Tiesa sakant, nors gal ir nereiktu sakyt, bet man nepatoguma kelia tai irgi Yra tema nuotraukos su receptais to ir ateinu, paziuret. O Nerytes deda nuoroda receptelio tiktai. Pagarba jai uz toki darba ir nora dalintis ir man labai patinka tai ka ji gamina. Bet daznai stringa internetas, ar siaip 'susikrovus' daugiau neskaitytos temos - kelia nepatoguma, kad turiu dar eit kazkur papildomai, kad pamatyt to ko atejau.. todel daznai apsiriboju tik foto perziura ir zinau, kad daug prarandu. Butu daug maloniau ir patogiau matyt iskart viska cia..
QUOTE(Joana @ 2009 04 19, 16:57)
turėtų būt labai skanu, aš mėgstu grikius visokiose pavidaluose o kopūstai su būtent tokiu užpilu fantastiški, tik aš cukraus nededu
As irgi labai grikius megstu, bet is ju zinojau tik kaip kose isvirt O dabar zinau, kaip ir pietus pasidaryt
Del cukraus uzpile - juo galima koreguoti skoni, jei acto per daug ipili. Cukrus "sulygina" ta rugstuma.
QUOTE(Nova @ 2009 04 19, 19:32)
As irgi labai grikius megstu, bet is ju zinojau tik kaip kose isvirt O dabar zinau, kaip ir pietus pasidaryt
Del cukraus uzpile - juo galima koreguoti skoni, jei acto per daug ipili. Cukrus "sulygina" ta rugstuma.
Del cukraus uzpile - juo galima koreguoti skoni, jei acto per daug ipili. Cukrus "sulygina" ta rugstuma.
aš darau 3:1 santykiu aliejų ir actą, man pats tas skonis, ir druskytės su pipiriukais vos vos
QUOTE(Nova @ 2009 04 19, 18:32)
Del cukraus uzpile - juo galima koreguoti skoni, jei acto per daug ipili. Cukrus "sulygina" ta rugstuma.
nu iš manęs maža šeiminikė, tai dabar taip pagalvojau, kas tas vyno actas, peržiūrėjau spinteles ir radau, kad turiu užgrūdus giliai giliai nes man jis baisiai smirda, MB užsipildavo ant salotų visokių, tai gal jis ten per daug pripildavo, kad aš neįvalgydavau nu reiks bandyt maža porcijikę salotų su tokiu užpilu ir daug cukraus
QUOTE(lilium @ 2009 04 19, 19:38)
nu iš manęs maža šeiminikė, tai dabar taip pagalvojau, kas tas vyno actas, peržiūrėjau spinteles ir radau, kad turiu užgrūdus giliai giliai nes man jis baisiai smirda, MB užsipildavo ant salotų visokių, tai gal jis ten per daug pripildavo, kad aš neįvalgydavau nu reiks bandyt maža porcijikę salotų su tokiu užpilu ir daug cukraus
gal tikrai per daug, man patinka, naudoju baltojo vyno actą, bet mažais kiekiais, kaip ir rašiau, man pats pačiausias skonis 3:1, jei acto daugiau, negaliu valgyt, graužia
QUOTE(Muske @ 2009 04 19, 18:01)
kelia nepatoguma, kad turiu dar eit kazkur papildomai, kad pamatyt to ko atejau.. todel daznai apsiriboju tik foto perziura .. Butu daug maloniau ir patogiau matyt iskart viska cia..
labai sutinku ir kazkada rasiau cia..kad talentas jos...pagaminti patiekalai yra pavydetini,bet sistema jos sioje temoje nepatogi...
deja issiklausyta nebuvo..tik uzciaupe,kad jei man netinka gali nuotrauku nebedeti
QUOTE(Ulė @ 2009 04 19, 18:42)
labai sutinku ir kazkada rasiau cia..kad talentas jos...pagaminti patiekalai yra pavydetini,bet sistema jos sioje temoje nepatogi...
deja issiklausyta nebuvo..tik uzciaupe,kad jei man netinka gali nuotrauku nebedeti
deja issiklausyta nebuvo..tik uzciaupe,kad jei man netinka gali nuotrauku nebedeti
tai gal tikrai tada geriau ir nedet, nes paziurekit kiek vien siandien nusivylusiu seimininkiu, kurios negalejo tiksliai pasigamint, ka norejo...
juk ne taip ir sunku nukopint ir imest ta racepta...
Na kagi, stai ir as viska perskaiciau... Blogo neatidaro ir man del nezinomu priezasciu... o ka darysiu toliau su receptais ir nuotraukom dar nenusprendziau
Kaip sako-visos kiaules lygios, tik kai kurios lygesnes... Ir kazkas cia mazumele susireiksmines sitoj temoj. O siaip aciu visoms uz superine tema ir pastangas.
QUOTE(Toli @ 2009 04 20, 00:35)
Kaip sako-visos kiaules lygios, tik kai kurios lygesnes... Ir kazkas cia mazumele susireiksmines sitoj temoj. O siaip aciu visoms uz superine tema ir pastangas.
QUOTE(Toli @ 2009 04 20, 01:35)
Kaip sako-visos kiaules lygios, tik kai kurios lygesnes... Ir kazkas cia mazumele susireiksmines sitoj temoj. O siaip aciu visoms uz superine tema ir pastangas.
jauciu,ne cia pataike
cia tema ne apie zemes uki