Bulvių apkepas
Bulvės sutarkuojame su burokinę tarką.Apibarstome druska, pipirais, prieskoniais bulvėms,dedame smulkiai pjaustytų svogūnų.Viską gerai išmaišome ir dedame į formą.Į formą pyliau biški aliejaus.Kepame orkaitėje apie 40 min.Priklausomai nuo formos
Elena, vau kaip skanu!!! Sitas patiekaliukas dieviskas, kai gamini is svieziu bulvyciu ir dar krapu is savo darziuko saujele mesteli
Bet labai skanu ir taip
Bet labai skanu ir taip
QUOTE(Elena @ 2009 04 20, 10:43)
labai skaniai atrodo, mes vadinam ji studentisku kugeliu. nes bendrabutyje tarkavimo masinos nedaznas turi, o va burokine tarka juo
QUOTE(rimulia12 @ 2009 04 20, 10:10)
labai skaniai atrodo, mes vadinam ji studentisku kugeliu. nes bendrabutyje tarkavimo masinos nedaznas turi, o va burokine tarka juo
tikrai studentiskas, mes dar kiausa musdavome
QUOTE(Elena @ 2009 04 20, 09:43)
Bulvių apkepas
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORIU, dar tik kefyro atsinešiu
bet tikrai labi noriu, o ka daryt
Tortilijos.
Papločius galima pirkti, maximoj jiems nuolaida, o galite kepti pačios, visai nesudėtinga. Aš kepiau pagal šitą filmuką:
Įdarui apkepam faršą su svogūnais, sudedam konservuotas pupeles aštriam pomidorų padaže, kukurūzų ir tako prieskonių, dar 5 min pakepinam.
Ant paplotėlio dedam salotos lapą, porą šaukštų įdaro ir suvyniojam.
Papločius galima pirkti, maximoj jiems nuolaida, o galite kepti pačios, visai nesudėtinga. Aš kepiau pagal šitą filmuką:
QUOTE(ladybird77777 @ 2009 04 03, 19:37)
čia galit pasižiūrėti kaip namie pasigaminti tortilijų paplotėlių
http://www.youtube.c...feature=related
http://www.youtube.c...feature=related
Įdarui apkepam faršą su svogūnais, sudedam konservuotas pupeles aštriam pomidorų padaže, kukurūzų ir tako prieskonių, dar 5 min pakepinam.
Ant paplotėlio dedam salotos lapą, porą šaukštų įdaro ir suvyniojam.
QUOTE(Elena @ 2009 04 20, 09:43)
Bulvių apkepas
Bulvės sutarkuojame su burokinę tarką.Apibarstome druska, pipirais, prieskoniais bulvėms,dedame smulkiai pjaustytų svogūnų.Viską gerai išmaišome ir dedame į formą.Į formą pyliau biški aliejaus.Kepame orkaitėje apie 40 min.Priklausomai nuo formos
Vienas is mano megstamiausiu patiekalu Bet as ne orkaitej kepu, o paprasciausiai keptuveje aliejuje. Bet itariu orkaite keptas dar skanesnis, reikes isbandyt
Į meksiketiškas tortilijas temą
Pirktinės tortilijos.
Į vidų dėjau: kinietiškų salotų, šviežio ir marinuoto agurko, pomidoro, alyvuogių.
Mėsą pakepiau ant alyvuogių aliejaus, įdėjau pomidorų padažo ir kons. pupelių, biški vandens, čili prieskuonių ir prieskonių mėsai savo nuožiūra. Viską patroškinau apie 20 min.
Sudėjau į tortilijas ant daržovių, ant viršaus užbarsčiau sūrio, susegiau ir į orkaitę 15 min.
Skanaus
Pirktinės tortilijos.
Į vidų dėjau: kinietiškų salotų, šviežio ir marinuoto agurko, pomidoro, alyvuogių.
Mėsą pakepiau ant alyvuogių aliejaus, įdėjau pomidorų padažo ir kons. pupelių, biški vandens, čili prieskuonių ir prieskonių mėsai savo nuožiūra. Viską patroškinau apie 20 min.
Sudėjau į tortilijas ant daržovių, ant viršaus užbarsčiau sūrio, susegiau ir į orkaitę 15 min.
Skanaus
QUOTE(Toli @ 2009 04 19, 23:35)
Kaip sako-visos kiaules lygios, tik kai kurios lygesnes... Ir kazkas cia mazumele susireiksmines sitoj temoj. O siaip aciu visoms uz superine tema ir pastangas.
kiek suprantu si zinute man buvo skirta
QUOTE(astaria @ 2009 04 20, 09:20)
Tortilijos.
QUOTE(Voveruška @ 2009 04 20, 09:56)
Į meksiketiškas tortilijas temą
noriu
kaip jas valgyti taip skanu, ale kaip apzioti?
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 04 20, 11:33)
kaip jas valgyti taip skanu, ale kaip apzioti?
taip tik atrodo, normaliai kandasi
Varau kepti Elenos apkepo.... bulviu turiu
o Nerytes man visada viska atidaro...jei patiekalas domina, tai lendu, ne tai nelendu
o Nerytes man visada viska atidaro...jei patiekalas domina, tai lendu, ne tai nelendu