka
Šaunuolės jūs visos viskas taip čia skaniai atrodo o ypač darbe per pietus prie kompo
ir as noreciau, kad Neryte su receptais sugriztu man cia patogiau, nes prie blogo dar nepriprantu
jau tas apkepas kaip skaniai atrodo ar skanus? ryziai su varske ir sokoladu, gal visai ir nieko, o ryzius galima bet kokius?