Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukom

QUOTE(Nerytė @ 2009 04 14, 08:04)
daivaP, kokie patiekaliukai  wub.gif

Ačiū 4u.gif
QUOTE(ingridukas @ 2009 04 14, 08:39)
Sonines ir kreveciu troskinys.kreveciu frikase.

Kaip čia skanu thumbup.gif liežuvį gali praryt biggrin.gif
Atsakyti
Kiek gražių margučių wub.gif

Patiekalai thumb_yello.gif .Ypač užsimaniau skrilių..po visų balių blush2.gif
Atsakyti
labas rytas, patiekalai su krevetem, nuostabus, o marguciu grozis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 04 13, 20:31)
net geda rodyt savo marguciu likucius blush2.gif  doh.gif  niu bet kad ir prasta kokybe,ale negaliu nepasirodyt ir as lotuliukas.gif

user posted image

mmergyte,turetum gedos tokius puikiai ismargintus kiausinius neparodyti mums biggrin.gif
va cia tai tikrieji velykiniai marguciai,saunuole wub.gif wub.gif
ar pati juos marginai g.gif
Atsakyti
NORIU VALGYT lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 04 13, 20:06)
ka i kiausinukus dejot?

kiaušinukai yra tradicinis mūsų patiekalas Velykų stalui, be jų neapsieina ir mūsų Kūčios mirksiukas.gif nes labai tinka prie tų 12 patiekalų mirksiukas.gif
O įdarau taip- išsiverdu džiovintų grybų (mes džiovinamės patys rudeninį derlių, bet gal yra ir pirkti blush2.gif tada išvirtus smulkiai susipjaustau, smulkiai supjaustau svogūnus, pakepinu. Išimtus virtus trynius pertrinu šakute, dedu daug druskos ir pipirų (kažkaip trynys labai "sugeria" pipirų kvapą ir skonį, tad pipirų dedu daaaug lotuliukas.gif tada grybus su svogūnais sumaišau su tryniu ir tada dedu į baltymus blush2.gif labai skanu thumbup.gif išbandyta, patikrinta 4u.gif

QUOTE(July @ 2009 04 13, 21:13)
mmmmm smile.gif
recepto, recepto, recepto!!! bigsmile.gif

Aguoniuko receptas
1 a.š cukraus, 1 kiaušinis, 1 didelis šaukštas pieno, 200 gr sviesto (galima ir kepimui skirto margarino, bet su sviestu skaniau mirksiukas.gif
2 a.š actu nuplikytos sodos (aš dėjau analogišką kiekį kepimo miltelių)
0,5-1 stiklinė aguonų
1 indelis kondensuoto pieno, miltų

Išsukame cukrų, kiaušinį, pieną, kep. miltelius. Supilame ištirpintą sviestą, suberiame aguonas. Dedame miltų tiek, kad neliptų prie rankų, būtų net sausoka, bet nebyrėtų į gabalėlius lotuliukas.gif čia sunkiausia dalis, nes sunku nustatyti, kada jau tinkama...tik patirtis gali padėti lotuliukas.gif
Padaliname tešlą į 3-4 gabalėlius, gabalėlius suvyniojame į foliją ir 1-3 val laikome šaldytuve. Po to išimame ir nuvynioję foliją vieną gabalėlį sutarkuojame burokine tarka ir trupinius kepame skardoje (sausoje, be vašk. pop). Taip iš eilės sutarkuojame visus gabalėlius, iškepame trupinius. Tada visus trupinius užpilame kondensuotu pienu ir gerai išmaišome, tada dedame į norimą formą ir stipriai stipriai suslegiame. Suslėgti reikia itin gerai, kad nepasitaikytų oro tarpų, tada pyragas bus trupantis...ir paliekame iki kitos dienos 4u.gif skanaus 4u.gif

p.s kondensuotas pienas turi būti 1 val. pavirintas 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Kepiau STINTĄ

porai valandų palikau įtrynus su žuvies prieskoniais ir apšlakstyta citrina. kepiau su kiaušiniu ir miltais, garnyrui burokėlių salotos (Svogūnus ir burokėliu s supjaustyti vienodo storio griežinėliais ir sudėti į dubenėlį, užpilti burokėliu sultimis, užberti druską, cukrų bei pipirus.)
ir kopūstų-morkų-obuolių salotos (Pripjausčiau labai smulkiai kopūsto, patarkavau burokine tarka morkų ir obuolių, sumaišiau viską su druska/pipirais/truputėliu majonezo/daug krapų.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilium: 14 balandžio 2009 - 15:36
QUOTE(lilium @ 2009 04 14, 16:31)
Kepiau STINTĄ



turiu stintu smile.gif bus ryt vakarienei, as stintas tik su druska pasudau, nes man ju paciu skonis dieviskas, net prieskoniu nereikia jokiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 04 09, 15:47)


POMIDORU TARTA



Be zodziu, kaip skaniai atrodo essen.gif
Atsakyti
QUOTE(justina_r @ 2009 04 14, 19:20)
Be zodziu, kaip skaniai atrodo  essen.gif

dekui 4u.gif

o stintu labai noreciau, cia ju nesu uzmacius nei karto unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, pupos 4u.gif

Kažkas klausė ką daryti su likusiais po velykų kiaušiniais... ax.gif man liko nedaug, tik septyni biggrin.gif

tai vakar pvz. du kiaušinius, sūrio gabaliuką sutarkavau burokine tarka, išspaudžiau čenako, sumaišiau viską su majonezu, užtepiau ant batono, sumuštinukus įkišau į mikrobangų krosnelę porai minučių ir valgėme labai skanią vakarienę thumbup.gif

O šiandien likusius keturis kiaušinukus sutarkavau į šaltibarščius smile.gif

p.s. vieną bedarydama šaltibarščius gryną suvalgiau lotuliukas.gif

Tik jau labai nepykite, bet foto neturiu, tik idėjomis pasidalinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbane25 @ 2009 04 14, 18:43)
turiu stintu smile.gif bus ryt vakarienei, as stintas tik su druska pasudau, nes man ju paciu skonis dieviskas, net prieskoniu nereikia jokiu ax.gif


greičiausiai tu teisi 4u.gif dabar atsimeniau, kaip namuose, pas mamą, kepdavaus stintas tik su druskele wub.gif tada ypač tas agurkas jaučiasi ir uodžiasi biggrin.gif
Atsakyti