Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukom

QUOTE(kvepia liepos @ 2009 04 21, 20:16)
tai aišku
aš tai nesuku galvos dėl tokių smuklmenų ax.gif

thumbup.gif Tada ryt bandysiu gamint si grozi ax.gif
Atsakyti
blyneliu foto atsiziureti neimanoma thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Monita20 @ 2009 04 21, 18:27)
thumbup.gif  Tada ryt bandysiu gamint si grozi  ax.gif

tik užmesk akį kartas nuo karto, nes gali svilti truputėlį. gal teks apverst.
sekmes.
labai sultingas vyniotinis
Atsakyti
Vistienos suktinukai

Vistienos file supjaustai norimais gabaliukais, ir ismusi. Itrini su prieskoniais vistienai, taip pat apibarsciau krapais (ne sviezus), bet nebutina. Palaikiau kol dariau idara.

Idaras: smulkiniti graikiniai riesutai sauja, tarkuotas permezanas, cesnaku skilteles, majonezas ir viska ismaisyti, as dar dejau zaliu krapu , svogunu laisku ir petrazoliu bet tik truputeli. Viska ismaisom ir tepam ant vistienos gabaliuku, juos susukam ir sutvirtinam smeigtuku. Ir tada kepam. As kepiau keptuveje, bet zurnale buvo nurodyta kepti orkaiteje, keptuveje irgi gerai iskepe. Tai tiek skanu su bulvytem ir marinuotais agurkiukais.

http://img18.imagesh...cture010drw.jpg
Papildyta:
My Webpage
Papildyta:
Bliamba nuotraukos normaliai neiseina kazkaip perkelti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Geiša @ 2009 04 21, 17:22)
Vat del to ir klausiu, nes mano drauge turi kazkoki specialu puoda ir jame brankina grikius. Jeigu paparastam taip pat galima brankinti , tai as lb dziaugciausi  nestuke.gif
Papildyta:
Adilaila, super  thumbup.gif    thumbup.gif kaip uzsimaniau apkepo su cukinijom  doh.gif

as paprastam puode...ipilu vandens...iberiu grikiu ir gaunasi ju tiek kiek vandens....na nepilu pilno puodo...bet mazdaug wink.gif
Atsakyti
Na, ir skanumynu cia spejot prigaminti. visko labai noreciau essen.gif
Atsakyti
kvepia liepos, monita20 puikus patiekalai thumbup.gif
o jau nuo renos baklazanu net seiles tysta kaip skaniai atrodo, knieti isbandyti mirksiukas.gif liuks ideja!
Atsakyti
QUOTE(Briliantas @ 2009 04 21, 21:13)
as paprastam puode...ipilu vandens...iberiu grikiu ir gaunasi ju tiek kiek vandens....na nepilu pilno puodo...bet mazdaug wink.gif

Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Briliantas @ 2009 04 21, 20:13)

aš taip pat paprastam puode darau, o vandens pilu per du pirštus virš kruopų 4u.gif
Atsakyti
Baklažanai, pyragėliai ir blyneliai wub.gif viskas taip skanu essen.gif essen.gif essen.gif

Šaunuolės, mergaitės 4u.gif
Atsakyti
As suzaveta nuostabiais receptais wub.gif wub.gif po dideli balioncika visoms user posted image keleta butinai isbandysiu !!!!
Atsakyti
tikrai labai puikiu grozybiu - skanybiu pridejot visos 4u.gif blyneliai su cinamonu ir cukrum graziausi man rolleyes.gif
Atsakyti